det sludder sidelengs

 

I løpet av natta så kom det en haug med snø da. Og jeg som trodde vinteren var over: sommeren er kort – og vinteren er enda kortere! men det var i går! Snø i natt og i dag og nå sludd/snø – ikke så artig akkurat. Men jeg koser meg med en kopp te  fra dette merket: earl grey  Det smaker skikkelig godt! En liten skvett melk oppgi og jeg er tilbake til skoledagene. Men da brukte jeg sukker i teen. Det har jeg sluttet med for lenge siden. Etterpå så ble det suketter, men den tiden er også over for mange år siden. Nå vil jeg bare kjenne smaken av te og ikke sukker-smak! Te er deilig og bra for så mye! Etterpå skal jeg tusle meg en tur ut! Hauger med klær blir større og større her i huset! Mye forskjellige klær etter hvordan været er og rydde i dette er håpløst for meg som er ute 3 ganger hver dag! Votter og luer og halser og gensere og jakker og ikke minst skotøy! Ja, mye å bale med – men sånn er det jo på denne årstiden! 

 

Ønsker deg også en fin tur! (Bildet er ikke fra i dag.)

 

Kos deg, i dag er det jaggu tirsdag! 

12 kommentarer
  1. Idag fikk jeg endelig på meg turskoa og gikk en tur på 3900 skritt. Det gjorde godt. 9 dager siden sist. Ikke bra. Det sludder nå og 0 grader. Jeg har også luer, votter og turtøy liggende klart i gangen. Det er jo ingen på besøk allikevel. Ha en fin tirsdag og kos deg med tekoppen.

   1. Så bra du kom deg ut da. Topp…Blir mye hauger med klær – neste tur er som regel 1. haugen våt og da blir det helt andre klær..Tørker klær på flisene i gangen. Ingen besøk og ingen ser det…hehe…Fin kveld da!

  2. Litt av et vær, og jeg måtte ut å kjøre. Så godt å komme inn igjen. Te er godt og jeg også nyter den uten søtning. Klær er det overalt her også. Man må jo kle seg godt og tørt må det være til tur ut igjen. Glad jeg har klær nok. Klemsiklem

   1. Må tørke klær i hele gangen. For alt er jo vått! Og ny haug til neste tur! Skikkelig rufsevær ute…Ønsker deg en fin kveld da, klem..

   1. Tørker tøy flere steder jeg nå. Flere jakker ble kliss klass….sånn er det når man har for mye klær! Nattinatt….
    Ut må man hver dag….

  3. Ja det ser jeg ,, at værgudene har vært rause på dine kanter. Men da blir det vakre snømenn, og søkkblaute turjenter ut av det 😀 Smatt innom begge innleggene dine i en smell… men det var såpeglatt så jeg kommenterte bare her 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg