Hei og fin ettermiddag….sola er fortsatt oppe og dagene blir lengre og lengre…
Tunfiskrøre er superenkelt og lage. Det er mange måter å lage dette på. Jeg har brukt dette bestandig. Det enkleste er ofte det beste..En boks tunfisk m/olje. Den er det mest smak i. Halv rødløk og en halv pose majones. Salt og pepper.
Hell tunfisken gjennom et dørslag. Jeg bruker ikke denne oljen. Tunfisken legges i en skål og rør rundt. Ta opp i majonesen. Og den hakkede rødløken. Rør alt sammen til en røre. Smak til med salt og pepper. Sett i kjøleskap en time slik at at setter seg og smakene går i sammen på en måte.
Da er det ferdig. Nystekte rundstykker og du er solgt.. Vil du gjøre ekstra stas så topp med litt maiskorn og et par baconskiver…
Smaker akkurat slik du får på La Baguette. Bruk gjerne tunfisk med litt kvalitet. Jeg bruker boksen med solsikkeolje.
#tunfiskrøre #blogg
Jeg er kjempeglad i tunfisk, men absolutt ikke majones… Så jeg tar tunfisk og egg. Legger det bare på brød. Null mosing 😀 Blir veldig godt, og med sitronpepper på 🙂
Høres godt ut… 😀
Jeg elsker majones… Bruker masse… Til og med på egg 😀
Nam,,nam 😀
Utrolig godt 😀i kveld blir det fest.. Hehe… Billig pålegg 😀
kjøpte tunfisk i helgen,så dette skal jeg absolutt prøve ja :=)
Veldig godt pålegg.
Kan ha i kapers og rømme og sitron… Ja må smake deg frem.. Jeg liker det enkle her og rene smaker.. Masse proteiner dette 😀Det er utrolig godt.