Slik går nu dagan….

Her går det i ett etter ferien. Mamma som havna på sykehus mens jeg var på ferie. Sider på et kortidssenter. Der er hun ennå. Blir mye kjøring og besøk og litt kleskjøp etc etc. Hun ble lovet hjemreise på torsdag og det er nå utsatt til mandag. De ville se hvordan hun fungerer ang demenssykdommen. Hun har i hvertfall begynt å spise igjen…

Så er det jobb….tut og kjør

Så var det lege

Så var det tannlege til kontroll

Så var det tannlege igjen i morgen, for en tann hadde fått en liten sprekk. 

Så er det kurs

Så fikk jeg melding at kurset ble avlyst (puhhhh, enda godt) 

Et par bilder av meg fra Santa Pola. I parken og ved sjøen…

God kveld i heimen.

 

16 kommentarer
  1. Tusen takk, ja her er det nok å ta”…….Det er helt klart. Ble litt ekstra det med mamma da. Stakkars. Hun vil hjem. Og så vil hun ikke hjem for der er det ensomt. Ikke lett å bli gammel. fruensvilje.blogg .no:

  2. Litt av et program ja..Håper det ordner seg med moren din 🙂 …og at det går greit hos lege og tannlege.. :)) Så avslappa ut på feriebildene da <3

  3. Uff..det høres ut som du har nok å henge fingrene i…Pass på så du ikke sliter deg ut…God bedring med mor! ha en god kveld og natt!

  4. Hørtes nesten ut som at det hadde vært godt med en ferie, etter ferien 🙂 Pussig at ddet har det med å skje noe når man er på ferie, så er det generelt stillere ellers. Akkurat som at ting bare venter på at en reiser bort. Men men. Lykke til med alt sammen. Det ordner seg :-))

  5. Mange takk, det hoper seg lissom opp etter en ferie. Og som du sier, det er etter en ferie mam trenger trenger……ha en super duper dag. Jernbanefrua..:

  6. Tusen takk, ble mye styr med ho mor. Spist og drukket lite over lang tid. Det gikk nesten galt….Mye å forholde seg til etter en ferie. Ha en god dag til deg. Etdiktomdagen:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg