Tunfiskrøre

Hei og fin ettermiddag….sola er fortsatt oppe og dagene blir lengre og lengre…

Tunfiskrøre er superenkelt og lage. Det er mange måter å lage dette på. Jeg har brukt dette bestandig. Det enkleste er ofte det beste..En boks tunfisk m/olje. Den er det mest smak i. Halv rødløk og en halv pose majones. Salt og pepper.

Hell tunfisken gjennom et dørslag. Jeg bruker ikke denne oljen. Tunfisken legges i en skål og rør rundt. Ta opp i majonesen. Og den hakkede rødløken. Rør alt sammen til en røre. Smak til med salt og pepper. Sett i kjøleskap en time slik at at setter seg og smakene går i sammen på en måte.

Da er det ferdig. Nystekte rundstykker og du er solgt.. Vil du gjøre ekstra stas så topp med litt maiskorn og et par baconskiver…

Smaker akkurat slik du får på La Baguette. Bruk gjerne tunfisk med litt kvalitet. Jeg bruker boksen med solsikkeolje.

#tunfiskrøre #blogg

6 kommentarer
    1. Jeg er kjempeglad i tunfisk, men absolutt ikke majones… Så jeg tar tunfisk og egg. Legger det bare på brød. Null mosing 😀 Blir veldig godt, og med sitronpepper på 🙂

      1. Veldig godt pålegg.
        Kan ha i kapers og rømme og sitron… Ja må smake deg frem.. Jeg liker det enkle her og rene smaker.. Masse proteiner dette 😀Det er utrolig godt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg