Hørselbloggen kommer og går….

Hei og fredagskveld. 

I dag på jobb var apparatene potte tette. Virket ikke i det hele tatt. De har vært litt svake lenge. Så det har hengt over meg for dette med rens av disse. Den ene voksproppen hadde kila seg fast nede og jeg greite ikke bytte selv. Du hører på navnet, ja akkurat de prøver å stoppe all ørevoksen så den ikke går inn gjennom apparatet. 

Domene var også tette. Disse er proppene du har i øra. Jeg har sendt inn tidligere til Oslo, men er tråkige greier. For dette tar tid. Har sett annonser i en synsbutikk i Onsøy, men har ikke helt hatt trua…Men i dag måtte jeg. Etter jobb, jeg gikk klokka 12:00 dro hjem, kjørte tilbake i et parkeringshus. Tok ferje til Gressvik og fant butikken. Der ble jeg tatt imot av en utrolig hyggelig dame. Som sa, dette ordner vi for deg. Ta deg en tur ut du og kom tilbake om en times tid. Jeg trasket litt rundt, et lite sentrum med noen butikker, men det var hot hot…så kjøpte meg en is og slappet av i skyggen. 

Kom tilbake og apparater hadde ligget i en sånn rensemaskin, nye vokspropper og nye domer. Kosta litt over 400.- det var det verdt for nå hører jeg igjen……

Butikken heter Onsøy synssenter og kan virkelig anbefales på det sterkeste….

Badeklem fra Solveig…..( bader og bader i det deilige varme vannet i sjøen nå…)

 

20 kommentarer

Siste innlegg