Man skal ikke blogge bort sommeren

 

Tenkte Solliv!

 

Når man har vært på jobben hele dagen, så må man være ute når man har fri…Så frista ikke akkurat å skrive og fortelle så mye i dag! Man får ta det som det kommer…Det er jo bare blogg!

 

Jeg er lite på Facebook om dagen, men i går kveld var litt innom! Det som slo meg er at blogg og Facebook er prikk lik hverandre nå!

 

Blogg er blitt Facebook…Man deler 3 – 20 bilder og litt tekst og så kaller man det blogging! Til høsten dere, så må vi skjerpe oss!!! Vi må prestere mye mer, hvis ikke blir det bare kjedelig 🙂 Det var de tankene jeg satt igjen med i går kveld! Nå er det sommer og sol og bloggen blir deretter! Men snart er det bare 3 – 4 av oss her inne på blogg som er ekte bloggere tenker jeg!

 

Sommertanker…💜

Det kom litt regn

 

God kvelden, i går og i natt har det regnet…Kjempebra altså for det trengte vi! Bare det ikke regner hele sommeren….Men det blir flott etterpå, naturen får vasket seg litt, alt støvet fra veikanten blir skyllet bort! 

 

 

Noe av det fineste jeg vet er disse store blåklokkene…De leverer! 

 

 

Den blåfargen du vet! 

 

 

Kornåkere er fint

 

Her blir det mat! Etterhvert….Men først skal vi nyte sommeren med sol og regn..Liker godt regn jeg, sånn innimellom…Da finner jeg ro til hygge her inne med serier og kos. Skinner sola så blir jeg altfor rastløs…Egentlig de beste feriedagene jeg vet om er de som regner fra morgen til kveld….Da må man ikke noe egentlig…bare bake boller eller noe og kose seg! Det er i grunn herlig FERIE! I år har jeg delt opp ferien min veldig…tenkte det var litt greit! 🙂 

 

Fin kveld da…. 💙

Plenty of Fish

 

God ettermiddag, er snart klar for å gå en tur! I stad dukket det opp en mail. Det var fra Twoo, det er et sjekkested som skal nedlegges 30. juni! Det er noe eldre sjekkested før Tinder og slikt. Jeg meldte meg inn der en gang for 100 år siden etter at jeg ble skilt. Egentlig et ganske koselig sted, man ble kjent med folk og de man pratet med der inne var mer slike som ville få nye venner og bli kjent med folk. Ikke sånn direkte “sjekke opp opplegg”! Men klart det var noen julebukker og gjøker der også! :-.) Men en god venn av meg har jeg faktisk møtt på Twoo og møtt i virkeligheten…Han kan jeg prate med om alt og er et veldig hyggelig og oppegående menneske som jeg setter stor pris på…<3 Han er ingen gjøk, bare hyggelig..Aldri vært noe ufin eller slesk! 🙂

 

Men altså nå fikk jeg denne mailen at Twoo legges ned, og da kunne man i stedet logge seg inn på Plenty of Fish og der skulle man motta en fantastisk velkomstgave! Jeg skal ikke melde meg inn, det er jeg i grunn ferdig med…Skal jeg møte noen nå og finne kjærligheten..vil jeg heller finne fiskene her i byen! 🙂 🐠🐬🦈🐟🐋

 

Ler meg i hjel av det navnet altså – Plenty of Fish

I disse dager er det lov å være tankefull

 

 

I disse dager er det lov å være tankefull…Både klump i brystet og is i magen på en gang! Det å være engstelig, være utendørs..Se seg om to ganger! Se bak seg, foran seg og sideblikk! 

 

 

Verden er ikke trygg, det som hendte i Oslo var grusomt! Man blir redd ❤️ Når hatet blir større en kjærligheten ❤️ Men man må ut og man må se mennesker…uten andre mennesker er vi ingenting! 

 

 

Blomster er fine venner, men vi kan ikke bare ha blomster i livet vårt..Vi må fortsette å leve, søke andre mennesker…Men livet ble endret, jeg er sjelden redd…Men jeg har fått klump i brystet..Den sitter der! ❤️

 

 

Det er ny uke, det er mandag..Men jeg er redd!

 

🌈❤️🌈

 

så kom regnet – det regner rosa

 

God kvelden! Nesten deilig med regn nå….føler at man får vasket sjelen også! Litt befriende og angstdempende…og man finner litt ro…Den digre buska regner rosa blomster…Bare til å ta feiekosten når det tørker opp igjen…men det er jo litt stilig også! 

 

Det tordner og lyner også, det måtte til for det har vært lummert noen dager nå..Frisker opp lufta, ikke noe bedre enn det nei..

 

Så får slappe av inne, rakk ikke noen badetur i dag…dagen forsvant…ja ja… 🙂 

 

Skal sette på litt nyheter, selv om det er trist. Så er det godt å se at mennesker passer på hverandre og gjør hverandre sterke! ❤️🌈

 

🌈❤️ Størst av alt er kjærligheten ❤️🌈 

Søndag 26. juni

 

God søndag der ute…Man må jo prøve å finne mening med denne dagen også! Så nå har jeg gått 4 kilometer i litt tempo..Ganske varmt ute og man blir svett! Så må man videre legge kabalen for denne dagen også, tenker at jeg sykler ut og bader etterhvert! Deilig med sjø og bad! 

🌺

Men blir et par kaffekopper og litt avslapping ute på veranda tenker jeg! Søndag er jo den dagen i uka jeg liker minst..Liker ikke så godt å dra på tur denne dagen heller, sånn med buss og tog..På grunn av mye er stengt og bussruter er annerledes på søndager! 🙂 Så da blir det mye venting her og der! Liker best når ting går kjapt å forflytte seg!

 

Skulle handlet for mamma, det må bli i dag eller i morgen..Så får se, det er jo ikke handlingen som tar tid, men alt det andre…kjøre, stoppe og handle, kjøre, rydde hele huset der ute, vaske tøy, vanne blomster, sjekke kjøleskap, kaste matrester, smøre mat, og ting som man ikke kan skrive om her, høre på de samme gamle historiene om krigen og så vips har det gått 4-5 timer før jeg er hjemme her igjen! Man blir sliten og lei rett og slett, det er lov det etter 12 år med bistand der ute! Men det henger over en…Det skal jeg love dere!

 

Men jeg har også et liv å leve, 12 år med omsorg blir man sliten av..Gikk når man var under 50 og hadde energi på en annen måte!  Nå er man snart mellom 60 og 70 flere av oss…vi er slitne..orker snart ikke mer! Jeg kunne faktisk tenkt å nyte livet jeg også, la humla suse…henge med kjekke folk og føle at man har et liv…! Før det er over……….

 

Demente er faktisk som små unger med hodet til en på 3 – 4 år..Ville man latt de være hjemme alene og lekt med fyrstikker dag etter dag..år etter år…til de klarte seg selv! Ingen mennesker med normal omsorg ville gjort slik..Man ville alltid passet på at de hadde voksne folk rundt seg! ❤️ Ja, det ville man…

 

Fin Søndag til alle – husk man har et liv å leve! 

Folk kosa seg i båthavna i Horten

 

På slike dager så ønsker jeg meg båt! En svær båt jeg kan seile på de 7 hav med…Men men jeg kan reise gratis med Bastøferja og bør være takknemlig for det altså..Båthavna i Horten er koselig, masse å se på – dessverre så fikk jeg ikke tatt så mange bilder her..men det blir flere dager i sommer tenker jeg! Horten er forresten en veldig fin by! 

 

 

Soldager..

 

 

Det er det beste jeg vet å gå slik å vandre, men etter øl her Vært på pub så ble man tissatrengt..og da jeg tusla rundt i Horten så fikk jeg lissom ikke konsentrert meg…Selskapsblære – det har jeg ikke lenger… 🙂 Og drikke må man i varmen…ikke så enkelt altså! 

 

❤️❤️❤️

Den svarte regnbuen! I dag våknet Oslo og Norge til grufulle nyheter, ufattelig trist…Man sitter igjen med et spørsmål – Hvorfor? Denne fine sommernatta – ble forvandlet til et krigsområde med døde og skadde mennesker, ord blir fattige! ❤️Mine tanker går til alle de berørte og deres familier og venner!

 

Ta vare på hverandre der ute 🌺

Ut på tur

 

God morgen! 🧡 Det er lørdag og sommer og sol og fridager! 

 

 

Solliv liker kortreiste turer! Hvor man finner fred og harmoni..som ikke koster skjorta! 🧡

 

 

Flotte strender 🧡

 

 

Sjarm 🧡

 

 

Det er noe med å nyte, lene seg tilbake og vandre rundt med en is i den ene hånda og badetøyet i den andre hånda…Lettkledd trippende for å nyte fjorden og sjarmen 🧡 Solliv elsker slike dager…

 

 

Ønsker dere alle en fin sommerdag 🧡

Vært på pub

 

God kveld, etter fire bad på en deilig varm sommerdag – ble det en tur på puben for meg!

 

 

Leskende i varmen!

 

 

Bra det skjer noe, så folk har litt å pusle med tenker jeg! 

 

 

Verdens koseligste sted og veldig hyggelig dame som jobba der 🙂 Ser litt luguber ut kanskje, men har verdens beste utsikt! Fått meg nytt favorittsted! 🙂 

 

Kos deg masse i varmen – natta blir HOT

Alene, men ikke ensom

 

Alene, men ikke ensom. Det er to forskjellige følelser tenker jeg! Ikke ofte jeg får den ensomhetsfølelsen når jeg er alene, får den heller når det er folk rundt meg! Kan prate med folk og sånn jeg, og er sosial, men liker meg godt alene! Og jeg liker å gjøre ting alene, for da nyter jeg best! 🙂

 

Men kan godt gå ut og spise sammen med folk altså, ikke noe problem! Men mange ganger føler man tomhet sammen med andre mennesker…På jobben liker jeg best å spise helt alene og så storme ut i sola! Når jeg har fri, liker jeg å være alene på tur! Skal jeg ut og ta meg en øl så gjør jeg det alene, men ser jeg kjente så slår jeg av en prat! Mange kommer bort til meg også og prater og prater! Her i forrige uka da jeg var i Drammen så kom jeg i snakk med en dame fra Harstad på Drammen stasjon…Så endte med at vi satt sammen på toget og pratet hele veien til Oslo S…Hadde jeg reist sammen med andre så hadde jeg jo mistet denne flotte opplevelsen! Slik tenker jeg…Men jeg liker å godt henge med ungene, være på tur og spise sammen med dem! Vi har det utrolig artig sammen <3 jeg er heldig! Og vi har mange felles kjente! 

 

 

Tror ensomhet er noe som sitter inne i deg selv, ikke om man har mange rundt seg eller ikke…Noen har mange nære venner, men føler seg ofte ensom…