Liten handletur

Var en tur på Nille i dag. 

Kjøpte 2 kaktuser ( dette er lys) synes de var søte. Slipper å stikke seg….Var solide og tunge i sånn sementkrukke. Og så kjøpte jeg to blomsterfluer i gull….den ene er ute i mørten på verandaen. Kommer vel noen blomster etterhvert der også. Men kaldt enda, skrapet is på bilvindu da jeg kjørte på jobb i morges. 

16 kommentarer
  1. Stilig med slike lys da..ikke sett før :)) Is på bilvinduet nå..tar litt tid før våren tar skikkelig tak 🙂 så du hadde besøkt moren din også..og det koselige besøket i hagen :)) God natt og fin morgendag til deg <3

  2. Så stilige :-)) Dette er nok en av den typen lys jeg aldri hadde greid å tenne på. He he. Fine lys forblir gjerne pynt hos meg, får meg liksom ikke til å tenne på de 😉 Ved første øyekast så jeg ikke at det var lys en gang :-))

  3. Var fine, skal ikke tenne på med det første jeg heller. Men var pynt bordet. Til jeg blir lei. …..kaktuser er fine, men stikker skikkelig så det kjøper jeg aldri. Men var veldig solide. Hadde flere typer. Jernbanefrua..:

  4. Tusen takk, ikke sett før jeg heller. Men ble fin pynt på salongbordet. Kan ikke ha så digre ting der. Is var det …..uff….mamma fikk både besøk av meg og disse søte skapningene med hvite romper. Blir nok ikke blomster i hagen der nå. Hos meg har dem spist opp alt av tulipaner. Kan ikke ha det lenger. Ha en super dag…..annebe:

  5. Kjempelurt det skal jeg gjøre, var virkelig knæsje synes jeg. Her er kaldt. Var i byen og spiste litt. Folk gikk med lue og boblejakke.fruensvilje.blogg .no:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg