heklebrikker og gaver og sånn der…….

Innimellom alt det andre jeg gjør så hekler jeg litt, finner oppskrifter litt her og der. Blomstene er fra boka “Heklelyst” – der var det så mange fine oppskrifter. Det er så moderne med merker og blomster og pynt nå. Fine å sy på olabukser, t-shirt eller hva du måtte ønske!

De litt større brikkene er glassbrikker. Fine å ha under kaffekopper og vinglass etc…. Jeg nøster de sammen 6 og 6 og setter på en fint silkebånd og gir i gave, hvis jeg plutselig er bedt bort så har jeg alltid noe å ha med meg. Har en hel eske full i boden med hjemmelagde gaver. Brikker, og kjøkkenkluter og blomster…..

Oppskrifter på glassbrikker har jeg funnet på nettet.

I esken har jeg også en pakke med kort/bursdagskort. Kjekt å ha litt på lur………….

Ønsker dere en fin hekledag!

 

#hekle

#håndarbeid

#gaver

#glassbrikker

 

Hørsel på dagsorden…..

Det er mye om nedsatt hørsel på dagsorden om dagen! Det er bra! Vi trenger all den støtte og informasjon vi kan få…..

Det er ikke gøy å høre dårlig. …!

Det er ikke gøy å bli mobbet på skole eller arbeidsplasser……!

Det er ikke gøy å bli stemplet  som litt rar, sær, asosial eller annet….!

Det er ikke gøy å spørre hva sa du,  for at folk ikke gidder å snakke tydelig….!

Det er ikke gøy å være den som står utenfor…..! 

 

 

 

#nedsatthørsel

#døvhet

 

 

Det er aldri noen tips om hvordan man skal bruke penger……:-)

Vi leser blogg opp og ned, hvordan man skal spare. Sette opp budsjett. Handle en gang i uka. Handle klær til barna på salg. Dra på ferie utenom skoleferien. Ja, listen  er vel nedten utømmelig…….

Når kommer det blogg om hvordan skal vi bruke alle pengene vi har spart ved å være gjerrig…..?

I dag forresten kunne jeg virkelig unne meg en frisørtime. Og det er IKKE billig. Farge av ettervekst og klipp til nette sum av kr. 1.275,- ……ja, koster å bli snart 54 og dekke over grå hår…! 

Hvorfor kunne jeg unne meg den frisørtimen….? Joda, laga jo pølsegryte som kostet kr 60,- og den har jeg hatt i 3 dager 🙂 

Og ikke nok med det, joda jeg har vært i skauen og plukka blåbærlyng…spart penger, må brukes vettu 🙂 

Så nå har det fått tips om hvordan bruke opp ALLE pengene som er spart. Gå til frisøren på en mandag, så slipper man å tenke på alle kronene som står der og råtner på rot på en mandag….. 🙂 

Tips om blåbær fikk jeg her inne, du vet selv hvem du er…..for jeg er ikke så god på å lime inn andres blogger enda….Go mandag der ute…. 

Stål og betong i Oslo…… KALDT

Da satt jeg her igjen med en kaffekopp, det begynte å regne og jeg vasket bilen 🙂 Så da ble det litt sånn full fart på slutten, for jammen var det KALDE DRÅPER. 

Oslo her om dagen, var varm i lufta, men når øyet tittet rundt så var det det KALDT….

 

#oslo

Blomster fra Blomsterøya :-)

Kråkerøy blir også kalt Blomsterøya…

Kontraster del 2 / bade i Oslo og bade hjemme på Kråkerøy

I går var det sol og yrende liv i alle parker i Oslo. Her på Kråkerøy i dag, var det stille ( lite mennesker ved sjøen) og lett skydekke og mange grader kjøligere i lufta enn i Oslogryta i går….
 

Selv om denne parken bare er til pynt og ikke badested ……

 

 

 

 

  

Fin dag i Oslo i dag :-)

I dag tok jeg bussen til Oslo og møtte eldste sønn min. Vakker og varm dag. Masse folk og liv, her er noen bilder fra dagen. Kommer litt flere senere, nå er det te og hvile trette bein. Blir mye gåing 🙂 ønsker dere alle en fin kveld…..

 

Måltidet er fra Engebret Cafe, Oslos eldste restaurant,  det var utsøkt laks med sandefjord smør og agurksalat. Jeg tok et glass tørr hvitvin og sønnen min et glass med øl. Vi koste oss ille mye ( som dem sier her i Fredrikstad) …det betyr veldig…..

 

Spisestedet har adresse Bankplassen 1, ikke så langt unna festningen…