Jeg plantet på kirkegården.

Nå er det fint hos pappa. Ikke lett for her er det frost hver natt enda og i morgen er det meldt snø…..hm…

Og rydyra spiser snart opp alt av stemor…Så da ble det litt av hvert. I hvertfall pent på 1. mai.

Ryggen er ikke bra. Ganske greit når jeg går, men å sitte og reise meg opp fra sittende stilling er vondt. Slet fælt på jobben 

 

i dag….bra vi har FRI i morgen.

Ønsker alle en flott 1. mai. Går du i tog på 1. mai?

22 kommentarer
  1. Både fint og vemodig å pynte på graven. Vi har ikke plantet der enda, satte en krukke blomster der. Enda frostnetter rundt her så venter :-)) Går ikke i tog i morgen nei – men flagger med balkongflagg på begge sider av huset :-))

  2. fint du pynter til din pappa,er jo litt tidlig med sommerblomstene,men hvem hvetkanskje noen overlever :=)det året jeg fylte 6 år kom jeg til Norge ,det var 1 mai,en fin og solfylt dag,det var stas med hornmusikk og tog,jeg tenkte det var en feiring for att vi kom til norge hi hi ,men nå som voksen går vi ikke i tog,det er ikke det her på bygda

  3. Så fint <3
   Huff, håper du får hvilt litt nå som du har fri <3 Blir litt ekstra smertestillende for meg i disse dager også. Mye stress og lite hvile ;s Ikke bra for sykdommen, men slik er det bare i perioder når man er student og jobber samtidig dessverre ;o

  4. Så fint. Burde sikkert vært på kirkegården jeg også, men … liker ikke den plassen. Har egentlig fortrengt at jeg har “noen” der. Og de merker jo ikke noe, så det er vel ikke så farlig.
   Nei, går ikke i tog. Har alltid tatt det som en etterlengtet ekstra fridag, om jeg hadde fri da. For det var jo ikke alltid. Noen må jo jobbe slike dager og helligdager også. Hadde tenkt å fortsette å være på hytta, men så kom drittværet …

  5. Så fint! ja det må gjøres det også…men, venter litt nærmere 17 mai jeg…God bedring med ryggen…ikke godt å slite med den…vet alt om det….Ha en god kveld!

  6. Tusen takk, best å gå og stå. Ble fint. Litt tidlig, men får heller ta en sjau til. Måtte ha det pent til i. Orgen synes jeg. Toini:

  7. Er på kirkegården nesten hver dag jeg. Ikke der faren min ligger. Men bor like ved en kirkegård. Går alltid gjennom for det er fine graver og blomster. Pleier å være i byen jeg, men nå er det meldt regn. Kos deg i hvertfall. Marit:

  8. Takk, håper bedre med rygg i morgen. Ikke bra denne nå. Ble fint. Du får prøve å slappe av litt mellom slagene….fin kveld til deg.Søtmonsen ):

  9. Ja, ble fint synes jeg..får se hva som overlever av blomster. Hvis ikke får jeg bytte ut litt. Hehe…skjønner at du lurte da. Vi som er organisert får alltid beskjed om å gå i tog, men pleier ikke det jeg. Men ser på noen ganger. Men er meldt regn..sluddOg regner og er kaldt fruensvilje.blogg .no:

  10. Ja, ble fint. Frost her å, så får se….drar noen ganger til byen jeg, men ser på. Meldt veldig dårlig vær….så får se hva jeg gjør…vet ikke hvem politiker som kommer hit i. morgen…Jernbanefrua..:

  11. Så fint det ble. Nei, det er ikke lett med dette været om dagen. Heldigvis ble det bare regn her i hvert fall. Håper ryggen er snill med deg i dag. Ha en vakker 1.mai!

  12. Så fint det ble 🙂 Syns det er både trist og godt å komme på gravene, og få pynte hos sine kjære…føler en nærhet <3

  13. Tusen takk, ja trist og vakkert på en gang. Var ute på grava i dag også, blomstene har overlevd et par netter nå. Ha en vakker dag. finnskogtroll:

  14. Tusen takk, ble fint og tittet innom grava i dag også. Blomstene var like fine. Rydden er bedre. Var hos frisør i går og der satt hun på en slik massasjestol mens jeg skyllet og vasket håret. Ble bedre av det. Men litt skummelt, noen ganger blir man egentlig bare verre. Litt bingo. Ha en nydelig ettermiddag i solen, hehr…natheless:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg