Jeg byttet profilbilde

Hei kvelden….

Bytta profilbilde jeg. Måtte ha litt badebilde nå som det snart snart er september. Ikke lenge igjen asså. Men badet i går og bader sikkert i morgen også. For det er det beste som finnes…

Ønsker dere en fin start på september. Kan bli mange fine dager det. Høst er fint synes jeg. I hvertfall tidlig høst. Sånn går det jo…Vi må bare henge med. Livet er her og nå, også i høsten. Vi kan ikke vente med å leve til neste sommer. Neida, vi koser oss hver dag. ….

Fredriksten festning

Hei, da ble det freddan igjen. Nye muligheter for en fin helg 🙂 her om dagen var jeg i Halden. Elsker Halden, det er en by med sjel….

Tok med et bilde av noen roser også….det er romantisk. Det gir håp om kjærlighet…:-) Det er kanskje derfor vi er her på jorda for  å elske hverandre og elske mennesker og nyte tiden med mennesker vi er glad i. Jeg har vært singel i 9 år nå. Egentlig trøtt på det. Har tenkt at jeg skal være det resten av mitt liv. Har aldri funnet noen som jeg har følt noe for etter at jeg ble skilt….men nok om det. …Men som dere vet skjedde det noe i sommer……….

Meeeen altså Halden og festningen. Her er bilder. Litt skyet og grått, men sånn var det den dagen på himmelen….

Det er fint på brygga i Fredrikstad

Dette bildet tok jeg ca. Kl. 2200 fredag. Lite folk. Jeg var på vei hjem fra kino og festløvene hadde vel ikke kommet til byen enda. Jeg er ikke nattmenneske. Være oppe lenger til kl. 2300 er lissom ikke meg. Så dura hjem til senga mi.

Så håper jeg aldri aldri må gå på byen for å sjekke draget hehe….For når jeg er ute så er det folkelivet hjemme….og omvendt…

Men bildet ble fint som jeg tok med mobilen.

Ha en kjekk kveld da…..:-) 

 

Bra sted og utrolig god mat

I forrige innlegg fortalt jeg at sønn min og jeg skulle spise på en av Norges beste fiskerestauranter. Den ligger her på Kråkerøy. Utrolig god mat og service. Jeg bare elsker å være der og nyte med alle sanser. For rettene er også en nytelse for øynene. Opplevelsen er god og stemningen er utsøkt. I går søndag var det nesten ikke ledig bord. Lurt å bestille på forhånd….Det hadde vi gjort da. Er da ingen amatør, hehe…

Vi bestilte en treretters, dagens. Glemte å ta bilde av forretten, men var fiskesuppe. Dette kom på kr. 1400 med drikke. Vi tok brus da det var på søndag. Neste gang håper jeg vi kan ta en vinpakke til, så da får vi velge en annen dag. Kanskje lørdagskvelden 🙂

Hovedretten var pannestekt lange og det var pannacotta til dessert…Det var så godt at jeg kunne slikke tallerkenen…mmmmmmm….sier jeg bare. Se selv på bildene!

Liker du å kose deg på litt dyrere restauranter? Jeg elsker å gå ut og spise. Alt fra pizza til finere mat. Men mest glad i fisk da.

#slippen #fiskerestaurant #Kråkerøy

Forandring

Hei dere….

Det går sin gang. Årstidene kommer og går. Den lange sommeren ble plutselig over. Fra en dag til en annen så var det brått kaldt. Tegnene i naturen begynner å komme. Vi finner flere og flere. 

Eldste sønn er hjemme.  Kom på fredag. Fredag skulle jeg på kino så jeg så ham ikke. Han kom og gikk da jeg var ute. Han skulle også ut. Jeg ladet mobilen før jeg dro på kino. Mente at jeg la lader i stua. Men tankene mine er jo alle andre steder om dagen. Så jeg gjør så mye rart….Jeg kom hjem fra kino og satt oppe en stund, var litt uvel etter kinoturen. Det var for mye parfyme i lokalet så jeg ble rett og slett rammet av allergi. Ble helt tett i hele hodet og snørra randt…overhodet ikke gøy. Men kom meg til sengs..

Neste morgen begynte mobil å bli tom for strøm. Mobillader var borte. Fant den ikke…lette vel i to timer. Men jeg måtte jo til mamma. Så måtte bare håpe mobilstrømmen holdt. Litt sånn fjortis om dagen….telefon har blitt litt vitig for meg…hmm..

Kom jo hjem fra mamma etterhvert da og da hadde sønn min stått opp. Har du sett laderen min spurte jeg. Ja, den hadde han lånt…puhhh…Det var sånn ekkel følelse å ikke finne ting. Nå har jo jeg blitt vant til å bo alene igjen…liker det faktisk. Rart med det man vender seg fort til en en situasjon. Ha huset for seg selv. Gå i bare trusa om man vil det. Gå uten bh inne..lage mat om man gidder…gidder man ikke så er byen full av spisesteder. Jeg liker mitt nye liv….Jeg føler meg ung og forelsket. Det er en følelse jeg ikke har hatt på 100 år 🙂 deilig følelse og den kryper nærmere og nærmere…..

Tankespinn en søndagsmorgen…

Nyt dagen! I dag skal sønn min og jeg ut og spise på en av Norges beste fiskerestauranter…og vet dere. Den ligger her på Kråkerøy…Bare til å glede seg.

 

Duer

Duer fra Spania. Disse har jeg ikke vist frem før. Dette er bilder av duer jeg tok i Spania i våres. Fargene er vakre synes jeg. Har dere sett slike duer før?

Jeg ble helt satt ut av dette vakre synet som møtte meg på taket. Ønsker dere en fin helg 🙂 kose dere masse da…..

 

Jeg bor like ved Glomma

På Glomma er det alltid noe å ta bilde av. Det er skip som kommer og går. Det er fritidsbåter. Det er ferjer. Ja, alt mulig å se. Jeg bare elsker sjø og båt og hav og vann. Får aldri nok…….

Ønsker meg veldig en hytte ved en sjø. Et sted å reise til. Hvor jeg kan sitte med kaffekoppen på morgenen å titte utover sjøen og kanskje bade. Morgenbad og kveldsbad. Et liv uten bad er ikke noe liv for meg…

Da jeg var gift hadde vi en hytte her på Kråkerøy, en meter fra sjøen. Det var idyll. Dessverre ble den solgt da vi ikke hadde råd til å løse ut min svoger. Eks svoger nå da. Triste greier. Dette stedet får jeg aldri ut av hodet mitt. Men den døren er lukket. For godt.

Men livet byr på overraskelser….Så jeg er spent på fortsettelsen av livet mitt…

En ting er sikkert, vann er og blir et av mine største elementer….

Koser meg masse med utsikten til Glomma da 🙂 

#bad #sjø #hyttevedsjø #vann

Du er unik…..tro på deg selv og det du står for

God morgen søndag 🙂

Tidlig oppe jeg, det er jobbedag i dag. Vi skal ha arrangement på jobben og alle må møte…

Men jeg sitter her med kaffen da. I senga som vanlig. Beste som er er…..Jeg synes ikke du skal være liten, ta på deg andre briller og se på deg selv da. Flink, vakker og stolt. Være seg selv, ha integritet. Tørre ting, bygge deg opp. Få din selvfølelse på plass. Det er så himla viktig å begynne med seg selv. Blås i andre. Bli trygg, bestemt og samtidig ha med hjertet ditt på veien. Begynn i dag, bygg deg opp. Få erfaring. Livet gir deg erfaring…Først når du stoler på deg selv, kan du bli trygg på andre mennesker. Jeg har vært gjennom et langt liv, bygd meg opp og du ser ikke meg står der med lua i hånda. Ferdig med det asså. Det tar tid, tårer og krefter. Men du kommer i mål …Bruk stigen din. Kle den med diamanter og bli der……og stig opp som det flotte mennesket du er.

Du trenger ikke drikke deg full på fest. For at andre skal se opp til deg. Vær heller deg selv. Alkohol løser ingenting. Den forsterker bare den tilstand du er i. Er du glad blir du gladere. Er du deppa blir du enda mer deppa…Så det er ikke der du får den fine selvfølelsen du trenger her i livet.

Ikke bli lik alle andre, bygg din egen stil. På filmer…Det er den litt annerledes jenta/gutten. Kledd i sin egen stil. Kanskje litt kul. Med det smilet. Runde brillene, eller tennene som har et lite mellomrom. Skjønner dere hva jeg mener? Den er denne jenta/gutten alle blir forelsket i….ikke de som er 13 på dusinet 🙂 

Så da får dere ha en flott søndag! Tro på deg selv….Bildet er hentet fra facebook et sted…

Klem Solveig <3

 

Jeg gjør det enkelt i dag…

Hallo i lukan 🙂 I dag er det kaldt og surt. Ikke himla mye energi i dag her asså. Vaska og støvsuga litt og skifta sengetøy. Gått en tur, blir sikkert en til i regn og blåsten. 

Måtte lage meg enkel middag i dag. Rett og slett denne tomatsuppen her og rundstykker til. Bruker den mye, for den er supergod. Trenger ikke putte så mye oppi…smak så det holder….

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre etterpå. Stikker vel en tur ut. Må på butikken. Og mamma da som sitter i huset sitt. Har lissom ikke lyst til noe av dette i dag….Bare lyst til å sitte her i sofaen her sammen med EN.

Sånn skikkelig kosebamse….:-) tenne litt lys og bare ha det kjekt…..Meeeeen er jo bare meg her og ingen flere…så lite man får gjort med den saken i dag i hvertfall. 

#kosebamse #sommerfuglvinge #lengsel

#tomatsuppe #middag

Den nye buksa…..

Dere husker i går da jeg var på shopping. her er noen bilder av buksa. Satt fin på synes jeg. Tok bilder av hele meg også, men kan ikke bruke her på blogg da jeg hadde adgangskortet på med bilder og personali…Går jo lissom ikke…

Så da ble det buksebilder…ikke i buskene da. Men på kontoret…

davdavdav