ny dame

 

God ettermiddag til dere! Det har skura og gått med det meste i denne korona-tiden. Blir som så med alt! For man mister seg selv litt og blir lei det meste! Jeg tenkte at i sommer gadd jeg ikke styre med frisør eller noe! Bare lot alt gro – både grått hår og brunt hår og til slutt turte jeg knapt gå i postkassa uten å sette håret vekk med en strikk…hehe…Blitt pjuskete og håret var bleket naturlig etter en lang sommer med bad og sol! Bader jo hver dag nesten…I dag også har jeg badet! Det er så deilig å plaske rundt i sjøen og vannet er fantstisk enda..håper det holder til julenissen kommer! 

 

 

Ny dame! Takk snille friserdama mi – du ordner alltid. Verdens beste og koseligste frisør altså! Ny farge..litt lysere enn jeg pleier! Så da er det vel straks noe mat her – gått i ett i hele dag også! For jeg måtte jo legge inn et bad også etter at jeg hadde vært på sykehuset. Skal skrive litt om det besøket i et annet innlegg! Kanskje…Ikke så interessant for dere – men driver og jobber med hørselgreiene. Har det ikke så greit akkurat..Men skriver mer om det! 

 

Dro rett fra badestranda til frisøren i stad. Eneste jeg rakk å ordne med var å ta deodorant under ermene…hehe!

 

 

Nyt ettermiddagen da…

fangene på fortet er det ikke men

Reklame | Ellos

 

Ute var det småkjølig..Men i går var det sykkeltur. Syklet på andre siden av øya her og tok bilde av “fangene på fortet” – er ikke det da. En øy og et fort! På en holme utenfor Kråkerøy.

Kaldere vær trenger mer utstyr! Varm drikke og varme føtter….kjør på! Klikk i vei…siste klikk for meg i august! For å komme inn på siden så må du noen ganger stå i kommentarfeltet og så scrolls oppover og så peke pila på bildet. Da åpner det seg og du kommer inn 🙂

 

Johnny Bulls//Vildmark

 

Ting kan tolkes på forskjellig vis

 

Åpnet eller stengt! Spørs hvem du er: Skal du i kiosken? Eller på campingen! Sånn er det med mye her i livet. Vi kan gå ut fra et møte hvor vi ble fortalt en ting. Hvert hode tolker det ulikt. Noen tenker:  “For et fint møte!” Andre tenker:  “Hva ble egentlig ment her?” Men noen igjen tenker:  “For et drittmøte!” Rart egentlig…Men det kan være hvordan man er involvert i det som blir sagt i møtet og at alle hoder er forskjellig!

 

Ditt hode er ikke det samme som mitt hode. Sånn er det å tolke en lov også. Går nesten ikke an å bare lese hva som står. Man må ha en forklaring til loven! Og andre ganger man hjelp av support med dyktige folk som kan akkurat det du spør om!

 

Sykla tur i dag og syklet ned til campingen (der så jeg denne plakaten på det øverste bildet) og tok et bad i dag også. Vannet er jo helt nydelig enda. Og været var så varmt og flott! Kom en regnskur på veien hjem uten at det gjorde noe særlig akkurat! Men Ellers en flott og solrik og deilig avslappende søndag! Håper på flere bad utover høsten for det er noe som gir meg energi helt klart og klar til å møte høsten når den tid kommer..I mitt hode er det fortsatt sommer, mens i andre hoder er det høsten som banker på..

 

 

Deilig å sykle, kommer litt lenger enn ved å bare gå! Og greit og sykle og gå litt sånn annenhver gang også! Stoppe litt – ta bilder. Blir vel ikke gjort så mye mer her i dag! For jeg ble jo sliten etter en fest jeg ikke deltok på! Hmm…

 

 

Kunne ikke dy meg – måtte bare ta et bilde fra veranda! Er det forresten noe med det å være sosial + alkohol / hører det litt sammen. At folk gleder seg til helga kommer for da kan man være sosial og at det også betyr: Drikke med begge henda! Jeg bare funderer litt over det! Er ikke mot alkohol jeg altså! Kan kose meg med et glass vil eller litt øl..Men sånn – i kveld skal vi feste! Der er jeg ikke! Nei, dette må jeg styre selv…Det ble noen tanker her denne søndagen som er den siste søndagen i august. Snart er det september, men først må vi gripe den siste dagen i august også. Kanskje blir det et bad i morgen også – det hadde vært deilig…! God kveld <3

 

 

Men nå får jeg bare slappe av litt …og nyte resten av denne dagen!

kaffekoppen

Reklame | Ellos

 

God morgen med en kaffekopp!

 

Nyter kaffekopp nr. 2 – skal straks åpne døra ut for å kjenne på sola…Titt innom hvis du vil…Vannkoker er kjekt hvis man bruker pulverkaffe til frokost! Og noen nye lamper står på ønskelista mi! Fin søndag…

 

 

 

jeg måtte sove på sofaen i natt

 

Men før det, gikk jeg tur til sjøen. Så nydelig i går kveld..Bare nyte å være tilstede ute i det fri! 

 

 

Masse tyttebær i år – kanskje jeg plukker litt en dag! 

 

 

Her ble det ro. Festen hadde begynt hos naboen og det var dunk dunk og skrik og skrål..Alle pratet i munnen på hverandre (det hørtes slik ut) og musikk og alle sang innimellom også. På veranda kunne jeg ikke være. 5 meter bort til partyteltet. Festen var varslet og jeg kunne reist bort! Men orket ikke, var sliten etter en uke med “ny” jobb og nye mennesker og kjør både fredag og mye av lørdagen. Så bare spiste en ferdig middag her hjemme og gikk ut. 

 

 

Det dundra med musikk og stemmer da jeg kom hjem. Fikk skalka alle luker og satt meg ved TV en stund det gikk fint! Men soverommet mitt er 4 meter fra naboens partytelt. Jeg prøvde å legge meg etterhvert med propper i øra..sjelden jeg bruker det! Men stemmer skar i hodet mitt og jeg tok dyna og puta og la meg i stua. Våkna plutselig kl 0300 og tenke at festen var slutt, dro med sakene inn i soverommet og la meg – deilig følelse i 2 sekunder og skjønte fort at festen var ikke var over, men kanskje litt ferre folk, men like mye gap og støy. Alkohol gjør vel at man nesten ikke hører seg selv og volumet i teltet ville ingen enda ta. Så pakket sammen pikk pakk og tilbake til stua og sov som en stein til 0730. …deilig…våkna at sola skinner og for et vakkert vær…De på festen har det vel kjipere denne morgenen tenker jeg! Fikk du med deg turen vår: Se her: det ble middag her i går Nyt dagen og jeg liker å være frisk og våken til en ny dag!

 

Bildene er fra turen i går før sola forsvant og mørket kommer sigende…Det var min FEST!

 

Kaffekopp 1 i gang

det ble middag her i går

 

Da ble det litt tid til blogg. Tur og kjør noen dager. Litt forskjellig å ordne med. Så bloggen kom i 2. rekke! Sånn er det – livet går foran. Tro det eller ei!

 

Vi hadde litt greier på gang. Dura avgårde rett etter jobben. Gutta trengte en hel masse på Ikea  så traska der i ganske mange timer kan du si! Og noen kroner fattigere. Men du får virkelig mye for kronene på Ikea. Det skal de ha. Vi handla smekk full bil. Bilen min ser liten ut, men det er helt utrolig god plass og utrolig mange FLATE PAKKER det blir plass til. Setene kan legges ned og og blir jo rene varebilen. Middagen min ble laks m/tilbehør – var kjempegodt altså. 

 

 

Ble lite bilder i går, hadde rett og slett ikke tid. Alt skulle handles, selv om varehuset er åpent til kl. 23:00 så går tida fort. Etterpå var det å skru og mekke ørten flate pakker…hehe..og vi kom i mål selv om det ble mange timer forbi min vanlige leggetid! Noen ganger må man bare sette inn 5. giret. 

 

 

Ingen køer og god plass. Var veldig lite trafikk på en fredagskveld! Ble ingen storhandel på meg da. For ta flere turer og titte litt mer! Var andre som var i fokus i går! Og det er jo helt smekkfullt her hjemme, men moro med noe nytt. Så får se når lommeboka er fylt opp igjen…

 

 

Og du og du for en himmelsk god softis – sånn tykk og god. Men ikke påfyll på grunn av korona. Men 15.- kroner – billig…45.- for 3 is – i en vanlig kiosk får du knapt en is med strøssel på til den prisen…smakte så godt etter en storhandel. Og før masse montering og dill og dall..Da jeg endelig var hjemme så var det vanskelig å sove! Men ble da noen timer søvn i natt! Og nå har naboen fest…skrik og skrål og musikk i et partytelt! Jeg har lukket dører og vinduer og sitter her med bloggen og en kopp te. Kanskje jeg tar meg en øl etterpå for i går ble det ikke mye avslapning…Sånn blir det en sjelden gang! Men du ha en fin lørdagskveld…Klem fra meg..

 

I morgen er det søndag… (hehe – husker vi sang denne sangen på skolen)..Men du KOZ DEG!

hektisk

 

God morgen – ble skikkelig lang dag i går! Skal fortelle mer om det i neste innlegg. Nå må jeg bare fatte meg i korthet og lese litt blogg! Ble sent i går og har ikke sovet så mange timer. Men får legge meg ned på litt ut på dagen og ta en tuppelur. Nå er det kaffe, blogg og nyheter! Etterpå rydde litt her i heimen og vaske og støvsuge!

 

Hopper aldri over det vet du.. Naboen har fest i kveld også – så blir vel dårlig med søvn i natt også! Men det er varslet og jeg er forberedt. Så kan lukke vinduer og la det stå til eller delta selv! Kan bare stikke bort hvis jeg vil..Men jeg er ikke der…masse alkohol og fri flyt og musikk og støy utendørs i et partytelt! Er sikkert hyggelig – men ikke for meg! 

 

Blogg er fest nok for meg! 🙂 Hehe…

 

Ha en fin morgen – det er lørdag! 

 

 

God morgen Fredrikstad

 

God morgen. Sola skinner og ny dag på gang! Blir litt hektisk i dag tenker jeg etterhvert. Men skal fortelle mer om det i et senere innlegg. Først er det kaffe og jeg titter her på blogg og så skal jeg på jobb i noen timer. Min “nye” jobb i byen! I dag tar jeg bilen og parkerer et stykke unna. Siden jeg har såpass mye på gang etter jobben i dag! 

 

I går syklet jeg ut på stranda og badet, men i dag blir det ikke bad! Vannet hadde fortsatt meget fin temp – selv om de fleste kanskje har lagt badebuksa på hylla nå! Ikke jeg da…bader så lenge jeg føler for det…men ikke utover vinteren! Nei, det gidder jeg ikke! Men du får ha en fin fredag og kos deg…og ja det er HELG!

 

 

Kos deg på jobb eller hjemme eller i skogen <3 Nyyyt…

da kom mailen

 

Fra Egmont..”Forrige måneds inntekter er 45,60 Totalt har du 45,60 utestående hos oss. Dette er under 500 kr som er vår grense for utbetaling. Beløpet vil bli overført til neste måned. Så snart du totalt overskrider 500 kr vi du motta et faktura-grunnlag fra oss.”

 

Dette var juli og hittil i august er det nå over 500.- Juhuuuuu

 

Kan snart håve inn kroner…! Bra vel?

sommeren er da ikke slutt

 

Hei på deg! jeg jobber jo midt i sentrum av byen om dagen. Så da er det fint å gå tur i spise-pausa si. Gå sånn og titte og trave. Spise en brødskive på en benk og se på livet. Jeg har endelig skjønt det. Det er jo på dagen det er liv i byen. Alle menneskene som jobber her og der som farter ut og inn og spiser lunsj på et spisested eller kaffebar eller en matpakke et sted ved elva eller noe. Et hav av muligheter. Og masse koselig å se på! Jeg drar jo som regel til byen ved 17:00 ellers og byen er da tom. Da er jo folk hjemme og lager middag og flyr ikke i byen etter jobben slik jeg gjør! Jeg vil jo se noe annet! Jeg jobber i et industriområde. Helt annerledes. Folk sitter som regel inne i pausa si. Men har du jobb i byen blir det færre folk på spiserommet. Ganske så logisk! 

 

 

Det blomstrer så vakkert overalt nå!

 

 

Det er fortsatt sommer! På dagen…litt kjølig på morgen og kveld!

 

 

Det er stas!

 

 

Sånn tittet jeg rundt i pausa mi i dag! Ikke akkurat feil fokus det da! Konklusjon. Det er fortsatt sommer og varmt og leeeeeenge til høst og vinter!

 

 

Her satt det ingen, men det er vel restaurant og de åpner kanskje litt senere! Skal jo holde på noen timer utover kvelden! Sikkert ikke behov for å åpne kl. 11:00 tenker jeg! Folk vil  jo ha enkle retter til lunsj. Og ting som ikke tar for lang tid å lage. Vi er ikke svensker som har lengre matpause enn oss nordmenn. Men de jobber jo også lenger utover ettermiddagen da! Ola Dunk vil tidlig hem! 

 

 

Nyt en deilig kveld…Det er sommer! Enda…