en blomstereng

 

 

Bloggen min er enkel om dagen! Jeg er mest mulig ute – og ute er det motiver! Jeg syklet til byen for å titte rundt på Glommafestivalen. Gøy med festivaler igjen – det er en stund siden kan du si. Det er onsdag og det betyr fredsmarsj også, se her: det er onsdag og det betyr fredsmarsj ❤️ Men en flott blomstereng på veien måtte jeg også ta bilder av! 

 

 

 

 

Vakkert og helt naturlig! I forhold til et bed som er plantet! Alle disse blomstene, det er sommer for meg! 

 

 

Ønsker deg en fin kveld og herlig morgendag! 

det er onsdag og det betyr fredsmarsj

 

De går og går – hver eneste onsdag!

 

 

 

 

 

 

En som løftet flaggene til ære for bloggeren Solliv.

 

 

Jeg har tidligere skrevet litt om denne marsjen her: sykkeltur og fredsmarsjen 

 

Håper at DU koser deg i finværet! Bare til å nyte mest mulig – SOL OG SOMMER!

 

 

 

Det er Glommafestival i Fredrikstad nå. Får lage et innlegg om det i morgen tenker jeg..

 

Gå for fred ❤️ 

Dinner in the sky

 

Dette har foregått noen dager i Gamlebyen nå! Man spiser altså middag høyt der oppe! Jeg har ikke spist, for det første veldig dyrt og for det andre, jeg er ikke glad i høyder! Men sett masse bilder av mennesker høyt oppe i skyene med middag og kos! Når alt er på plass så blir man heiset opp! Og så sitter man der da og dingler og mingler….haha…50 meter over bakken og spiser utsøkt lunsj eller middag! 

 

 

Titt innom her så kan du lese deg opp litt: DINNER IN THE SKY 

 

 

Tror dette er noe som skjer forskjellig steder rundt i Norge akkurat nå! En hel “fabrikk” for å få dette til. Da jeg var i Gamlebyen på søndag så virket det som alt pakket sammen. Så fikk ikke så mange bilder av dette! Men et artig konsept for de som må tøye grenser!

 

I morgen er det allerede onsdag…

Den glade vandrer

 

Og dere som leser denne bloggen, hvor har vandreren vært nå?

 

 

 

 

 

 

Kanskje ikke så veldig veldig vanskelig! 

 

Men noen ganger skal livet være enkelt! Det er nok av tunge ting å fundere på både her og der! Min blogg skal være lett å lese, og glad og enkel. Det er greia med min blogg! 

 

Siste mandagen før det blir ferie = glede

Mange gjester

 

 

I år sliter jeg med bladlus på epletrærne. Og er det bladlus, så kommer også maur. De er samkjørte og gode venner. Så jeg må prøve alt jeg kan å bli kvitt bladlus + horder av maur. 

 

 

 

Jeg har hver kveld spylt med kaldt vann! Jeg har flere ganger penslet med skummet melk. Jeg har i dag blandet vann og grønnsåpe og dyppet alle grener og blader i denne bøtta med grønnsåpe-vann! Håper og tror at det kan hjelpe! Bare spyling hjelper ikke. Skummet melk har hjulpet meg tidligere, men i år er det mye bladlus. 

 

 

Jeg surrer dobbeltsidig tape rundt stammene for å holde maurene borte! Når de blir borte så kan jeg få hjelp av noen venner, slik som marihøner og slike søte skapninger. De spiser masse bladlus, og det gjør ikke mauren. Mauren liker “proteiner” som bladlusa skiller ut. Men de spiser ikke bladlus!

 

 

 

Vel, den som lever får se…

Ro meg over

 

Vel, skal man tømme denne jolla så tar det vel litt tid tenker jeg! 

 

Er det dette vi kaller gjenbruk. Ting vi ikke trenger selv kan fint brukes av andre! 

 

 

Måtte jo ta med denne raringen også! Litt av hvert å se på turen min i dag. Avsluttet også med en tur innom Gamlebyen. Det får jeg lage noen innlegg av til uka tenker jeg. 

 

Ro meg over er faktisik en av mine favorittsanger. Anne Grete Preus var den beste ❤️

 

“Ro meg over
Denne broa kan jeg aldri bygge
Ro meg over
Før jeg brenner ut og sovner inn
Fortell meg om kjærlighet
Som er mer enn det første skritt
På en gammel vei trøtthet og stengte sinn
Ro meg over
Ro meg over
For i dette land er jeg en fremmed
Ro meg over
Så jeg tør å møte bilkket ditt
Der kan vi finne et hus
Uten gamle skap og slitte bilder, det var aldri mitt
Ro meg over dit hvor drømmen aldri sover
Før meg dit så jeg kan holde det jeg lover
Gi meg hjertebank og sjelefred
Ro meg over
Ta meg med
Ro meg over dit hvor drømmen aldrig sover
Før meg dit så jeg kan holde det jeg lover
Gi meg hjertebank og sjelefred
Ro meg over
Ta meg med
Ro meg over dit hvor drømmer aldrig sover”
Lørdag forsvant og det ble søndag. Tok man tiden til hjelp, gikk den også! 

Jeg starter søndagen med en “drink”

Reklame | Gymgrossisten

 

God søndag…

 

Vel, jeg startet egentlig med kaffe da. Satt ute på trappa litt, ikke så varmt i dag. Men greit med litt luft. Så stekte jeg egg, så spiste frokost og blandet meg denne “drinken”. Vel, det var tilbud på smoothie på Rema i går. Denne er fra Bendit og inneholder bringebær & jordbær. Litt isbiter så blir det en nydelig “drink” til å sitte her med bloggen! Hvorfor ikke?

 

Når man er i dette sunne hjørnet så titter jeg litt innom hva Gymgrossisten har på lager. Masse fint og jeg trenger absolutt noen nye singlet. Det er det lenge siden jeg har handlet meg. Jeg har mye klær, men mest klær til å bruke på jobben egentlig, bluser og skjorter og kjoler! Selv om gåskolen har en pause til høsten, så er jeg på tur hver eneste dag. Nå også med sykkel! Ønsker deg en fin søndag!

 

 

 

Nike//ICANIWILL

jeg tar i mot

 

God kveld! En variert dag! Både by og bad og hage og sykkel! En liten tur i byen og det ble delt ut veldig små burker med Cola uten sukker. Faktisk bedre en tidligere. Men aldri noe jeg kjøper, synes det smaker litt hostesaft. Men jeg tok i mot når det var gratis smaksprøve! 

 

 

2 kr i pant på denne også. Så mange fikk egentlig drikke + kr. 2. Men det var flere ivrige som var opptatt av denne panten! Blir penger for dem som sanker og noen trenger pengene mer enn meg! 

 

 

Musikk i by-bildet er noe jeg liker. 

 

 

Rykket nesten til i dansefoten, haha…

 

 

 

 

I kveld syklet jeg ned til campingen og badet! Vannet var helt nydelig, og stille og rolig når de fleste badegjestene har dratt hjemover..Bare camping-folka igjen, men de var godt i gang med grilling og annen hygge. Tok ikke bilde fra bad på denne turen i dag! Så kan ikke klage på denne dagen akkurat! En skikkelig sommerdag som hadde det meste! Og plattingen bak der har jeg snekret og ordnet helt alene! 💜

 

 

Nyt sommerkvelden – den er enda ung og fager!

kjærligheten er for alle

 

Det er noe med det, kjærligheten er for alle! 💙💋❤️ eller ❤️💋❤️ eller 💙💋💙

 

Jeg hadde ikke noe flagg å vise til, men blir noen ord bare! Regnbuen – mangfold  – livet – kjærlighet!

 

 

Ønsker dere en fin lørdag og divaen finner du her: Noen ganger Jeg har ikke kommet i gang med mine gjøremål i dag. Koser meg bare, med kaffe ute på trappa. Gikk inn en liten tur nå. Naboen klipper gresset og det høres ut som et helikopter lander på hodet mitt og jeg nyser og nyser…Så tenkte jeg kunne gå inn på sommer-bloggen. Det er jo det det er for mange om dagen! Vi lever livet og sitter ikke hele dagen og knoter på en maskin akkurat! I hvertfall ikke jeg som er ute-menneske. 

 

Kos deg med dagen!

Noen ganger

 

Noen ganger må man bare være litt diva! Tenkte jeg fikk ta en dusj for jeg har holdt på i hagen og rotet inne blant trær og kappet grener og ryddet. Så da vasket jeg håret og satt på en strikk. Skal tørke det etterpå og gå en tur tenker jeg. Tida løper når man holder på ute! 

 

 

Laks, ris og salat på plattingen bak hagen! Med denne DUKEN Spiste og gikk inn i dusjen..Slappet ikke av altfor lenge ute. Er lissom ikke min stil! Men du det er fredag og helg og sommer – 🧡 Bare til å nyte…Skal ikke gjøre noe mer i dag jeg, bare gå en tur! Kanskje ta meg en øl.

 

H E L G