Kan du plastposetrikset

Hei og god aften der ute 🙂

Jeg henger poser med vann ute og inne. Gjør du? 

Av en helt enkel grunn….

Det er å holde fluer vekk, det funker bra. Vet ikke hvorfor. 

 Men det funker faktisk, kanskje de ser ser seg selv forstørret….vet til og med at folk henger poser i krystallkronen.

Regn i Fredrikstad i dag

I dag droppa jeg skauen og gikk langsetter elva. På begge sider. Fredrikstad er til venstre på bildet og Kråkerøy er til høyre på bildet. Og jeg bor på Kråkerøy. For å komme rundt omkring raskt så tar jeg ferje. Den stopper mange steder langs elva. Bare til å følge med rutetidene. Og ferja er gratis. Ellers så er det 3 broer jeg kan bevege meg over. 2 til biler og en gangbro. 

I dag regnet det 🙂 faktisk helt deilig….

Bor du på en øy? 

Ertene gror og fin Rododendron i hagen min

Søndag og vakkert vær, skal straks sykle ut og bade. Jeg ligger ikke mye i sola i denne varmen. Men bade gjør jeg. Har smurt inn hele meg med solfaktor 25. Sol må man være forsiktig med og i passe doser.

Gule erter gror bra i pottene sine. Bare til å klippe topper og ha i salaten. Og det gror jo bare mer. Så hvis du klipper helt ned så gror det bare nye skudd….lett å ha med å gjøre. 

Og en fin busk i hagen min. Vakker er den nå…

God søndag…:-)

Lørdag…

Hei og hå,

Nok en vakker dag….Jeg har vært mye inne i dag. Vært på årsmøte. Hadde fullmakt fra mamma. Det tok jaggu over 3 timer. Men avsluttet med snitter og kaffe. Da var blodsukkeret mitt helt nede på bunn. Plutselig hadde jeg blitt klappet inn som revisor i sameiet også da….sånn kan  det gå når man stikker nesa si frem. 

Etterpå var det vanning på grava til pappa. Innom mamma….og gjett hvem som skynda seg på stranda etter på og rakk 3 kveldsbad 🙂 

Hørselbloggen kommer og går….

Hei og fredagskveld. 

I dag på jobb var apparatene potte tette. Virket ikke i det hele tatt. De har vært litt svake lenge. Så det har hengt over meg for dette med rens av disse. Den ene voksproppen hadde kila seg fast nede og jeg greite ikke bytte selv. Du hører på navnet, ja akkurat de prøver å stoppe all ørevoksen så den ikke går inn gjennom apparatet. 

Domene var også tette. Disse er proppene du har i øra. Jeg har sendt inn tidligere til Oslo, men er tråkige greier. For dette tar tid. Har sett annonser i en synsbutikk i Onsøy, men har ikke helt hatt trua…Men i dag måtte jeg. Etter jobb, jeg gikk klokka 12:00 dro hjem, kjørte tilbake i et parkeringshus. Tok ferje til Gressvik og fant butikken. Der ble jeg tatt imot av en utrolig hyggelig dame. Som sa, dette ordner vi for deg. Ta deg en tur ut du og kom tilbake om en times tid. Jeg trasket litt rundt, et lite sentrum med noen butikker, men det var hot hot…så kjøpte meg en is og slappet av i skyggen. 

Kom tilbake og apparater hadde ligget i en sånn rensemaskin, nye vokspropper og nye domer. Kosta litt over 400.- det var det verdt for nå hører jeg igjen……

Butikken heter Onsøy synssenter og kan virkelig anbefales på det sterkeste….

Badeklem fra Solveig…..( bader og bader i det deilige varme vannet i sjøen nå…)

 

Plensa-hoder

Hei, 

Litt lita tid her inne om dagen. Det er jobb og mamma og sol og sommer 🙂

Etter jeg hadde vært på kurs i hele dag. Dro jeg og badet. Etter at jeg badet dro jeg og handlet for mamma. Etter at jeg hadde besøkt mamma vannet jeg på kirkegården. Etter at jeg hadde vannet dro jeg innom byen og tittet på ny kunst. Jeg skal ta flere bilder etterhvert. Det er 3 stk hoder og de er digre. Alle er kvinner og med ansiktet mot elven. Øynene er lukket. Kunsteren er spansk og heter Plensa.  Noen synes dette er stygt men mange jubler…blir vel fint når området rundt blir ferdig…..tenker jeg.

 

I dag…

Hei og hå. I dag har jeg vært i konfirmasjon. Hele dagen går lissom med, men jaggu var det gøy da.

Bilde av meg og gutta mine <3

I morgen :-)

Hei og hipp hipp…

I morgen skal skal jeg i konfirmasjon igjen..Andre konfirmasjonen på 2 uker. Det er til et tantebarn igjen. Jeg ble spurt om jeg kunne bake en kake og det sa jeg ja til. Jeg lager en klassisk ostekake. Med digestive kjeks i bunn, og krem med 2 bokser filadelfia og gelatin. 

Dette må stå kaldt natten over. Hvis ikke så blir det bare søl. I morgen lager jeg gelelokk. Da har kaken stått kaldt hele natta. 

Så får håpe det blir bra 🙂 natti natt til alle her inne….

Dersom noen venter på hørselbloggen….

Hei folkens!

Hørselbloggen kom på en måte i går. Da jeg ble syk etter møte via skype. Og det på selveste 17. mai. Det var ikke gøy å gå rundt med bøtta på lur…For jeg ble virkelig dårlig. Følte nesten som et migreneanfall.

Så blir bare en liten oppdatering nå. Jeg er frisk igjen. Vært på jobb og nå fri noen dager. Kjøpte meg Tara og der fikk jeg mye for pengene. 2 blader og 1 seriebok. Papirslottet. Jerbanefrua skriver masse om slike serier. Kanskje jeg skulle begynne på denne serien. Boka fulgte med bladet og før har de gått rett i søpla, men har blitt mer kanskje jeg skulle faktisk lese denne boka….

Ønsker dere alle en fin kveld 🙂 

17. mai og verdens vakreste blomster

Ønsker alle der ute en fortsatt fin feiring.. Hipp hipp.

Skal straks ta inn flagget jeg nå. Dagen i dag begynte dårlig. Våknet med dundrende hodepine og kvalm. Ikke omgangssyke, men sikkert etterdønninger fra i går. Var på jobb og deltok i et møte i 3 timer. Ni mennesker i et lite rom. Pluss at vi også hadde et møte på skype den siste halvdelen. Det er rett og slett for mye for meg med mitt handikap.

Dagen måttte derfor roes her hjemme. Jeg var bedt til min nest yngste bror, på 17. mai lunsj…men ikke mulighet…

Sånn da gikk jeg i skogen i stedet nå i kveld….Men håper DU har kosa dere masse….

#17mai