Regn i Fredrikstad i dag

I dag droppa jeg skauen og gikk langsetter elva. På begge sider. Fredrikstad er til venstre på bildet og Kråkerøy er til høyre på bildet. Og jeg bor på Kråkerøy. For å komme rundt omkring raskt så tar jeg ferje. Den stopper mange steder langs elva. Bare til å følge med rutetidene. Og ferja er gratis. Ellers så er det 3 broer jeg kan bevege meg over. 2 til biler og en gangbro. 

I dag regnet det 🙂 faktisk helt deilig….

Bor du på en øy? 

18 kommentarer
  1. jeg vokste opp på en øy,Måløy :=) nå bor jeg inst i en fjordarm.Det er deilig med denne sommeren vi har vært velsignet med,men litt regn innimellom gjør seg også,tror mange bønder kunne tenke seg litt nå,jeg vanner daglig mine vekster,men jeg har jo en overkommelig mengde jeg da hi hi

  2. Ja, Måløy ser så vakker ut. Jeg vokste opp i en bygd og fllyttey til Kråkerøy spm voksen. Bør helst være 3. generasjon. Sier folk her da…regn må vi ha, tenk på bøndebe ja. Regner litt nå også så bare deilig. fruensvilje.blogg .no:

  3. Høres ut som en flott tur…Og nei..jeg bor ikke på en øy..men litt ute på landet….Deilig med litt regn! Kom en skur her også i går…ha en god ny dag!

  4. Nei jeg så det. Jeg skrev en fin og lang kommentar og når jeg skulle sende så forsvant det 🙁
   Et flott bilde. Fint at de har slik gratis ferge. Jeg bor i skogen, og langt i fra på noen øy 🙂
   Ønsker deg en fin fin dag <3

  5. I går hadde vi overskyet vær, men det var godt over 20 grader ute. Faktisk litt lommert. I dag er det fortsatt varm, sol, lettskyet pen vær og varm 🙂 Det er meldt regn fra og med torsdag. Tror naturen trenger det, men det trenger ikke regne i syv fjorten dager.
   Høres ut som en kjempekoselig tur 🙂
   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene

  6. Takk, ja litt regn må til innimellom. Da er det deilig. I dag er det varmt igjen og neste 30 grader. Må nok ut og bade da 🙂 ha en fin fin kveld. Toril sin hverdag med musikken:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg