skjønn farge

 

Vi er heldig vi som har hage! Tenker jeg, andre tenker at man bare har masse arbeid. Jeg tenker ikke sånn, og stresser ikke med hagen. Pusler litt rundt hver dag og blir ganske ok når ting blomstrer og mens det er grønt og fint. Litt mer grå og trist utpå sommeren når vannet uteblir! Her jeg bor er det alltid vanningsforbud på sommeren. Huset ligger høyt så får være glad det kommer noen dråper i springen! Hagen greier seg, men den tid den sorg! 

 

Nå er i hvertfall Rododendronen vakker! Vanskelig navn – sier Roddis jeg. 

 

Om litt så blomstrer denne med masse masse blomster! Og den er diger, dobbelt så høy som meg og mer til! Til og med kappet den helt ned et år! Etter dette så gror den som gress! Blir vel et nytt bilde når alle blomstene er utsprunget tenker jeg! Ellers så har jeg begynt å male og sånn utendørs…Litt hver dag så blir det ganske ok før høsten kommer! 

 

Ønsker deg en fin kveld…

kråka og jeg

 

Kanskje er det både kråka og jeg som elsker at det glitrer. Eller kanskje er det bare kråka! Rett og slett sten med glimmer! Kråkesølv 🙂

 

Se litt her også: KRÅKESØLV Du har sikkert sett det på landeveien. Da jeg var liten var det stas å finne kråkesølv. Husker ikke hva vi brukte det til, men det var morsomt å finne! I dag fant jeg en skikkelig bit og jeg ble nesten litt yr…av glede! 

 

 

Mye rart og stas og koselig å finne der ute i naturen! Her hjemme/inne vil jeg helst ikke ha noe som skinner. Er ikke så glad i det! Liker mer farger på den ene sida og strå og kvister på den andre sida. Hvis du skjønner…Og ting og tang fra loppis og glass i alle farger og fasonger er jeg glad i! 

 

Glitre glitre…

søndagsturen – siste søndagen i mai

 

Det ble en badetur her på øya. Deilig å gå hjemmefra og tusle til sjøen! Et fantastisk vær, akkurat passe varmt egentlig. Ikke sånn at du ikke orket noe, men akkurat helt passe! Litt kjøligere i dag enn i går! Denne rosafargen er digg!

 

Myrull er så fint. Plukket meg hjem også. Fint å ha i en liten vase! Pynter opp på et bord eller skap! Fint å ta med seg noe fra naturen inn i huset! Det skaper litt fin følelse synes jeg. 

 

Vakkert – her var det bare å nyte dagen! 

 

Fine…

 

Typisk blomst ved sjøen. Masse av den her på øya. Akkurat nå husker jeg ikke navnet. Har alltid husket det navnet..Men finner det ut! Har jo bok…

 

Padle padle – jeg ønsker med en kano. Tror ikke kajakk er noe for meg. Hadde fått panikk hvis den velta rundt. Men må ha kurs og øve masse da!

 

Enkel niste – bare to brødskiver! 

 

Veien

 

Kjøligere ved sjøen enn hjemme i hagen! Men varmt nok, men greit å kle på seg etter badet. Du fikk vel med lykken for i dag? Se den her: Lykken er: når badesesongen igjen har begynt (29) Da gjenstår det bare å si at helgen leverte flotte sommerdager!

 

Kos deg med ny uke..Til alle som elsker å jobbe, elsker jobben eller bare trenger pengene!

 

God kveld!

Lykken er: når badesesongen igjen har begynt (29)

 

God søndag…Nå er vi i gang dere! Badesesongen har startet. Ble bad i går og i dag! Deilig, det er det jeg lever for hele vinteren…Dra til sjøen, og ut og bade!

 

 

Jeg driver med dette prosjektet LYKKEN ER: Og dette er i hvertfall lykke for meg…Dette er det beste jeg vet! Da er jeg glad og lykkelig! Lykken er nr. 28 finner du her: Lykken er: en håndfull (28) 

 

 

Lykken er:

slangen var bra den

 

God søndag…

 

Deilig vær – jeg har sittet ute med kaffekoppen min. Det var deilig å nyte kaffe og sol! Nok en fin dag å nyte. Sommerdag i går også – du finner bilder av dagen HER Men før det så testet jeg den nye hageslangen min, litt om den HER Denne var super, slipper å bære kanner rundt her! Slangen tilpasser seg og når du stenger vannet så kveiler den seg opp av seg selv på en måte!

 

Har alltid synes det er så mye styr med disse hageslangene – kveile ut og kveile inn! Her setter du på vannet. Vanner det du skal og slår av vannet og slipper denne jobben med å surre hageslangen tilbake på trommelen. Beste kjøpet hittil i år! For det er rundt ved veranda jeg har mest som skal vannes. Skal jeg vaske bilen så bruker jeg bare den gammeldagse! 

 

 

 

Nå i dag blir det å slappe av mest mulig å være på noen turer! Det blir aldri feil! Pusle littegrann her inne først og så bare nyte dagen! Ønsker deg en fin dag der du er! Kos deg og lade batteriet! 

 

Hva passer bedre enn Inger Hagerup i dag – “Se sommeren har gode ting å gi oss. Den ser på oss med sine blomsterblikk”.

Sommerdagen i mai

 

Det har blitt sommer – disse bildene lyver ikke! En fantastisk dag…Jeg syklet ned på stranda en liten tur og badet en gang og slappet av litt og så syklet jeg hjem igjen! Mye å gjøre her hjemme, hos mamma og handling for henne og vanning på kirkegården! Dagen har gått i ett egentlig! Rakk ikke lage meg middag en gang. Ble en ferdig sak fra fryseren..Hjemme kl..2030…Over tolv timer siden jeg skvatt til av ringeklokka kom arbeidslyst og treng deg på 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Full fart ved sjøen og unger er glad i å bade og padle på brett er vist greia i år! 

 

God kvelden #trøtt

kom arbeidslyst og treng deg på

 

God morgen! Det er lørdag og arbeidsdag her hjemme. Mye å ordne med ute og inne. Men får jobbe ute i dag! Henger litt etter skjema egentlig! Hus og hage krever sitt og hele mai regnet og blåste bort! Så så ta noen økter utover nå! Været er fint, blåser en del her hos meg. Men det blåser alltid her! På toppen av denne øya…kan ikke huske sist jeg så en mygg! 

 

 

Så får bare håpe arbeidslysten kommer etterhvert…Ikke alltid den er der hos meg heller! Vil jo heller pakke sekk og dra på tur! Får gjøre det i morgen! Er man på tur hver dag så er det hyggelig, men lite blir gjort…Sånn er det bare.

 

 

Det ringte på døra nå kl. 0800. Fikk en sånn ekkel følelse. Ringe på dører på dette tidspunktet 0800 på lørdag. er ikke greit mener jeg. Jeg åpnet ikke, tittet ut av et vindu, en helt ukjent person stor utenfor. Jeg tittet i et annet vindu og så bilen. En firmabil….Rart! Jeg har ikke bestilt noen elektriske tjenester her i heimen i dag eller andre dager. Før jeg fikk kledd på meg og var på vei for å spørre hva det var..Så var både mannen og bilen borte! Dette likte jeg dårlig… Skal folk kjøre rundt og markedsføre en bedrift eller noe, så får de legge lapper i postkassa eller komme på et normalt tidspunkt! 

 

Her skal du motstand finne!

Det brenner på dass

 

Jeg satt og tittet på hytter på Finn nå i kveld! De som skal selge er flinke til å legge ut bilder av masse detaljer og køyesenger og blomster og sopp! Det som jeg er interessert i, er stedet og hvordan hytta ligger i terrenget! Altså beliggenheten, og bilder av romløsning og bilder av hytta utvendig!

 

Møbler og stæsj ordner man selv tenker jeg (selv om hytta ofte blir solgt møblert)…Men det er for å style hytta og lokke flest på visning! Dette toalettet sier det meste, om det lokker flere folk – vet jeg ingenting om! 

 

Her måtte jeg ta bilde av skjermen altså! Og uttrykket DET BRENNER PÅ DASS fikk en ny dimensjon for meg! Når man bruker disse ordene så haster det altså! Jeg har brukt det sjøl noen ganger jeg – FOR NOEN GANGER BRENNER DET PÅ DASS!

 

Ønsker deg en fin kveld! 

med garn fra Spania

 

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle lage da jeg kjøpte dette garnet i Spania. Så bare heklet en stor rute! Var ikke helt ferdig, så ble bare liggende der i en kurv. Helt til jeg tok meg sammen og tenkte at jeg hekler ut garnet! Når garnet er tomt er jeg ferdig! Men visste ikke hva det skulle bli, tenkte kanskje et sitteunderlag! Til å ha med på tur!

 

Men tror du at det krympet på en runde på 60 grader i maskinen. Neida, ikke noe synlig endring på dette. Så er nok ikke ull i dette garnet, sikkert noe blandings-fiber! Jeg hang det over STRIKKESTOLEN så lenge! Kanskje blir det slik trekk som VY har på toget sitt! 

 

Rekker ikke så mye håndarbeid om dagen! Men plutselig så har jeg ånden igjen – og det har jeg ikke nå altså…

 

God kveld!

blomster er alltid fint

 

 

God dag!

 

Snart er det helg igjen! Denne uka gikk fort! Dagene fyker av gårde og ting skjer. Vært ute i hagen og klippet gress, med sånn kantklipper. Må gjøres, for det blir pjuskete hvis man hopper over denne! Endelig sol og sommer og blomster både her og der! Deilig..

 

 

 

 

Kjøpte meg ny hageslange i dag også! Trengte det ikke, men jeg har sett reklame på denne og fikk lyst på den! Så da dro jeg den med meg, kjøpte på Europris! Ikke pakket ut enda, men tar det senere. Ville jobbe litt med kantklipper først! En ting om gangen – det er slik jeg liker å jobbe! Etterhvert gå meg en tur og så blir det middag senere! Prøver å titte innom hos dere når jeg rekker! Tittet litt nå og så tar jeg en runde i kveld igjen! 🙂

 

 

Jeg gir deg en klem fordi du er til.

Fordi du er god, gir jeg deg to.

Jeg gir deg tre klemmer en dag du er lei, men også fordi jeg er glad i deg.