Fikk du med deg innlegget om havrekjeks? Du kan se det her også!: den første baksten
1 liter lettkokte havregryn, 100 g smør, 2 ss sukker, 3 ts bakepulver, 2 dl melk, litt hvetemel. Rett og slett smuldre smøret sammen med havregryn og etterhvert resten av ingrediensene. Jeg anbefaler å vaske kjøkkengulvet etterpå, hehe…Her bruker du ingen maskin men arbeider med henda dine i en bolle! Og ringer telefonen, ikke ta den altså! Haha.,For alt dette skal bli en deig/en pølse som du setter på kjøla i 30 minutter. Så kjevler du sånn passe tykk, stikk ut med et kjøkkenglass og stek på 180 grader. Her må du tilpasse din egen stekeovn. Jeg stekte i 15 – 20 minutter! Følg med – kakene skal ikke bli svidd! Jeg brukte halv oppskrift (jeg hadde ikke nok havregryn) og fikk 20 kaker! Oppbevar i tett boks! Gode kjeks med et sundt innhold, en skive ost og en kopp te! Velbekomme! Husk å arkivere oppskriften! Du kan lese litt om hva et arkiv er her!: arkivert
Det regner! Novemberværet vettu….
Havrekjeks er veldig godt 😀
Disse var gode og sundt med masse havregryn! 🙂
Havrekjeks er kjempegodt 🙂 Takk for at du deler oppskriften 🙂
Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Bare hyggelig, sundt og godt! Blir aldri feil…Klem…
skal nok lage jeg også om det blir denne får vi se,men i morgen er det synskontroll og frisør :=)
Lykke til med alt du skal i morgen 🙂
Takk for oppskriften – den skal prøves – bare jeg blir ferdig å male! Klemmer <3
Så hyggelig! Greit å male litt! Du er skikkelig flink! 🙂 klemz…
Takk for oppskriften. Jeg lover at jeg skal vaske gulvet etterpå! 🙂 Men da blir det ikke baking i dag, for jeg er akkurat ferdig med å vaske gulv her! Nyt dagen! Klemsiklem:)
Hehe…ble litt søl med havregryn som spretter…hehe…Nei – god tid til baking 🙂 Klemmer…