jeg satte nesten kaffe i halsen – i sommer

 

Årets mest leste innlegg er dette: Jeg satt nesten kaffen i halsen Det er jeg stolt av! Det var et innlegg med mening! Ting skjedde og denne annonsen i bladet pensjonisten ble endret. Dette ble tatt opp helt øverste i systemet! Dette er en av grunnene at jeg begynte med blogging. Jeg ville være en stemme! Her ble jeg det! Bildet er fra i dag! 

 

Det var herlig – det var gøy! 

 

Godt nytt år!

Godt nytt år fra Solliv – takk

 

Siste dagen dette året. Gått en tur nå, det snødde! Blir kaldt av våt snø! Gikk til elva og hjem igjen. Blir vel en tur til i dag! Blir stille og rolig her. Ingen fest, med masse folk. Det hadde det ikke blitt uten Covid heller. Jeg er virkelig aldri på nyttårsfest – der føler jeg meg ikke hjemme! Siste dagen i året er alltid en dag jeg liker å slappe av. Da finner jeg roen og gode tanker! Finner noe på TV og bare slapper av! Nyttårsaften er aldri en dag med stress.

 

Glad for alle som er innom og leser bloggen min. Det varmer en gammel skrott og gjør at jeg synes det er gøy å blogge! Det tar jo litt tid, først skal man gå alle turene også da…hehe! Neda, er ikke bare en turblogg  – er egentlig en hørselblogg med litt mat, tur og strikk..Livet ❤️ og livet mitt har vært litt tøffere i dette året. Dårlig hørsel og avstander og masker, og litt mer ensomt! Men jeg gjør som alle andre henger med på dugnaden! Det kommer til å bli bedre, tror jeg, men ikke helt som før! 

 

 

Turdronningen!  

 

 

Tok bilder med forskjellig bakgrunn!

 

 

Jeg savner å dra til Kreta og være på stranda der! Men har kost meg her hjemme i 2020 også og badet masse! Det er noe jeg elsker mest her i livet, svømme rundt i sjøen. Være fri…

 

 

Men du/deg/dere:

 

Godt Nytt År!

 

Det har vært gøy å henge med dere alle i 2020…

 

 

 

Vært på butikken

 

Var tidlig oppe og dusjet og spiste og dro på butikken! Så er jeg ferdige med altså! Nesten ikke folk så deilig. Munnbind var på, og smitten går ikke ned her…

 

Etterpå blir det ut på tur! Regnet ikke i idag, det snødde…Hm..slutta nå. Det er grått, men ser greit ut altså! Så blir å gå seg en tur ut. Deilig, merker at jeg har spist litt usunnere om dagen. Og sukker, prøver å unngå det ellers så godt jeg kan. Men nå har det jo blitt litt marsipan og sjokolade og en kakebit! Og det glasset med vin i går. Så greit det er nytt år og nye muligheter. Komme inn i gode vaner. Men viktig å hygge seg også da, vi trenger jo det! Vi er ikke maskiner som bare går på olje! Vi er mennesker og mennesker er glad i å nyte! Men du, stikker innom senere med hilsen! 

 

 

Klemmer herfra. Og sitter du alene denne aften så er det mange andre også vettu…Bruk tiden til å finne roen!

skal du på tur i 2021? Håper på normale tilstander uten sprit

 

Dagens tur ble i øs pøs – bøtter og spann. Skikkelig kaldt, råkaldt i dag. Så ble ikke mange bilder. Gikk til sjøen og det var grått og trist! Var lissom ikke så mange motiver å hente i dag heller! Men jeg fikk tur og hadde med mat som jeg spiste her hjemme etterpå! Hehe…Fristet ikke å spise ute egentlig. Spiste banan og drakk vann, det var deilig! 

 

Poenget her er at det ikke er rosenrødt hver dag på tur, men jeg er av den oppfatning at det er viktig å komme seg ut hver dag i regn eller sol! Det er faktisk deilig for hodet. Blir mindre trøtt og dvask! Liker å være trøtt på kvelden, ikke på dagtid! Så jeg takker for følge egentlig, snart nytt år og takk til dere som har fulgt alle turene mine i 2020. Mest her på Kråkerøy da, men også noen turer til andre byer. Det er kost å være på tur til andre steder. Men som alle andre jeg holder meg her mest for meg selv når det herjer som verst der ute!

 

Sprit har det vært nok av i år! Det svir så sinnsykt noen ganger når henda er fulle av sår. Fort gjort å få noen små kutt her og der! Og med spriting da…vel 🙂 Små kutt etter papir er noe jeg sliter med, akk så fort gjort! 

 

 

Gleder meg til sommeren med sandaler og sekk!

 

 

Jeg ble enig med meg selv – det blir fiskesuppe i morgen! Men du nå blir det en god kopp te her i huset! Smaker alltid. Drakk et glass rødvin til maten, men det holder…Men du ha en fin kveld! ❤️

 

 

Husk at et hvert eiketre en gang var en liten nøtt som nektet å gi seg..

#inspirasjonskalender 2020 

i dag hadde jeg bestemt meg for å være sta

 

Å vente med å komme seg ut på tur til det slutter å regne!

 

Jeg har nå ventet i 5 timer! Så da gikk vel det toget! Det regner og regner…Jeg merker jeg blir trøtt! Jeg må ut og gå for å få energi! Jeg får ingen energi av å være inne så lenge om gangen. Jeg må ha luft. Jeg må se natur! Det er grått, det er regn og mørkt! Man må ut for det er i hvertfall viktig for min helse..jeg hadde tenkt meg tur til sjøen med sekk…Får se hva jeg gjør. Sekk blir det nok, må ha med litt vann og energi…..(noe å tygge på, banan, brødskive, eller sjokolade). Dra på bålutstyr blir det ikke noe av i dag heller! Vel…

 

Men du hva spiser du på nyttårsaften? Her har det nesten alltid vært fisk! Et år hadde vii pinnekjøtt. Men synes ikke det er det beste jeg…Så har ikke kjøpt inn! Pinnekjøtt er godt på Resturant/julebord. Er min mening…Men noen elsker det jo, men vi har ingen tradisjon på det! Hjemme hos mamma og dem var det alltid fisk bakt i ovnen – helstekt. Og det har vi  hatt veldig ofte her hjemme også! Blir nok fiskesuppe – det er noe jeg elsker i hvertfall…❤️ og morgeninnlegget finner du her: er det samme for deg hvilket garn du strikker med 

 

 

God tur til dere alle! Jakten på solen fortsetter…

er det samme for deg hvilket garn du strikker med

 

God morgen! Det er romjul og fri, jeg koser meg inne med kaffe og pusler her i heimen. Det regner. Skal ikke ut enda, for morgen er min tid. Koser meg alltid med flere kopper kaffe og strikk og bøker/blader og litt rydding! Jeg fikk garn til jul. Forskjellig sorter. Dette garnet er kjøpt på Majorstua av yngste sønnen min. Jeg fikk flere typer garn av ham. Koster vel opp mot 100.- for et nøste. Her må jeg finne på noe kjekt å lage. En vest eller noe tenker jeg. Det holder ikke med 1 nøste, men jeg har flere nøster! Og kan jo bare bestille mer på nettet. Se her finner du denne butikken: Tjorven masse nydelig garn! Jeg blir helt frelst! 

 

 

Jeg fikk 2 poser slikt garn a 1 kg. Altså 2 kg garn. Blandingsgarn. Tenker dette er garn fra Europris og ble solgt for kr. 100.- for 1 kg (pose). Dette fikk jeg fra ei jeg er tante til. Hyggelig med garn altså! Men aner ikke hva man strikker av sånt. Kanskje man hekler lapper! Så poenget mitt er: garn er ikke bare garn. Det er mye forskjellig priser og kvalitet der ute! Men jeg fortrekker vel garn med litt kvalitet skal jeg være helt ærlig….men skriver ikke dette for å si at den ene gaven er bedre enn den andre, men for å vise variasjon ❤️ Og smaken er forskjellig fra en strikker til en annen! Men du ha en vakker dag!

 

 

Det er gøy med garn – jeg elsker farger og variasjon!

 

 

jakten på en “strikkestol”

 

I dag har jeg jaktet! På den perfekte stolen. Mye fint der ute og mange forskjellige prisklasser og størrelser og farger og fasonger! Jeg har vært i 3 møbelbutikker! 

 

Nr. 1 – Ingen som gadd å hjelpe meg! Lite kunder i butikken…

 

Nr. 2.  – For høye priser og mye folk! Ingen så meg der heller…

 

Nr. 3 Stort utvalg. Fine priser. Rabatter. Hyggelig betjening og skikkelige service ❤️ Siste mannen sa til meg. “Her har fått deg en skikkelig stol som du kan strikke og kose deg i…”.

 

 

Et sted ble det handel!

 

 

Stort sett en slik type stol jeg var på jakt etter. Et stol hvor nakken kan hvile godt og ryggen har god støtte!

 

 

Det ble handel på meg – hvilket sted og hva jeg kjøpte får bli i et innlegg når det stolen kommer til uka 🙂 Sted nr. 1 og 2 kan jeg ikke anbefale..Jeg trenger å blir sett og jeg trenger at folk hjelper meg! Hadde jeg ikke funnet en stol på sted nr. 3 så hadde jeg nok bestilt på nettet og ordnet meg selv en plass! Tidligere innlegg finner du her: romjulssalg 

 

Akkurat – viktig med kundeservice når man møter fysisk opp i en butikk – bø!

 

 

 

romjulssalg

Reklame | Jotex

 

Ute er det grått!  Men regner ikke så vet jeg kan se – skal ut og gå, men blir senere i dag! Tenkte jeg skulle kjøre og se på salget litt her og der. I møbelbutikker så kanskje man finner noe. Jeg trenger en stol! Skal titte innom Ellos også eller andre butikker! På nettet da….

 

 

40 % er mye penger!

 

Det er ikke penger for klikk lenger, men legger ved en stol fra Ellos eller Jotex også. Du trenger ikke klikke innpå..Jeg trenger en god stol til å hvile nakken + kanskje en stol ved TV. Vi får se hva det blir! Har forresten ikke fått noen mail om klikk fra november! Egmont skjerp dere? Ønsker dere en fin dag videre…

 

Spennende med noe nytt…

 

 

 

Er det noe garn på salg mon tro?

 

God ettermiddag! Ikke fått tatt frem noe strikketøy i dag jeg. Vært på farta, 2 turer + 1 tur på butikken. Matbutikk + bakeri!

 

Skal se etterpå – holder på med en bok også og den er snart på slutten så må lese på litt! Så ser hva jeg gjør! Middag blir fisk, orker ikke noe kjøtt i dag. Jeg er ikke storspiser av det – blir fryktelig trøtt! 

 

 

Den ene julegjesten er tilbake i Oslo – måtte på jobb. Ikke akkurat trengsel på toget for tiden. 

 

Nå tenker jeg at jeg skal slappe av litt og lese og så middag senere. Gått masse skritt i dag i regn og sludd. Kjedelig….Jeg vil på tur – jeg vil båle. 

 

 

0,01 mm med hvitt på bakken. Ikke noe jeg er glad i akkurat. Var litt glatt å kjøre så tar turen til moren min i morgen i stedet..

 

Du får kose deg på jobb eller hjemme! Det er fortsatt jul/romjul – snart nyttår! Bare å slappe av og kose seg! Blir fort nok hverdag vettu ❤️ Forresten nå har vaksina kommet til Fredrikstad, vi er en av kommunene som er plukket ut, fordi vi har hatt mye smitte hele tida! Spent på når mamma får beskjed om vaksina, hun er over 85 så står nok høyt på lista!

 

KLEMMER

obs….det er jo mandag

 

Obs obs, klokka er innstilt i hodet her hos meg. Våkna litt over 0630. Lå et kvarter til så stod jeg opp. Jeg har jo ferie, så bør ikke hoppe ut av senga egentlig. Håper dagen er bedre enn i går. I går synes jeg det var kjedelige vær! vi håper på sol, men akkurat det tror jeg ikke skjer! Så blir vel å gå flere turer i regn idag også! Ikke så gøy…Det er koseligere å ha med sekk med mat og drikke og være på tur flere timer. Ikke bare gå for å gå. Men ut må man hver dag..Så får vi se hva dagen bringer. Dra frem støvsuger i idag også tenker jeg. Kjøre en tur ut til mamma og se hva hun trenger av mat! Jeg trenger en del. Jeg har ikke vært i butikken siden 22. desember – ny rekord…haha…

 

Men du jeg stikker innom om litt igjen…Ønsker deg en fin morgen med kaffe/te – kos deg! 

 

Selv jula har mandager…