det ble middag her i går

 

Da ble det litt tid til blogg. Tur og kjør noen dager. Litt forskjellig å ordne med. Så bloggen kom i 2. rekke! Sånn er det – livet går foran. Tro det eller ei!

 

Vi hadde litt greier på gang. Dura avgårde rett etter jobben. Gutta trengte en hel masse på Ikea  så traska der i ganske mange timer kan du si! Og noen kroner fattigere. Men du får virkelig mye for kronene på Ikea. Det skal de ha. Vi handla smekk full bil. Bilen min ser liten ut, men det er helt utrolig god plass og utrolig mange FLATE PAKKER det blir plass til. Setene kan legges ned og og blir jo rene varebilen. Middagen min ble laks m/tilbehør – var kjempegodt altså. 

 

 

Ble lite bilder i går, hadde rett og slett ikke tid. Alt skulle handles, selv om varehuset er åpent til kl. 23:00 så går tida fort. Etterpå var det å skru og mekke ørten flate pakker…hehe..og vi kom i mål selv om det ble mange timer forbi min vanlige leggetid! Noen ganger må man bare sette inn 5. giret. 

 

 

Ingen køer og god plass. Var veldig lite trafikk på en fredagskveld! Ble ingen storhandel på meg da. For ta flere turer og titte litt mer! Var andre som var i fokus i går! Og det er jo helt smekkfullt her hjemme, men moro med noe nytt. Så får se når lommeboka er fylt opp igjen…

 

 

Og du og du for en himmelsk god softis – sånn tykk og god. Men ikke påfyll på grunn av korona. Men 15.- kroner – billig…45.- for 3 is – i en vanlig kiosk får du knapt en is med strøssel på til den prisen…smakte så godt etter en storhandel. Og før masse montering og dill og dall..Da jeg endelig var hjemme så var det vanskelig å sove! Men ble da noen timer søvn i natt! Og nå har naboen fest…skrik og skrål og musikk i et partytelt! Jeg har lukket dører og vinduer og sitter her med bloggen og en kopp te. Kanskje jeg tar meg en øl etterpå for i går ble det ikke mye avslapning…Sånn blir det en sjelden gang! Men du ha en fin lørdagskveld…Klem fra meg..

 

I morgen er det søndag… (hehe – husker vi sang denne sangen på skolen)..Men du KOZ DEG!

6 kommentarer
   1. Tusen takk – god middag på Ikea synes vi da! Mye og billig mat! Ja, vært litt hektisk noen dager…Sånn er det! Blogg er jo bare hobby 🙂 men liker å blogg hver dag for det! Fin kveld til deg og klem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg