Du er unik…..tro på deg selv og det du står for

God morgen søndag 🙂

Tidlig oppe jeg, det er jobbedag i dag. Vi skal ha arrangement på jobben og alle må møte…

Men jeg sitter her med kaffen da. I senga som vanlig. Beste som er er…..Jeg synes ikke du skal være liten, ta på deg andre briller og se på deg selv da. Flink, vakker og stolt. Være seg selv, ha integritet. Tørre ting, bygge deg opp. Få din selvfølelse på plass. Det er så himla viktig å begynne med seg selv. Blås i andre. Bli trygg, bestemt og samtidig ha med hjertet ditt på veien. Begynn i dag, bygg deg opp. Få erfaring. Livet gir deg erfaring…Først når du stoler på deg selv, kan du bli trygg på andre mennesker. Jeg har vært gjennom et langt liv, bygd meg opp og du ser ikke meg står der med lua i hånda. Ferdig med det asså. Det tar tid, tårer og krefter. Men du kommer i mål …Bruk stigen din. Kle den med diamanter og bli der……og stig opp som det flotte mennesket du er.

Du trenger ikke drikke deg full på fest. For at andre skal se opp til deg. Vær heller deg selv. Alkohol løser ingenting. Den forsterker bare den tilstand du er i. Er du glad blir du gladere. Er du deppa blir du enda mer deppa…Så det er ikke der du får den fine selvfølelsen du trenger her i livet.

Ikke bli lik alle andre, bygg din egen stil. På filmer…Det er den litt annerledes jenta/gutten. Kledd i sin egen stil. Kanskje litt kul. Med det smilet. Runde brillene, eller tennene som har et lite mellomrom. Skjønner dere hva jeg mener? Den er denne jenta/gutten alle blir forelsket i….ikke de som er 13 på dusinet 🙂 

Så da får dere ha en flott søndag! Tro på deg selv….Bildet er hentet fra facebook et sted…

Klem Solveig <3

 

28 kommentarer

Siste innlegg