Plan for lørdagen?

Arkivbilde fra Lorry på lørdag som var!

 

God lørdag til dere alle…

 

Tåken siger på…ute altså, ikke i midt hode! Nei, der er det klart! 

 

Etterhvert komme meg ut den døra..Tenkte jeg skal ta meg en tur på boligmesse. Det kan være gøy 3 grunner til å dra på boligmesse og strikkefestival og boligmesse Se på folk, og liv og røre. Det er jeg glad i vet dere! Ta med en haug kataloger hjem, moro å bla i og få ideer. Aldri feil..

 

Ellers så bare sittet her inne og heklet – hekler en duk i restegarn og nå var det tomt i den nyansen jeg holder på med..Så får se om jeg bruker en helt annen farge, noe annet garn eller venter på pakka fra posten! 

 

Vasker tøy for mamma – det må jo til…Håper jeg kan henge tøyet ute, bruker aldri tørketrommel..Prøver alltid å henge tøyet mest mulig ute de fleste måneder i året. Under tak altså, ikke ute i haven! Der blir det vanskelig å tørke tøy når det kaldt, snø og regn og sånn vinter som vi har hatt nå..Men helt ærlig, så tror jeg det var siste rest av vinter som kom i går! 🥰 Nå er det vår og tid for å være ute og etterhvert ta frem hagemøbler og nyte kaffekoppen utendørs..Gleder meg!  

 

 

Kaffekoppen forrige lørdag, det ble i Oslo..Skal ikke til Oslo denne helgen. Men har snart planer om en ny tur dit..Bli kjent i Oslo – beste som er..Det er livet…..💜

 

Håper du får en fin lørdag..og at vår venn SOLA etterhvert vil vise seg mer frem! 

 

God lørdag! 

16 kommentarer

Siste innlegg