Utsikt

God kveld…Jeg er trøtt, men for å holde koken litt til. Så får jeg knote litt her inne. Jeg kan da ikke legge meg kl. 22:00. Det er litt tidlig altså…

Her om dagen tok vi noe å drikke i Sky-baren på SAS-hotellet. Favorittsted mitt. Rolig og fint. Sitte sånn høyt med flott utsikt. Der koser jeg meg 🙂

 

Litt bobler blir aldri feil. Drikker ikke mye jeg, men når jeg er ute sånn så smaker dette.

 

Blir gjennom vinduet da, ble ganske ok synes jeg. Fin utsikt, sitte sånn å glane…

 

Her har man kontroll på det meste. Beste av alt. Lite folk her. Og musikken er rolig. Deilig med musikk, men må kunne prate ved siden av. Det kan man her!

 

Og til høyre her da, ligger slottet. Ble ikke noe fint det bilde. Så det slettet jeg…

Liker du sånne barer?

Eller er det mer brun pub? Sir Winston eller sånn…

 

LIKER MEG KJEMPEGODT I OSLO

HADDE JEG HATT KRONER TIL OVERS HADDE JEG KJØPT MEG LEILIGHET I OSLO

MEN IKKE SOLGT HUSET PÅ KRÅKERØY

FOR DER LIKER JEG MEG ALLER BEST 🙂

 

Vi skal kjøre ferje i morgen / bloggtreff

Vi unge eldre kjekke bloggere. Som er litt over 29. Vi skal på elvecruise i morgen. Håper du gleder deg. I morgen braker det løs med treff her i vakre Fredrikstad. Det er dessverre ikke mange påmeldte. Flere var påmeldte, men har måttet melde forfall av forskjellige grunner. Så rett og slett den harde kjerne igjen.

Jeg har prøvd alt jeg kan med markedsføring både her og der og flere alternative datoer. Men er ikke lett når sommeren nærmer seg og det skjer ting overalt. Eva har gledet seg veldig, men der har det blitt sykdom og skader. Det rår vi ikke med. Eva, en stor klem til deg 🙂

Så jeg tenker at vi som treffes i morgen får kose oss og ha det kjekt sammen.

Blir treff i Gamlebyen først og så tar vi ferje og tøffer avgårde dit vi skal spise middag.

Og har du gått glipp av påmelding til dette treffet, så er det enda ikke forsent. Møt opp på torvet i Gamlebyen kl. 13:00 🙂 hvis du har et snev av lyst.

Hver lørdag er det frimarked i Gamlebyen. Rett og slett marked. Gamlebyen har også mange fine butikker. Så det er et flott sted, hvis man liker å shoppe.

Barer og restauranter på alle hjørner….Kan ikke bli bedre.

 

 

FERJENE I FREDRIKSTAD ER GRATIS

 

 

Jeg reiste med ferja i dag, skulle til Gressvik en tur. Et lite sted utenfor Fredrikstad. Nå er det kvelden og jeg skal etterhvert lage meg noe mat og om jeg skal slappe av det kan jeg ikke love. Men sola skinner i HVERTFALL og tvi tvi til været i morgen 🙂

 

VI HÅPER PÅ SOL 

 

REGN VIL VI IKKE HA! 🙂 SÅNN ER DET MED DEN SAKEN.

God morgen til bloggen

Hei, Dere holder ut. Jeg også. Som sagt i går regnet det absolutt hele dagen. I dag skinner sola igjen. Deilig. Skal jobbe litt her inne og litt i hagen. Og handle litt mat. Tenker at jeg skal gå meg en morgentur før frokost. Det får i gang blodsirkulasjon og er faktisk fin måte å få energi på.

 

Det er ikke denne gata jeg skal gå i i dag da. Men bra her hjemme også. Liker meg borte og liker meg hjemme 🙂

Veldig fornøyd med ny maskin. Det går ann å skrive litt. Når man skriver på iPad blir det enfinger lissom og tomlene får krampe. Ikke lett. Nå bruker jeg alle fingrene og skriver. Jeg kan jo dette. Gikk på kurs en gang for 100 år siden. Maskinskrivningskurs! Hehe….

Nå blir det resten av kaffekoppen og ut på tur her i lykkeliga gatan 🙂

Nyt formiddagen da!

 

JEG HAR EN FERIEDAG I DAG, ALDRI FEIL LISSOM

Den fine dagen

Hei igjen. Det regner og regner og passer meg bra. Full dag i går og masse å blogge om. Tok meg en tur til Oslo rett etter jobb. Og det blir jo masse bilder på en sånn tur. Jeg elsker bilder. Det sier med enn 1000 ord. Drysser litt bilder nedover her jeg. Jeg er glad i blomster og fontener og kunst. Som du ser. Fine motiver.

 

Fin Stemor. Elsker den fargen. Bare lekker.

 

 

Wenche er i farta utenfor Nasjonalteateret. For ei dame.

 

Nydelige farger på tulipanene. De er på hell, allikevel så skjønne.

 

Fontener er vann og jeg elsker vann som dere vet.

 

 

En gammel kjenning. Tigern. Fin plass å møte folk, for alle finner frem dit. Det var her vi møtes under treffet i fjor. Det var et meget koselig treff forresten.

Dagen i dag har gått unna, jeg har gått tur og kosa meg her inne. Ro i sjelen dag. For jeg er nok en litt rastløs person. Liker å gjøre noe. Jobbe med hus og hage eller dra på turer. Hit og dit. Men i dag. Bare koset meg inne. Ikke brukt penger og ikke brukt bilen. Herlig dag.

ØNSKER DEG EN FIN KVELD. JEG HAR FRI I MORGEN. ..

 

Jakten på den grønne genseren

Hei,

Jeg har lenge jaktet på en grønn tynn genser. Ikke funnet, før i går! Da ble den med hjem. Jeg kjøper ikke ofte klær. Og det jeg kjøper er nøye gjennomtenkt. Som sagt ønsket meg en tynn lett grønn genser. Gjerne med høy hals og og bra kvalitet. Den høye halsen fant jeg ikke. Rakk ikke Gant butikken i går. Det finnes en veldig fin Gant butikk i Oslo. Den stengte 1900. Rakk ikke. For vi satt i toppen av en bygning for å gjøre i stand denne maskinen. Slik at det var bare for meg å åpne lokket når jeg kom hjem i går.  Kan ikke rekke alt. Men jeg fant en tynn genser på Benetton. Halv pris og da kjøpte jeg den. Det er ganske ok kvalitet der synes jeg.

Har også mange flere bilder fra Oslo, blir et senere innlegg i dag tenker jeg. Regner her i dag så greit å blogge litt når man har noe å blogge om.

Ønsker deg fortsatt en fin ettermiddag. Hva jeg skal spise til middag i dag, vet jeg ikke helt. Får rote litt i fryser for der er det mye forskjellig. Rakk ikke handle i går. Da jeg var på jobb og dro rett til Oslo etter jobben..

KOS DEG MASSE VIDERE DENNE REGNDAGEN. PASSET MEG BRA FOR DA KUNNE JEG KOSE MEG INNE. BLOGGER LITT OG VASKER OG GJØR RENT I HUSET. ALLTID MASSE Å FINNE PÅ. SKAL STRIKKE LITT OG LESE LITT OGSÅ..HOLDER PÅ Å LESE SERIEN PAPIRSLOTTET. DEN ER FIN.

 

 

 

 

 

Skjørtet jeg strikket trenger en grønn genser.

Osloturen i går..

Hei igjen. Tok en tur på sparket i går. Liker ikke planlegge så mye jeg. Fant plutselig ut at onsdag var en fin dag. Fri torsdag. For å mase ut på jobb etter tur er slitsomt. Blir jo sent i seng. Så da passet det med tur i går. Må dele opp bildene litt. For det blir mange bilder. Elsker bilder jeg. Moro med litt annet enn skog og sjø…

Litt bilder..

 

 

Maten 🙂 utrolig godt. Dette er med kylling. Vi spiste på Tullins. Et sted jeg har spist ofte. Liker meg der.

 

Folk haster avgårde. Stor trafikk i Oslo.

 

 

Typisk bilde fra Oslo.. Trikk og høye bygninger..

 

Kjent for dem fleste.

 

#trafikk #by #trikk

Kommer ut med flere bilder. Det ble mange bilder.

God morgen i regnet

Hei,

Det passer meg ypperlig. Det regner. Deilig akkurat i dag. Får litt ro i meg. Må ikke noe. Det er loppis i dag. Men i øs pøs så gidder jeg ikke. Jeg elsker brukt og å finne skatter. I går var jeg i Oslo og besøkte sønn min. Tok buss rett etter jobben. Og buss hjem på kvelden. Og jeg fikk gave. Helt ny maskin å skrive på….Veeldig veldig hyggelig. Og veldig overraskende. Ble nesten stum. Ønsket meg det lenge for de senere år har jeg bare brukt iPad og telefon. Litt knotete. Særlig det med bilder. Jeg fikk jo aldri over noen bilder med kamera. Så det har liggende i dvale. Etterhvert nå så får jeg forsøke å bruke kamera mer og det med bilder over til bloggen.

Test av ny maskin

Skal lage et innlegg fra Oslo i går, men det blir kanskje fra mobilen. For det er mye å ta bilder av i Oslo. Nå har jeg flere muligheter. Det liker jeg. Kommenterte i går og det var enkelt. Trengte ikke fylle ut så mye. Bare selve kommentaren. Deilig, det var så enkelt.

Legger ved bare et bilde fra en tur her på Kråkerøy.

Som sagt nå i dag. Må jeg gjøre meg litt kjent med maskinen. Mye nytt asså. Men er jo gøy 🙂

Stikker innom etterpå, med litt bilder fra Oslo.

Kos dere med kaffe og fri 🙂

 

Test av ny maskin

Hei dere, og fine kvelden.

Håper alt er bra. Jeg har fått ny Mac og tester denne. Blir deilig,  er så lei av å blogge fra telefon.

Er superglad asså….:)

 

Så nå kan jeg være litt mer aktiv igjen…Hurra…

Vi snakkes,  og jeg oppdaterer om bloggtreffet i morgen tenker jeg. Ha det kjekt så lenge da.

fbt

 

Rusla rundt i Fredrikstad

Jeg gikk tur nr. 2 i dag. Tur nr. 1 gikk jeg kl. 0800. Så da dro jeg til byen. Jeg skulle på kirkesuppe. Det begynte etter 1200 en gang. Først var det gudstjeneste og der var ikke jeg. Jeg var jo i kirken forrige søndag i konfirmasjon. Så det er jo greit lissom. Så rusla da rundt i vakre byen. Og etterhvert så gikk jeg nærmere Domkirken og spiste suppe der. Flere bilder i tidligere innlegg. Scroll nedover.

Her litt andre motiver..

 

 

Gjestehavna og bobilparkering.

 

Ferje. Gratis. Utsikt mot Kråkerøy.

 

Byen sikrer seg mot terror. Store blomsterkuler inn mot alle gater der det ferdes gående.

 

Fotoutstilling pågår overalt.

Bykunst

Fin ny kunst i Fredrikstad by. Denne likte jeg.

Gatekunst i regionsproskektet “Spray”

cof
cof
fbt

rundt Oslofjorden. En av 7 byer som får gatekunst.

Martin Whatson fra Bærum er kunstneren. Å.. Dette var fint. Kong Frederik ble skikkelig rocka 😀

Likte du det. Måtte jo stå i veien jeg vet dere…