Jeg plantet på kirkegården.

Nå er det fint hos pappa. Ikke lett for her er det frost hver natt enda og i morgen er det meldt snø…..hm…

Og rydyra spiser snart opp alt av stemor…Så da ble det litt av hvert. I hvertfall pent på 1. mai.

Ryggen er ikke bra. Ganske greit når jeg går, men å sitte og reise meg opp fra sittende stilling er vondt. Slet fælt på jobben 

 

i dag….bra vi har FRI i morgen.

Ønsker alle en flott 1. mai. Går du i tog på 1. mai?

Jeg har lånt på bibliotek

Lørdag!

Bedre i dag, i går var jeg skrall. Hodepine og sånn før lunsj på jobben så fikk jeg jaggu ryggvondt også. Kink eller noe. Bedre i dag. 

Været har vært fint og masse sol. Litt skarpt ute. Leser boka “Dødsdømt i Kongo” kommet sånn 2/3 deler i boka. Boka er enkel å lese. Så angrer ikke at jeg begynte på den. Moren skriver veldig detaljert om sønnen og (kameraten) og hans liv i fengselet. Jeg tror på historien. Virker sannferdig. Men kunne like godt vært en røverhistorie, hvis man ikke viste bedre….

En ting å si i hvertfall, for en mor. For en energi hun har. Stort stort morshjerte…..

 

Hørselblogg nr. xx / tema: sjokoladekake

Hei og hå folkens. Fredag og hørselblogg. 

Ikke hatt noen god uke. Hadde vondt i hodet når jeg har stått opp og vondt i holdet når jeg har lagt meg. Hele uka har vært slik….

Håper det blir bedre når helgen kommer og man kan slappe av og slippe å konsentrere seg så fryktelig. Det braker løs i hodet. Ikke kjekt i det hele tatt……Litt bedre nå. Ikke gjort noe etter jobb i dag. Bare gått tur og var i byen og spiste på Los Tacos tror jeg det heter. Nytt sted som serverer taco i alle varianter. Var ganske godt, men bedre det man lager hjemme synes jeg. Men gadd ikke surre med det alene i kveld. …nå har jeg testet det ut. Masse yngre mennesker der, sikkert greit for dem. 

Rett og slett kjøpte meg en bit kvikklunsjkake i ettermiddag. Ble kaffe og en bit av denne ute på verandaen. Tar resten i morgen. I stedet for å fokusere på høreapparat i kveld…..jeg tenker finn små øyeblikk…LYKKE…

Ha en fin kveld…

#hørselblogg

 

Liten handletur

Var en tur på Nille i dag. 

Kjøpte 2 kaktuser ( dette er lys) synes de var søte. Slipper å stikke seg….Var solide og tunge i sånn sementkrukke. Og så kjøpte jeg to blomsterfluer i gull….den ene er ute i mørten på verandaen. Kommer vel noen blomster etterhvert der også. Men kaldt enda, skrapet is på bilvindu da jeg kjørte på jobb i morges. 

Besøk hos mamma :-)

Det er ikke så mange som besøker mamma for tiden. Det er oss barna da og sånn. Men andre mennesker flyr ikke ned dørene. Hennnes 8 søsken og svogere er alle døde. Pappa sine sine søstre og menn er også døde. Venner er borte. Naboer har kommet og gått. De hun hadde kontakt med har flyttet.  Dessuten er hun dement…..det renner ikke av besøk da altså. Jeg prøver å stille opp masse. 

I går kom det besøk i hagen, 3 stykk av de her med hvit rompe. Fortet meg og hentet mobilen og fikk tatt bilde gjennom kjøkkenvindu 🙂 

 

Vårens vakreste eventyr……for lommeboka :-)

Hei, snart helg igjen…

Onsdag allerede i morgen sier optimisten. .

Jeg er bedt til to konfirmasjoner i mai. To tantebarn. En konf i Torsnes og en konf i Porsgrunn. Pluss at min eldste bror fyller 60 år midt i mellom der. Så det blir en del utlegg for å si det sånn. Men jo være glad jeg har stor familie og blir bedt bort. 

Hva gir man egentlig av pengesummer til årets konfirmanter da. Litt usikker. Den ene konfirmasjonen må jeg gå alene uten mine sønner da det ikke passer for dem. Da vi var i konfirmasjon for 2 år siden ga vi 1500 herfra. Det var greit synes jeg. Men nå er det bare meg som kommer og litt stusselig å gi 500. Det er for lite synes jeg…Må vel ligge et sted mellom 1000 og 2000 tenker jeg…hva synes dere da? 

Legger ved et bilde fra lørdagens tur på Kråkerøy. 

Ha en flott kveld. Kraftig hodepine her i dag. Så litt dårlig form…

Jeg kjøpte meg sko i Spania

Skokjøp…

I Spania var det voldsomt masse sko å kjøpe synes jeg. Masse skobutikker og på markedet.

Jeg kjøpte 2 par sko på markedet. Og 2 par med slippers i en butikk der dem solgte alt fra leker til håndklær, tusjer, skrivebøker. Masse masse fint og ikke dyrt. 

Tror jeg betalte rundt 15 euro tilsammen for disse 4 parene. Det er det verdt synes jeg. Elsker slippers. Og med rosa flamingoer da. Jeg så også rosa flamingoer nede ved vannkanten fra bussen. Kjempeflotte. Litt svaner, bare rosa og med veldig høye bein. Fikk ikke tatt bilde da, hadde bare mobil og satt på bussen. Men det var gøy å se….:-) 

Capri

Hei alle sammen…

I dag har jeg vært på Capri. Den øya 🙂

Ikke den øya utenfor Napoli da, selv om jeg har vært i Napoli da jeg var 50. 

Denne øya her er oppkalt etter øya utenfor Italia. På 1930 tallet var det kiosk her og populært badested. Nå ligger det 2 hytter her i stedet. Ligger utenfor Kråkerøy. Vakkert vær i dag og jeg må til sjøen vet dere…..

#capri

#kråkerøy

Hørselblogg nr. XX – tema: stige

Hei lesere av hørselbloggen 🙂 

Noen uker siden sist, jeg har vært på ferie. Hvordan gikk det mon tro? Gikk ganske greit, hadde på apparater når det passet. På stranda ble det vanskelig da. Da turte jeg ikke ha med. Ville ikke kline ned med saltvann og sand. På kveldene i leiligheten gikk det fint. Da strikket vi, heklet og spilte yatzy. Jeg hadde på apparater når jeg følte for det. For det å sitte å skravle er og blir vanskelig, hvis det er masse mas og prat. Litt er ok, mye blir vanskelig og jeg blir trøtt i hodet. 

Jeg var jo hos tannlegen denne uka. 2 ganger. Kontordama var meget interessert og tittet og dro i apparatene. De var fine sa hun. Synes ikke. Tenk om du hadde vært blind sa hun. Det er jo bedre å ta på seg et par apparater og fungere her i livet….Det er jammen sant. Det gjelder å se muligheter og tenke positivt ikke sant…? 

Så derfor velger jeg en stige i dag, klatrer til topps.

Alternativet er jo spaden å grave seg ned og synes synd på seg selv 🙂 Er du flink til å bruke stigen i hverdagen?

Ønsker dere en fin fin kveld, kos dere masse. Klem Solveig.

 

Slik går nu dagan….

Her går det i ett etter ferien. Mamma som havna på sykehus mens jeg var på ferie. Sider på et kortidssenter. Der er hun ennå. Blir mye kjøring og besøk og litt kleskjøp etc etc. Hun ble lovet hjemreise på torsdag og det er nå utsatt til mandag. De ville se hvordan hun fungerer ang demenssykdommen. Hun har i hvertfall begynt å spise igjen…

Så er det jobb….tut og kjør

Så var det lege

Så var det tannlege til kontroll

Så var det tannlege igjen i morgen, for en tann hadde fått en liten sprekk. 

Så er det kurs

Så fikk jeg melding at kurset ble avlyst (puhhhh, enda godt) 

Et par bilder av meg fra Santa Pola. I parken og ved sjøen…

God kveld i heimen.