Året 2021

 

januar

 

 

februar

 

 

mars

 

 

april

 

 

mai

 

 

juni

 

 

juli

 

 

august

 

 

september

 

 

oktober

 

 

november

 

 

desember

 

Et liten kavalkade – Solliv fra januar til desember / året 2021.

 

Vært ganske fint år her hos meg! Vært på mange små turer og reiser egentlig, men savner å reise til Kreta. Vært mye alene på grunn av corona og nedstengt samfunn! Jeg har ikke fått besøkt gutta så mye som jeg har ønsket, da Oslo har vært mye nedstengt. Det synes jeg har vært trist!

 

På jobben har det vært greit…Stått på og lært meg nye oppgaver! Hus og hage jobber jeg jevnt og trutt med – blir aldri ferdig! Hytta fikk jeg heller ikke tak i 2021, men sparer jevnt og trutt! Sliter med hørsel, men det er ikke noe nytt, men er tungt med restriksjoner og munnbind for oss hørselshemmede. Ikke jaktet på kjærligheten, koser meg i mitt eget selskap! Fått mange gode venner her inne på blogg! Veldig glad jeg begynte å blogge, det har gjort livet mitt rikere. Stabilisert meg på 21 – 40 plassen, ok men håper å komme blant de 20 en dag! Ønsker alle mine venner et Godt Nytt år – måtte det bli et hyggelig år med mange muligheter! Takk for det gamle også! Kos dere i aften..Nyttårsklemmen kommer susende…

 

2 0 2 1

Hus og hjem

 

God morgen her fra Hus og hjem (link til forrige innlegg).

 

Dere husker kanskje at jeg begynte på et sånt resteteppe. En stund siden jeg har vist dere det, men har ikke fått heklet så veldig mye i desember. Det har blitt andre ting sånn før jul! Tiden strekker ikke alltid til, men nå tenker jeg at jeg tar noen runder hver dag igjen!

 

Det er stort og deilig nå og varmt å ha på fanget når man jobber med dette! Det er ikke tungt å hekle på dette, det ligger jo rolig på fanget mitt, og blir som en liten lapp – man holder i heklenålen og og det er det eneste! Fått brukt opp en del sånn rester av små nøster som man har liggende og som er vanskelig å bruke til noe. I kurven har jeg snart bare hele nøster og jeg har kjøpt noen nye også for å få litt farger jeg trengte. Garn som ligger i en kurv på utsiden av butikken eller utgåtte farger. Disse nøstene koster ikke så mye 🏠

 

Gleder meg sykt masse til å få det ferdig slik at jeg kan ha det over meg her i godstolen min! Kanskje det er klart til neste strømkrise? Blir nok ferdig i løpet av januar tenker jeg, det er målet mitt! I januar må man ha litt prosjekter, for det er ikke akkurat min måned…Synes den er litt kjedelig når jula er over. November og desember er man jo fokusert på jula med alt det som hører til! 🏠 Snart nytt år, jeg kommer nok innom en gang til i løpet av dagen! 

 

Hus og hjem 🏠

Vil dere hilse på nye kameraten min?

 

Hei dere! For et sølevær det ble! Glatt, isete og slaps og gugge! Kanskje ikke så rart man ikke liker snø, for det er masse pes og klin. Endelig har fri noen dager og kan være ute sent og tidlig og kose seg. Se solnedganger og nyte morgen og kveld! Så blir man nesten innesperret i sitt eget hus! Bygda og mamma venter også, men hvordan veiene er der aner jeg ikke! Får satse på i morgen…det går ikke så mye mat der lenger, men her Mat ble det 

 

Så jeg måtte rett og slett finne meg en lekekamerat her ute i hagen i dag! ❤️

 

 

Snill og god og fargerik kæll, det må være drømmen…….Min kæll med stutt nese, pytt pytt – jeg er heller ikke A4.

 

Snømannen Kalle

 

 

 

Mat ble det

 

Etter en haug med timer så kom maten vi hadde bestilt! Jeg kunne sikkert gått frem og tilbake til byen både to og tre ganger! Hva som skjedde vet jeg ikke, sikkert stor pågang i romjula og lite folk på jobb!

 

Men maten kom og vi ble mette her i huset, blodsukkeret mitt var litt i bånn etterhvert…men overlevde på klementiner! Og en film som heter The Father! Vi som har Telenor har igjen fått en julesekk med leiefilmer gratis på grunn av forhandligene med TV2 og Telenor som drøyer! Så er lissom plaster på såret! Tidligere var jeg ute og gikk HER og det var da jeg ikke hjemover jeg fant at vi kunne bestille mat til kvelden!

 

Men som sagt tok tid, men har jo ikke dårlig tid, men man vet jo ikke helt om man skal ta seg en brødskive mens man venter eller ikke! Det ble klementiner, bært hjem fra butikken i dag! Bilder fra maten ble det dessverre ikke da vi kastet oss over posen….sultne som ulver….! 🙂

 

Filmen finner du litt om her: The Father Flott film og flotte skuespillere! 

 

 

Det er ikke ofte jeg tar meg tid til verken film eller serier, men nå nyter jeg!

 

Lytt på denne! En venn av meg her på øya!

 

 

 

kava meg frem i dag også

 

God ettermiddag – deilig å være hjemme. Når er jeg klar for å bare slappe av resten av kvelden. To turer, en til  sentrum på Kråkerøy og så hjem igjen, det ble 15.000 skritt! Jeg hadde time på koronasenteret, og på grunn av veldig tungt føre så greide jeg å komme 5 minutter for sent og da var det pause der borte! Så trava litt rundt og tok noen bilder! Nå har jeg enda en gang tatt denne vaksinen, nå holder det tenker jeg. Hvis ikke smittetallene går nedover utover nå som mange over 45 har fått vaksine nr. 3, da vet jeg ikke…Men nok om det, skal ikke sette i gang en diskusjon om det. Det gidder jeg ikke. Det er dagen min jeg forteller om, verken mer eller mindre! 

 

 

Det er plutselig vinter og kaldt her i Fredrikstad. Jeg tenkte det var greit å gå frem og tilbake, enn å ta bilen frem og tilbake og så parkere i gården her hjemme etterpå og så gå tur! Det blir tungvint synes jeg..Gå dit man skal og turen og oppdraget er ferdig når man kommer hjem! Det er slikt jeg liker, kjøpte med baguetter og wienerbrød til oss her hjemme – smakte godt med en kopp kaffe da altså!

 

Sett ferdig den serien jeg har begynt på HER Sann historie og slutten må man nesten tenke litt selv og konkludere! 

 

 

Snøen ligger tung utenfor vinduene her, jeg gikk så jeg fikk blodsmak i kjeften og har egentlig funnet roen nå. Får se hva vi gjør med middag i dag, fikk plutselig lyst på kinesisk til kvelden! I tilfelle må vi få det på døra, jeg skal ikke ut og kjøre for å si det sånn! Skal kose meg her hjemme, sjekke litt vanlige sider på nettet og begynne på en ny serie, tenkte jeg…Føler veldig luksus om dagen altså, det å ha så mye tid til rådighet! Vet dere, jeg bare elsker det ❤️ Har ikke dårlig samvittighet en gang å sitte her hjemme å ha fri fri fri…Når man har jobba i 40 år av sitt liv, så tenker jeg er det ikke snart nok nå………❤️ Men pengene som rår, men jeg ser mot stjernene og tipper litt denne uka også…Plutselig en dag så kan jeg le hele veien til banken! Jeg tror det!!!

 

Takk fine lesere…

Oj, Oj, Oj Så Glad Jeg Skal Bli

 

Å det er digg med snø…Tulla!

 

 

Ut må man, selv i snø! Går greit det altså, får jo lufta hodet! Se også: HER 

 

 

Ellers så har jeg endelig fått HBO Max og ser en serie der. Den heter Landscapers, krim og 4 deler. Siste delen kommer i morgen! Den er verdt å se, flotte skuespillere – så man lever seg inn i denne historien her! Nå ser det ut som “vaktmesteren” her har tenkt å måke utenfor og det er jo kjekt! Trengte ikke bilen i dag, og i morgen skal jeg av gårde. Men jeg tar det som trim og går! Jeg har jo FERIE! Deilig, jeg nyter hvert sekund…

 

 

Kontraster er artig..!

 

 

Kos deg masse med kvelden. Her blir det et glass rødvin og lese litt…

 

God kveld

Plutselig kom nissen hit til øya

 

Med snø kommer nissen! Han så nok etter grøten, men her fantes det ikke grøt – stakkars! 

 

 

 

Nissen og jeg er ikke enige. Hva er som er så fint med hvite tretopper lissom, alle er jo like! Nissen elsker sikkert snø og jeg er ikke der akkurat. Men kom meg ut kl. 0800 og gikk tur, ny tur nå kl. 1400…Så har trampet og gått! Tungt som bly er det altså…Jeg liker å være lett på tå og trippe rundt! Men man kan ikke alltid velge her i livet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da sier jeg bare – håper det snart blir regn!

 

Da ble det noen bilder fra snøen her på øya. Blir sikkert noen bilder senere også fra tur nr. 2. Etterpå skal vi ha lettsaltet torsk til middag. Det gleder jeg meg til, det er noe av det beste jeg vet! I går lagde den ene kokken her lapskaus fra julens rester, smakte godt altså og vi fikk ryddet opp litt i skapet! Veldig mye smak og masse mat ble det! Ribba ligger fortsatt på bunnen av fryseren, får ligge der resten av jula. Vi tar den nok senere, vinteren er lang og blir man innesnødd så har jeg mat leeenge! 

 

 

Hvorfor snø….  HER 

 

 

 

Hvorfor?

 

God tirsdag – det er disse dagene mellom jul og nyttår! Jeg har tatt meg fri, brukt rubb og stubb av de siste feriedagene fra 2021! Ikke noe vits å overføre dem tenkte jeg. Vi får jo 25 nye dager neste år og jeg jobber jo heller ikke hver dag nå, så jeg hoppet i det og tak fart og grep alle disse dagene med åpne armer! Jeg våknet til masse snø i dag, hvorfor måtte dette komme nå! Hvorfor snø nå,  dagene har vært så flotte, så lett å gå og kjøre. Lett å komme seg ut i postkassa, i natt kom det ganske mye. Plutselig trøblete å bare komme seg ut av døra. Skulle jeg dratt på jobb nå med bil hadde jeg blitt lei meg. Jeg kunne jo gått som vanlig, men å stå opp mellom 0515 og 0530 er sykt tidlig altså! Hvorfor snø nå?

 

Jeg har et veldig dårlig forhold til snø, har ikke kjemi med det akkurat! Men er vakkert og blir fine bilder og det der så jeg burde likt det på grunn av jeg er over gjennomsnittet glad i bilder! Men så elsker jeg turer og klatre litt her og det og forsvinner jo! Gå langs veien er kjedelig!  Og det blir glatt både å kjøre og gå!

 

Hvorfor små nå som vi hadde det så magisk ute? 

 

 

Det var så fint med denne frosten vi har hatt noen dager nå! Flere bilder finner du her også: en haug med postkort sender jeg deg, herfra Kråkerøy 

 

 

De vakreste roser oppstår av vissent ugress, klart jeg elsker å se dette! Man blir lykkelig! Men vi skal jo være glad i forskjellig typer vær og årstider. Det gir kontraster til livet! Det å være menneske, livet…Men du 

 

Hvorfor snø nå?

en haug med postkort sender jeg deg, herfra Kråkerøy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i dag – var utrolig vakker! Jeg tok veldig mange bilder, men her er bare noen få! En av de aller vakreste juledagene jeg kan huske! 

 

Nyt bildene og ikke en haug med tekst! De er umerket for jeg vil ikke ødelegge skjønnheten i disse fotoene! 

 

Så rett og slett en liten dose med bilder før leggetid!

 

God natt

Blir det hytte? Del 7

 

Hei igjen! Da har jeg nok en gang hentet meg et nytt lodd Blir det hytte? – Del 6 Forrige gang så skrapet jeg og vant kr. 25. -Det var på julaften. Jeg fikk et lodd i posten av selveste BUNNYTRASH Det vant jeg på kr. 50.- To nye lodd ble hentet senere på julaften og siden det var jul så har jeg ikke vært ute og kjørt og/eller fått tak i et nytt. I dag var jeg på butikken og loddet ble byttet!   

 

Dessverre dessverre endte dette i 0 – jeg hadde et håp, et lite lysegrønt håp som jeg innerst inne trodde på! Blir det hytte før nyttår? Nei, ble ikke det! Men men, pytt pytt – jeg sparer videre på min måte! Det blir hytte en eller annen gang om jeg er 60, 70, 80 eller 90 spiller ikke noen rolle, hehe….Men du BYNNYTRASH Takk for de små øyeblikkene som jeg har hatt den lille hytta i lomma en liten stund…sugd på den som en karamell til den smeltet på tunga! Jeg har hatt glede i hele desember og i jula og også nå i romjula! ❤️ Jeg er så uendelig glad for å kjenne deg! Akkurat deg og for at du er akkurat den personen du er! Takk for mange gode ord i innlegget ditt – det gjorde godt å lese! Jeg føler meg som et ekte menneske og det er godt at andre mennesker også ser det! TAKK ❤️

 

Blogglykken er ikke som andre millionærer…