løp og kjøp hvis du har speilegg og ellers også

 

Rett etter jobben, kjørte jeg innom noen butikker. For jeg måtte ta ut noen kroner for mamma. For hun skulle ha litt penger til frisør og annet på dagsenteret. Så var det gjort – slipper å tenke mer på det!

 

I samme bygget så finnes Biltema. Der har de også begynt med sportsklær nå! Egentlig veldig fint tøy. Og veldig billig. Denne sportstoppen kosta 89,90 og det er billig altså! Og singleten jeg kjøpte kosta 79,90. Blir litt dårlige bilder. Liker best å ta bilder utendørs og bilder av med med dette går jo ikke – har jo ikke lært meg selvutløser enda..Men sportstoppen kunne jeg nok gått for L. For den var litt stram altså! Men kan bruke den! Får vaske den et par ganger slik at den blir litt dvask! 🙂 Men har du et større parti foran der. Så passer nok ikke dette. Største de hadde var XL og den var ikke stor den heller. Så melonene må nok sprette litt…bortover…Men du kjenner best din egen kropp! Du finner litt her også! BILTEMA TRENINGSTØY 

 

 

Mye annet å titte på også. Skal innom der igjen en dag – for prisene var det ikke noe å si på. 

 

 

Så nå er det ikke noe som stopper oss for å trene litt…for dette kosta jo nesten ikke mer enn et par BRØD!

 

God kvelden…

Lykken er:

 

Hjemme igjen….Tusla en tur til byen etter jobben i dag jeg, og hjem igjen også da. 18.346 skritt..Så tenker kanskje mandag får være den “nye” søndagen – hvor jeg drømte om å gå til byen. Søndag er jo alt stengt! Jeg liker jo litt liv og røre. Men ikke glad i kjøpesenter-støy..Men gå til byen og titte litt går fint! Er jo ikke såååå mye folk i Fredrikstad på en mandag lissom..Selv om det er høstferie! De fleste spiller vel spill og sover lenge… Skrev litt om det i går! Søndag er også en dag 

 

Lykken er å ha en BLOGG – det er kameraten min på en måte! Er der alltid og gjør livet litt mer sprudlende..Alltid noe å gjøre..lese, skrive, kommentere, tenke, ordne med bilder..Ja – rett og slett en skikkelig tidstyv….hehe…

 

 

Lykken kan også være fine klær! Jeg blir faktisk lykkelig hvis jeg har spart lenge til et plagg som er dyrt og endelig blir med meg hjem…For akkurat det ene plagget vet jeg vil bo sammen med meg lenge! Kjøpte noe annet i dag som ikke var dyrt! Skal skrive om det etterpå! Så da

 

HAR DU LITT Å GLEDE DEG TIL! 

trampa og gått – stort sett i hele dag

 

Det begynner faktisk å bli høst her på Kråkerøy også…Gyllent snitt. Det er jo så lekkert. I dag var det nydelig temp. passe deilig luft og bena var lette og fine! Noen ganger får man jo melkesyre etter et par kilometer og da blir veien lang! Deilig med slike dager. Ingenting som hastet, ingen middag som måtte styres med..Ikke noe regn jeg måtte løpe vekk fra. Tåler regn altså, men noen ganger er man ikke kledd å må finne paraply under et tre eller to! Ikke i dag, var bare deilig…Det sluttet å blåse også! 

 

 

Bittelitt høstfarger!

 

 

 

Hva tenker du om denne busken her! Aldri sett før og aner ikke navn..

 

 

Blomstene/fruktene var bare så utrolig søte! Firkanta blomster på en måte! Bærre lekkert..Og litt sånne massive og faste og den lekre fargen også da! 

 

 

Kan være glatt og grønske helt nede ved sjøen – så greit med litt obs obs! 

 

 

Et hjerte i skogen på et fjell. Aner ikke hvordan det har kommet til. Det har vært slik i flere år! 

 

 

Også denne styggdommen her har spredd veldig mye fra i fjor! Svartelista så det holder. Turte nesten ikke puste ved siden av den og tenk om jeg fikk et frø ii lomma og drar det med meg hjem her! Kjempespringfrø….Ser du den! Ikke plukk – du vil aldri aldri bli kvitt den igjen…!

 

Da ønsker jeg deg en fin fin kveld og i morgen er det jobb igjen. Har jo hatt en liten mini mini høstferie jeg! <3  Deilige dager…

 

Ha en kjekk kveld der du er…

spinatsuppe

 

Oj oj så sterk man skal bli. Viktig med litt variasjon i maten. Tenker jeg….Viktig med litt vitaminer og mineraler! Hvor mye det er i en sånn ferdig-pose aner jeg ikke. Men hadde i et egg + et rundstykke til. 2 skåler ble det og sikkert 2 til i morgen også! Smakte godt synes jeg da..Nå er ikke jeg den største søtmonsen som finnes her på jorda heller da…Dette smaker/lukter jo litt gress kanskje. Litt uvant smak! Men jeg følte meg litt sunn etter en deilig søndagstur her på Kråkerøy. Raka litt i hagen etterpå og fylte opp dunken! Søppelhenting i morgen og da leverer ikke jeg en dunk med en pose oppi altså…Kommunale avgifter er dyrt. Med eiendomsskatt betaler jeg ca. 4500.- i kvartalet! Nok så det holder…….Den regninga svir skikkelig altså!

 

 

Toro er en grei venn å ha noen ganger! Bacon og rømme hadde jeg ikke i! Men egg som sagt! Får vel lage noen høst-gryter etterhvert!

 

 

I går hadde jeg Nachos – det var fin lørdagsmat! Rester igjen der også blir kanskje litt til kvelden..I stedet for en brødskive! 🙂

 

Mmmmmmm 🙂

Søndag er også en dag

 

Hei og god søndag….Deilig med fri altså! Er ikke så glad i søndager. Det er en dag som det meste er stengt og det er også en stille dag! Kan gå ut og rake i hagen og sånn det går greit. Men å klatre på taket eller klippe hekk eller sånn gjør man ikke på denne dagen! Jeg liker jo også å være på byturer i andre byer og det er ikke så kjekt på søndag. Det meste er jo stengt i andre byer også! Savner et sted her i Fredrikstad som er åpent. Biblioteket f.eks. – det burde vært åpnet på søndager! Slik at man har et mål. Gå til byen og rusle rundt på biblioteket og gå hjemover. Da har man et mål den dagen! Kan gå til byen og spise/drikke og gå hjem altså. Men  akkurat, det skulle vært andre ting å gjøre enn å bare spise og drikke. Ikke sikkert andre som er i et forhold savner dette. Men alle er ikke det og da burde det være noe for alle på søndager også…

 

Gamlebyen er åpen, men kan ikke dra dit hver søndag heller. Gamlebyen kan du se her: Gamlebyen har idyllDet blir kjedelig. Ut til mamma går greit. Men etter bomringen kom, prøver jeg helst å besøke henne i forbindelse med jobben. At jeg drar til henne rett etter jobben. For det er sure penger med bomringen. Skrevet om det før også. Tur til mamma koster meg 24.- x 2 = Altså 48.- kroner + bensin…For å besøke min mor. Synes det er et ran jeg altså…..Den måneden her jeg regninger på over 2.000 i bompenger, dro skikkelig opp på grunn av en Ikea tur vi hadde..Den lille lønninga mi og dette som smeller deg i huet når du åpner og kikker inn på nettbanken. Kan bli grinete av mindre…

 

Jaja, da ble det noen tanker rundt søndagen! Går greit med meg altså…Kaffe her nå og dusj og så blir det og gå en tur i skauen her. Det blåser, men ser ganske ok ut. Det regner i hvertfall ikke. Vind går greit. Regn går greit. Men ikke vind og regn på en gang…Akkurat det ødelegger turgleden synes jeg! Forresten koppen har jeg kjøpt på Europris, fin kopp og holder på varmen og billig… <3 

 

God søndag der ute……..

fish n chips igjen

 

Sitter her med en kaffekopp igjen. Pause….Holder jo på med hus og hjem og rengjøring! Alltid litt å pusle med!

Men fra i går! Spiser meg rundt og tester….Denne var god og veldig mektig.! Hvor vi spiste – jo det var her: Tavernan Nydelig sted og god mat og hyggelige lokaler! Her blir det flere besøk. Men neste gang skal jeg kanskje gå for Skorpe! For den så veldig god ut altså! Hvis du titter inn på hjemmesiden så kan du lese deg litt opp! 

 

 

Dessert..Tok bare en trøffel jeg. Var egentlig mett. For vi begynte med en diger skål med oliven først..

 

 

Ble en Ginger-øl på meg. Den er uten alkohol og veldig god! Eldste sønn hadde bursdag så da ble det litt feiring…God mat og godt drikke og hyggelig selskap! Og jeg fikk spist enda en Fish n chips…Da kan jeg ikke klage! Det var fiskesuppe på menyen også. Men den turte jeg ikke ta på grunn av innholdet. For jeg elsker fiskesuppe også…! 

 

Fortsatt god lørdag…

God morgen og nå er det høst i lufta

 

God lørdag…Ute er det vær….skikkelig vær! Men i går var jeg på tur og været var ganske fint. Bra jeg ikke ventet til i dag! Skal skrive om turen i andre innlegg, men nå bare noen motiver som jeg forbinder med høst! 

 

 

Løvet som faller er høst for meg. Løv i gylne toner! Ikke så mye høst her i Fredrikstad enda, men kommer plutselig når det er et slik rufsevær som i dag! 

 

 

Ingen tvil det er er høst!

 

Sitter her med litt kaffe og slapper av. Var på farta i hele går! Så i dag pusle litt her hjemme tenker jeg! Deilig det da. Ta litt rengjøring og hygge meg. Tur blir det + en liten tur på butikken. Noen større planer har jeg ikke akkurat! Så ønsker deg en fin morgen/formiddag…..

 

H Ø T

 

 

eplekake med oppskrift

Alle disse eplene jeg har plukket inn fra hagen. Store og flotte, og er i grunn et helt måltid! Et eple altså! 

 

 

300 gram!

 

 

Så jeg smelte sammen ei kake. Eplekake. Tok de eplene som ikke var 100 % – for nesten synd å lage kake av noe så perfekt! Men jeg greier ikke spise opp alle og en kake kan jeg fryse ned.

 

Du finner oppskriften her: MILLS EPLEKAKE 

 

 

Måtte jo smake, og den ble veldig god altså….

 

Nyt kvelden…

God morgen og innkjøp til høsten

 

God morgen…Jeg har tatt meg noen dager fri! Ikke tatt da, men søkt og fått 2 fridager fra jobben. Jeg hadde fire igjen dette året. Nå blir det en liten høstferie for meg. Hadde tenkt meg overnatting i Oslo, men det frister ikke å overnatte der nå. Men dagsturer går fint. Og ikke bruke trikk eller T-bane i Oslo. Men ser an været litt..Skikkelig drittvær i dag altså både her i Fredrikstad og Oslo! Kanskje finere i morgen. Men skal kose meg her hjemme og sånn jeg. Elsker å ha fri……Handlet gummistøvler i går! Likte dem og fine på bena. Gode å gå i.

 

 

Nye sko må til når høsten banker på! Har 2 par jeg pleier å gå med, de er modne for 0 turer nå..blir sånn hjemme-i-hagen-sko heretter! 

 

 

Så da har litt å ha på meg i hvertfall. Kjøper jo sjelden noe til meg selv. Men nå er jeg litt i siget merker jeg. Og jeg er på tur hver dag så trenger utstyr rett og slett! 

 

God torsdag!