hva skjedde med sidevisningene?

 

De har blitt kryptert etter omleggingen! 

 

Ikke bare hos meg, men alle sammen! Ganger man med 2 – så ligner det litt mer normalt! For et par år siden så tjente man jo nok til en pizza og en øl i måneden! 

 

 

Etterhvert så ble det bare nok til en øl!

 

 

 

Til slutt havnet det på en kaffekopp! Først kaffelatte, så gikk det nedover med den saken! Byttet ut keramikken og kaffen med papp og svart kaffe fra Narvesen!

 

 

Et par norske jordbær i månedslønn er ikke så galt det! Men jeg ble ikke klokere…Men vi får se i morgen! Ble bare så innmari nysgjerrig……..💯 Hva skjedde med statistikkene, tallene, sidevisningene???

 

Pling på  – hvis du vet noe!

Deler et blogginnlegg – sterkt!

 

Dette er en blogger fra bygda der jeg vokste opp! Og jeg kjenner tanta til bloggeren og bestemoren og bestefaren! Jeg kjenner ikke moren hennes! En sterk historie! Den bør leses av mange! 

 

Torsneskrepsen – livet på Faro sykehus 

 

Mamman hennes ble veldig syk da hun var på ferie i Portugal og det var ikke akkurat enkelt å få hennes mamma hjem til Fredrikstad igjen! Sterkt å lese og tårene mine rant på slutten her! 

 

❤️

Hus og hjem – sitronpresse! 🍋

 

God kveld her fra Hus og hjem 🏠 Tidligere innlegg her: Hus og Hjem – snart er det 17. mai En stund siden forrige innlegg i denne kategorien! Det var sikkert fordi mai var varm og man var mye på stranda! Juni ble som den ble, mye fotball! En del stress (mye) på jobben og en del ferie og en festival!

 

Og det er sommer! Så hjertet mitt har kanskje vært mer i hagen enn innendørs, også når jeg tenker etter! 

 

Men på søndag syklet jeg tur til diverse steder som selger hagestæsj og planter etc..Da fikk jeg øye på denne sitronpressen! Den var dyr! Jeg kjøpte 3 stykk i Oslo da jeg var der sist! Det vil si 2 sitronpresser og en limepresse! Ga bort to til gutta og en til meg selv! Sitronpresse, og den kan fint presse både appelsin og lime! Jeg legger en sitronbåt i pressa og klemmer til og får en fin dæsj med sitron i mat eller te – ja, der man ønsker litt sitron/lime/appelsin! Jeg har to andre typer, her hjemme – aldri blitt helt fortrolig med dem!

 

Denne nye her er den beste jeg har kjøpt noen gang! Så det var et kupp, tror jeg betalte 59.- for min sitronpresse! Samme pris for lime- og applsinprepesse! Så lurt å følge meg på priser og ikke bare dra med seg og la pengene flagre ut……De kommer ikke lett inn! Det vet de aller fleste av oss! Limepressen var grønn og appelsinpressen var orange! Stilige! Jeg fant min i Bogstadveien i Oslo av alle steder! Den dere ser på bildet er fra en kjede! Ser du nøye etter, så ser du hvorfra…Og den kjeden vet å ta seg betalt! 

 

Hus og hjem 🏠

Mandagskaffekoppen ☕️

 

Mandagskaffekoppen!

 

Forrige innlegg her: Mandagskaffekoppen ☕️ 

 

Som dere kanskje skjønner så ble kaffekoppen her hjemme i dag! Ikke alltid man trenger å gå over bekken etter vann! Hadde kaffe her hjemme ☕️ Alltid moro å være på tur, men ikke alltid man rekker det!