Tar meg en pipe det er jo 1. mai i morgen

Ja, i morgen braker det løs. Vi arbeidere :-)Det er jo der jeg befinner meg. Aldri vært noe annet jeg..enkle kår over hele fjæla.

Så blir pipe på meg ❤️

 

Neida, verken røker eller snuser jeg. Men en lakrispipe er godt. Kjøper dem i Sverige eller på Taxfree når man er ute og reiser. Finnes ikke i hyllene der snop er, men blant tobakken. Tok lang tid før jeg fant det  ut 🙂 Elsker lakris, men akkurat disse er den beste lakrisen jeg vet om. Ikke for søte…Er ikke så glad i det som er for søtt. Vi heller ha salte og sure ting.

 

💚💚💚

Liker du lakrispiper? Og hvordan skal du feire dagen i morgen? Jeg tar meg nok en tur til byen og sjekker ut litt. Det hører med…Vet ikke hvilken politiker som kommer til byen i morgen, men det finner jeg vel ut..Nå, været er nydelig. Skal ut i hagen og opp i trærne..:-)

Med våren kommer litt på kjøpet…

Hei,

Her jeg bor er det gårder, jorder og møkkaspredning. Det er bra greier. Bedre å bruke kumøkk til gjødsel enn å bruke kunstgjødsel..Men den tynne guffa som spres ut altså….lukter ikke akkurat parfyme 🙂 Vært en del hets mot bøndene her. Det er jo trist. Får heller lukke vinduer en stund enn å sende stygge meldinger til bøndene…Det er ikke greit.

Men en lukt synes jeg nesten er verre…Grillosen…Men hører med det å og bor man på felt så blir det mange kotletter å lukte på hver eneste dag denne tida nå 🙂 Men den osen kommer inn i huset. Selv om dører og vinduer er lukket…Den sliter jeg litt med..Men kan leve med det å jeg. Griller lite selv. Tenker at det er bedre å variere litt og ikke bare spise stekt mat. Men folk er forskjellig og lettvint sikkert.

Liten tur innom Europris i dag. Kunne ikke dy meg. Plante litt til 1. mai ❤️

Ha en flott kveld da….kos dere. Litt te her nå. Grønn te. Er virkelig glad i den altså. Twinings med sitron, og den er superbillig i Sverige.

 

 

Gi meg en ny vår og jeg griper den…

God mandag der du er….

Sola skinner og det våres for hver dag! Jeg griper våren og nyter. Det er den beste tiden på året. Nye liv….kommer 🙂

Jeg har 2 små epletrær i hagen. De er bare 2 år. I hvertfall 2 år i min hage. Nå er det snart blomster og kanskje blir det eple eller to. Det er vakkert, det er vår. Det er motiverende…Det er virkelig motiverende. Det driver meg fremover. Det er noe med det å plante i hagen og se hva som dukker opp etter en vinter…

Liker du å pusle i hagen eller verandakassa eller noe 💚

Hvordan gikk det egentlig med syvsoveren…

God kveld til dere 🙂 håper dagen har vært fin…

Her er alt bra. Kom meg opp og fikk henta meg inn igjen. Jeg liker å komme meg opp om morran…helst før 0700 om  det er helg også…Det er bare sånn jeg er. Fikk kommet meg ut og ordnet jord i potter og slikt. Så nå til uka skal jeg kjøpe litt planter til utendørs som ikke rådyra spiser opp. Ingen Stemor, for det er snaddermat 🙂

Jeg gadd ikke gå til sjøen i dag heller. Mye hyttefolk, best på hverdagen. Så tok ferja igjen jeg da og over til Gamlebyen og så til Kongsten fort. Ble en fin tur for jeg er ikke ofte der for å si det sånn. Men vakkert og fin utsikt.

Så da er det jo bare hyggelig å gå sånn og titte litt.Tur ble det og fin ble den…Spiste litt mat i byen etterpå. Rene sydenstemning. Alt som kan krype og gå karrer seg ut i disse dagene. Og snart er det 1. mai. Jeg elsker maimåned. Denne kunne vært dobbel….

God morgen og jeg forsov meg i dag…

God morgen der ute….håper du nyter kaffe. Det gjør jeg. Våkna rett og slett ikke før kl. 0800 i dag….og det skjer aldri….

Sikkert på grunn av vinduet igjen. Er vinduet åpent og lyset kommer mer inn, da våkner man av lys og frisk luft. Man blir tung og daff av innestengt luft på soverommet.

Men i går måtte jeg lukke vinduet. Det var jamring og skrik utenfor. Sikkert katter som fria ute i hagen..Jeg orka ikke gå ut og jage. Tok den lateste veien og stengte vinduet…

Nå på vei ned i kopp nr. 2. Det føles deilig….Hva jeg gjør videre..Blir en tur. Det er jo meg. Mamma besøkte jeg i går. Tar vel fri derfra i dag.

Sånn er det jo når man er alene…Jeg tar dagen som det kommer. Og så er det bare å jobbe 2 dager og så fri igjen…❤️ LYKKE

Drikker ikke kaffe av denne koppen i dag. Det er fra arkivet mitt, påskekoppen. Har ikke kommet lenger enn senga jeg..Du vet, jeg mista jo en time i dag 🙂 Den er borte resten av dagen.

 

Det jazzet ikke veldig i Gamlebyen i går

Det er jo Jazzfestival i Gamlebyen denne helgen. Jeg dro over for å føle de gode vibbene….Som sagt, nesten folketomt. Skrev om det i går! Kanskje begynte det uti det små timer…Da er jeg aldri og farter…Jeg er hjemme jeg da…Trodde dette var noe som på ettermiddagen også!

 

Jeg tok da noen bilder i de tomme gatene da…

Tøihuset. Som stod ferdig i 1775. Lagerbygning for militært materiell. Nå er det lokaler, for diverse markeder og sånt. Pluss at inne på den åpne plassen er det Konsertarena for Månefestivalen i juli. Stinn brakke og stemning der ja…

Se det øverste bildet. Inngangen til Tøihuset. Og bilde nr. 2 er der konsertarena for Månefestivalen er. Bilder hopper og spretter her på Ipad..Beklager rotete innlegg. Men kos deg med Gamlebyen…som ikke jazzet veldig…men jazzer her på bloggen istedet…

 

 

Da ble det plutselig en ny lampe av gammelt skrot

God ettermiddag…

Jeg har handlet for mamma, besøkt henne. Og etterpå innom et gartneri og kjøpte Stemor og plantet så på grava til pappa. Ble fint….det gule fra påske var på hell…

Kom på, en glup ide her om dagen. Hadde en gammel fæl lampe jeg kjøpte på Ikea for leeeenge siden. Stålampe. Lang kjedelig tut av en skjerm. Så har lissom bare stått der i en krok. Har ikke orket å se på den en gang. Men så er det med meg og kaste da…det går jo ikke. Og sånt kan man ikke hive i vanlig søppel. Så ble bare stående den lampa…Men nå NY. Tok av skjermen.

Kjøpte en Led dekorpære på Clas Ohlson. Kosta kr. 80,- og simsalabim….ny trendy lampe i stua…ble superfin.

#omgjøring #lampe #trendy

God morgen med lykkeoppskrift

God morgen bloggfolk og andre som titter innom…

Fine folk dere….Jeg gikk jo turen min i Gamlebyen i går. Gamlebyen i Fredrikstad. Vi er heldige vi har en ny by og en gammel by. Jeg tok turen for å se litt folk. Men lite mennesker der. Tror hele hurven satt nede på brygga i Fredrikstad. Fint vær er bryggevær…Jeg satt der en stund jeg å. Så på folket….Men i Gamlebyen stile. Har flere bilder. Men lager et nytt innlegg på det..

 

Nå er det morgen og kaffen er klar….hehe…Det er vel ikke sant. Jeg har jo drukket mine 2 store krus nå…..LYKKE ❤️

Dyra i Gamlebyen

God kveld der du er…

Jeg går jo turer hver dag. I dag gikk jeg til Gamlebyen i Fredrikstad. Orka ikke skauen i dag, blir jo bare tissatrengt.

Så dura avgårde, tenkte det var litt liv og røre der. Men stille som østers…Enda det er Jazzfestival i helga. Ikke så jeg noe eller hørte noe..kanskje var det senere i kveld…ikke vet jeg…

 

Tok ferja tilbake til den andre sida igjen og begynte å bli sulten. Måtte ha noe mat. Så tok rett og slett en Burritos på Los Tacos. En stor lefse med ris og kylling og bønner og salsa og salat. Vanskelig å spise, men godt var det…

Se disse søte i Gamlebyen da ❤️

 

Skaublære

Hei og god fredag, akkurat ferdig med arbeidsuka. Kjenner at hodet holder på å smuldre opp. Men sånn er det noen ganger. Lyder og støy tar på min helse. Og er man på jobb, så er man ikke alene. Men går bra, jeg må bare hente meg inn igjen. Og da blir det skauen. Og det går fort 3 timer når jeg er ute og trasker. Skal titte rundt seg, hvile seg litt. Litt å drikke på. Dere vet, lommene fulle av energi. En liten flaske med vann.

Men jeg drikker også et glass vann før jeg går. Pluss en liten lommelerke med vann i lomma…Men jeg sliter. Blæra sliter masse…og det begynner å trykke på. Blir desperat. Synes det rett og slett er slitsomt noen ganger. Sitte ned i skauen på huk er ikke greit. Og det er ikke alle steder det er offentlig do langt inne i skauen. Jeg må jo ha vann når jeg går. Uten blir det fort utmattende….kanskje går jeg for langt…Desperat…noen ganger…:-)

Kjenner du til dette, eller står du av…De siste meterne opp til huset og frem med nøkkelen og river av meg klær. Det er slik det er 🙂 himmel og pannekake hver gang lisssom…hmmmm…Hvitveisbilde jeg tok med mobil på turen i går.

#skaublære