Pinner og masse restegarn og en dose kreativitet

Hei, håper dere koser dere.

Jeg har gått meg lang tur og skal snart lage meg litt mat. På formiddagen sydde jeg samme alle delene på det som skulle bli en genser. Har brukt ullgarn jeg har liggende. Rester. Tykt og tynt. Det tynne garnet brukte jeg dobbelt. Jeg hadde ingen oppskrift. Bare strikket to store deler og feller halskant. Syr sammen. Strikker så vrangbord. Strikker halskant. Og syr i ermer. Jeg ville ha korte ermer og ikke lang genser, men med masse volum.


Foran og bak er også forskjellig. Litt kjekt da kan bytte på ikke sant.. Jeg bare brukte de trådene jeg hadde. Strikket til det var tomt. Begynte på en ny farge…osv…

Ble den snål eller likte du dennne?

Jeg skal style den med smale blå olabukser og et par pumps. Og for en litt nedtonet stil kan jeg bruke Converse til og svart tynn langermet genser inne i. Jeg skal ta bilde av meg selv etterhvert med denne på.

Jeg ble fornøyd jeg da….

 

Jeg ble mossing for en dag

Hei, da var jeg hjemme igjen. Været var litt guffent i dag. Så hadde ikke lyst til å gå her på Kråkerøy. Så jeg tok toget til Moss. Tar ca. 25 minutter. Tusla rundt og det var skikkelig rufsete vær. Dagen hadde vel vært bedre med sol. Men gikk rundt ved kanalen og oppi gatene.

Her nede ved kanalen. Sikkert fint å bade når det er sommer og sol.

Store sitteplasser i glade farger.

 

En statue, på en rotete parkerinsplass. Trist at kunst blir plassert på et slikt sted. 

 

Mye krakker i Moss..

 

Fretex-butikken var enorm og så mye fint. Masse møbler også. Her strømmet det til med folk. Her kunne jeg kjøpt masse hadde jeg hatt med bil. Virkerlig klasse over seg.

 

Og litt tagging ved ved et sted ved jernbanen. Men skal jeg være helt ærlig virket byen rotete. Et digert kjøpesenter som ikke hang sammen. Var lissom ikke et bygg, men mange. Var merkelig. Tok meg en kaffe og horn på et bakeri. Men fant lissom ikke et kult sted å spise..

Alt i alt får byen terning 3 av meg…Har vært der før altså. Men ikke gått på kryss og tvers som jeg gjorde i dag..

Restegarnsgenseren vokser og vokser og spennende det blir

God morgen,

Været er litt rufsete i dag. Men jeg koser meg med kaffe og strikk. Strikker aldri fort. Jeg er ikke sånn. Jeg liker bare å ha et håndarbeid. Trenger jeg genser fort, kjøper jeg jo en.

 

Jeg hadde en del ullgarn liggende. Det er jo penger som ligger der i kurven. Hadde ingen oppskrift. 2 firkanta biter lagde jeg. Sydde sammen. Og felte også av til hals og nakke. Nå strikker jeg vrangbord. Hentet opp masker nede. Er litt spennende dette da.

Liker sammensurr av fargene. Og forstykket og bakstykket er helt forskjellig også. Begynner å dra seg på nå. Armene er ferdige, korte ermer..Orket ikke lange ermer på denne. Jeg drar jo bare ermene opp hele tida også. Så da slipper jeg det. Så da er det igjen, litt lenger vrangbord og vrangbord rundt halsen. Og sy i ermene…:)

Likte du denne?

Jeg vet jo overhodet ikke åssen passformen blir. Eneste jeg ville ha er volum og annerledes…

 

Ønsker deg en god dag videre, klem Solliv ❤️

#strikketøy #genser #garn

Deilig med en liten pause – ser vel ingen feil her vel

God ettermiddag, det er fredag. Jeg har vært på jobb og er nå hjemme. Skal etterhvert gå en tur. Etterpå blir det handling og besøk hos mamma.

 

Elsker denne kaken fra Butterfly. Tar litt te til. Det er freddan og helg…

 Håper du har en fin dag og koser deg max. Vi er litt delt her i familien. Noen heier på Arsenal og noen på Manchester United 🙂 Og gutta har sett lagene live siden de var små. Blitt maaaaange turer. Og flere blir det sikkert….

#arsenal #manchester

Innkjøp av bukser – hva er det?

Hallo i lukan 🙂

Før handla jeg masse klær. Nå synes jeg ikke det er gøy lenger. Shoppe. Prøver rett og slett å begrense dette og bruke det jeg har. Pluss at det ikke gir meg noe å fly rundt i et kjøpesenter. Noen ganger drar jeg og spiser middag på slike steder. Ganske billig og god mat.

Fredag skulle jeg spise middag. Havna i noe som heter Elleville dager. Salg rett og slett. Kaller det litt opprydding jeg. Masse ræl til en billig penge og leter man lenge nok så finner man jo noe…

Denne buksa fant jeg inne i en butikk, kosta kr. 200. Veldig fin passform. Fin å ha på og litt pynt som belte. Var fin synes jeg da.

 

 

Og ute i et stativ var det masse bukser til kr. 100. Så da fant jeg en til. Den var også god å ha på seg. Begge buksene fra Kappahl. En butikk jeg aldri nesten har funnet noe. Men har ikke tittet så veldig mye der heller. Men kr. 300 for 2 bukser er jo ganske greit synes jeg.

Hadde nesten ikke bukser skapet. Har mange da, men mange som bare er brukandes her hjemme.

Og uka før det. Fant jeg 1 svart olabukse fra Weekday og 1 penbukse fra Samsøe og Samsøe i en annen butikk..Så deilig å ha litt å bytte med igjen. For jeg er jo på jobb hver dag og greit med litt forskjellige. Før dette kjøpet hadde jeg bare 3 greie bukser å bruke på jobb på vinterstid.  En vanlig olabukse, en svart olabukse og 1 dressbukse. Litt lite, men nå er jeg fornøyd. Forresten er det inn å ha lite klær i skapet..

#blogg

Innloggingsproblemer …Flere som har hatt det eller?

Hei,

Her er jeg igjen. Sliter med å komme inn her på blogg. Det er litt kjedelig med all den tellinga vet dere.

Været er utrolig fint om dagen. Så jeg har begynt med litt hage nå. Raker og steller. Kjøpt enda flere påskeliljer også. Jeg hadde jo masse tulipaner, men alt er også i år spist opp av rådyr. De elsker jo tulipan. Skjønner det godt jeg ❤️For blomstene er meget vakre.

Ellers er det jo litt trykking inne på Solliv sin gruppe. For å få organisert bloggtreffet. Men det var lurt.

1. Lage en side som heter Solliv

2. Lage en gruppe hos Solliv som heter blogg

3. Lage et arrangement

Det ble ryddig på denne måten.

Bildet er fra turen i dag. Plutselig så jeg også gullstjerner. Den blå er en løkblomst som har spredd seg. Har dem i hagen selv.

Har du fint vær der du bor? Her er det sommer. Naboen satt ute i bar overkropp i går 🙂

#blogg

 

Hadde ikke tenkt mer enn et innlegg i dag da men

Hei igjen,

Det blir et innlegg til.

Connie i Fruensvilje er syk og er glad i naturen. Så da har hun litt glede å se her.

Her er bilde fra min tur i dag. Strålsund her på Kråkerøy.

Fine områder å gå tur, man holder seg tørr og fin på bena.

Nydelig vær her i dag. Så da må man være ute.

Plantet også påskeliljer i 3 krukker på utsiden av huset.

God bedring Connie ❤️

Klem Solliv

 

En god ting får man ikke sagt ofte nok…

Hei dere,

Jeg driver jo og drar i gang dette bloggtreffet.

Endel flotte folk er klare, men ingen skal bli glemt..så har du lyst, så kommenter her på siden. Og lik siden Solliv. Så finner jeg deg og drar deg inn i gruppa.

Jeg jobber nå med hotell. Noen kommer jo litt langveis fra da, og greit med en overnatting eller to.

 .

Altså bloggtreff i Fredrikstad, 1. juni ❤️

 

Greie steder begge to..Det øverste er det nyeste og mest moderne. Har vært mange ganger på begge steder i forbindelse med møter og kurs. Men aldri overnattet. Ingen 5 stjerners hotell dette, men greie…og ligger meget sentralt i byen.

#bloggtreff #fredrikstad

Nå skal jeg snart stelle litt med føttene mine

Hei og fin kveld.

Jeg går jo masse turer hele tiden. Så går hardt utover føttene. Tenkte jeg skulle ta en balje med grønnsåpevann og la beina hvile der litt. Det blir mye trasking. Helt klart.

Tur ble det i dag også. Fant maaaaaange Blåveis. Plukket ikke. Jeg tenker at hvis jeg har lyst på Blåveis i hagen så kan kjøpe meg en plante på et hagesenter. Neida jeg bare synes det er vakkert å se på…

Gikk lang tur utover holmene her på Kråkerøy. Deilig med luft. Etterpå slo jeg på Nyhetskanalen da jeg kom hjem  og tårene rant da skipet kom inn til kaia i Molde. Fantastisk ❤️ Etterpå der besøkte jeg mamma en tur. Koselig det. Innimellom det spiste jeg litt middag. Dagen gikk litt fort. Ryddet litt i et skap og donerte litt til Fretex. Men jeg må rydde mer. Litt fullt i skapet. Enda jeg nesten aldri shopper. Handla myyye mer tidligere. Orker ikke kjøpe så mye greier lenger. Men kjøpte meg 2 bukser på Elleville dager på fredag. Skriver litt om det senere i et annet innlegg.

Så da titter jeg litt innom hos dere etterpå. Nå skal føttene bades og stelles….Nyyyyyt kvelden venner….❤️

#Fotbad

Det kribler i fingrene når våren er her

God morgen.

Jeg har vært oppe et par timer. Lest meg opp litt på nyheter og drukket kaffe.

Været her er greit og ut på tur blir det senere. Skal rydde litt i et par skap først.

Endelig fikk jeg tak i disse hagehanskene (ikke sponset) fra Europris igjen. 3 i en pakke. Koster 59 eller 79 husker ikke helt.  Blir fort utsolgt. De er helt herlige. Skikkelig gummi på utsiden og tøyfor innvendig. Så du blir ikke svett i henda slik man kan bli med vanlige hansker….Så er du på Europris…..så løp og kjøp. Jeg elsker dem. Liker å bruke hansker når man holder på med jord og hagestell.

Ellers så har jeg sådd litt paprika. Spennende. Det får stå i minidrivhuset sitt inne i vinduskarmen. Så får vi se om det kommer opp noen planter. Gul spisspaprika.

Nå litt frokost før rydding og senere turgåing. Stikker innom senere i dag..

Nyt søndagen på din måte. Klem Solliv ❤️