Livet

 

Torsdag og kveld!

 

Vente på ferja! Folk skal på jobb! Det er høstferie så det er ikke mange med ferja tidlig på morgenen! Det var en person og det var meg! 

 

Men det er livet! En stor del av det å leve er å komme seg på jobb! På en eller annen måte! Buss, tog, bil, ferje, trikk, gange, sykkel og kanskje fly hvis du pendler langt! Det å ha en inntekt til seg selv og andre, det er livet! Penger må vi ha!  Så da blir jo disse dagene på en måte livet! Fra soloppgang til solnedgang!  Man rekker ikke så mye annet enn jobb, mellom sol opp og sol ned på høsten når dagen er kort! Jeg dro av gårde i soloppgang, kom hjem etter x antall timer! Spiste et par skiver og dura ut og på slutten av turen møtte jeg solen på vei ned! Hadde det vært en sprakende solnedgang så hadde jeg tatt bilde, men der jeg gikk var det ikke det! Sola forsvant bak skogen og borte vekk ble ho! 🌅

 

Så dette er jo bonusen med å jobbe egentlig! Jeg må tidlig opp og ut! Har jeg fri, så er jeg ikke alltid ute og går litt over 0700! Jeg har ingen hund som må lufte seg….

 

 Og det gir meg mye for sansene! Fore sansene gjør meg lykkelig! 🩷 Inntrykk!

 

Hverdagslivet – mellom soloppgang og solnedgang! 

 

 

 

Ned i spagaten

 

God kveld dere! 

 

Det er høst og det er færre blomster å ta bilder av! Og de som er, er ganske så lave på bakkenivå! 

 

På turen i dag så fant jeg de bittesmå blåklokkene! Det er vel stort sett de som finnes i grøftekanten nå, sammen med søpla! Hvor kommer all søpla fra? Det har jeg jo vær inne på før! 

 

Det holder ikke med å bøye overkroppen, nå må man rett og slett ned i spagaten for at motivet skal bli klart! Kanskje ikke sidespagat da, sånn rett ut med beina! Men jeg vil tro frontspagat! Altså den ene foten er foran kroppen og den andre bak! Slik at kroppen er rett over bakken! 🩷

 

Ingen bilder av det akkurat og ble heller ikke foto av denne blåklokka! 💙 Tenker at denne turninga for andre ta seg av! Jeg fikk turen min og som dere vet så ble det tanker om at høsten er godt i gang! Enten vi vil eller ikke! 🍁 Masse kos og hygge blir det – hvis man går inn for det! 

 

Ha en flotters fin kveld! 

 

Historien bak mandagskaffekoppen ☕️ denne mandagen!

 

Nå skal jeg fortelle! Jeg sitter jo og tenker ut litt hva jeg skal gøre på mandager! Det er ikke bare å stå opp og dra! Noen planer ønsker jeg å ha, og andre ganger vil jeg bare ta en kaffe rundt her! Men i går altså denne Mandagskaffekoppen ☕️ Da hadde jeg en plan om å besøke Mosseporten senter og ta en kopp kaffe der! Og det gjorde jeg, det var på Jordbærpikene!

 

Jeg følge med på værmeldinga på søndag og ukens vær! Mandag meldte det mye regn i Fredrikstad! Så da passet det med en tur og kanskje titte i et senter! Jeg tok buss nede ved meg her, bussen går til Oslo og stopper flere steder på veien! Blant annet Mosseporten senter! Helt til Oslo orket jeg ikke dra i går! Skulle på jobb i dag og rett på måneds-oppgjøret! 

 

Tittet litt rundt på senteret, var ikke slik jeg trodde det var! Jeg synes det var kjedelige butikker og litt lite valg av butikker! Da jeg tok kaffekoppen klarnet det opp og det ble bedre vær! Så da orket ikke jeg være inne vet dere! Så tok og gikk fra sentret til Nesparken i Moss! Kjøpesenteret ligger sånn 4 kilometer fra sentrum! Jeg kunne ikke veien, jeg bare tittet på retningen og gikk! Det gikk bra, gikk over all forventning! Googlet litt underveis! 

 

 

Disse stolene forfølger meg! 

 

Så da gikk jeg rundt i det fine været i denne flotte parken ved Vansjø og hadde en fin dag i Nesparken! Jeg var der en del før, mange år siden! Flott badeplass! Etterhvert ville jeg gå til Moss, så da ble det noen skritt til da! Kanskje et par kilometer! Den veien jeg gikk i hvert fall!

 

Så dere kan tro jeg ble lykkelig, dagen ble jo en ren utedag i stedet for regnet jeg trodde det kom til å bli! Regnet i Fredrikstad. Men sol i Moss! Senteret ligger der, men nå har jeg vært der! Er ikke så glad i senter egentlig, men jeg trengte nye støvler! Men fikk shoppet i Moss sentrum så da ble jeg fornøyd! Svarte støvler/støvletter som går til bukser og skjørt utover nå! 

 

Etterhvert ble det tog hjem til Fredrikstad og 4 kilometer gange hjem til meg!

 

 

Så fine ord! 🌸

 

Kunst i Nesparken!

 

Nede ved fjorden i Moss

 

Og nedenfor var veien jeg fulgte fra Kjøpesenter til Moss sentrum! Var ikke dumt det egenlig for da visste jeg hele tiden hvo jeg var! 

 

 

Ved å være litt nysgjerrig – så ble dagen helt annerledes enn jeg trodde! 🩷