Morgenstund

 

God morgen herfra Solliv.

 

Ute er det 10 blå grader. Nå er det jo slik her at det er høy luftighet, hele 93 % – så da føles disse 10 gradene som 21 kuldegrader. Da er det kaldt! 🥶

 

Så det blir å slappe av litt her inne til og begynne med. Pakke inn noen gaver, tar det litt og litt..Jeg er glad jeg ikke skal på jobb i dag og gå i denne kulda..Det er deilig å være ute, men man fryser i ansiktet..Jeg har bil, men jeg liker å gå  – og man får energi av å gå! Og ut på tur skal man jo hver dag likevel..

 

Vært noen fine klare dager nå og sol! Lys er viktig for god søvn. Nok søvn, nok natur, nok trim, nok mat for hjernen, nok mat, nok frukt og grønt og en passe dose med sosialisering og en kaffekopp eller to. Det er det jeg prøver å få til hver enste dag! Det er viktig for meg.

 

Eldste sønn bor på Sagene og dette juleheftet fra Sagene er så fint. Det kom ut første gang i fjor, mange fine  historier fra Sagene, fortellinger folk og butikker…Det gode liv på Sagene og flere supre oppskrifter på bakst. Gleder meg til dette heftet…Det har blitt kjøpt på bokhandelen på Sagene og det blir tatt med hit til jul. Så disse heftene skal jeg spare på. Jeg har jo det første heftet her hjemme og skal lese det en gang til nå i disse dager. Sagene er en flott bydel og har vunnet mange priser. Se her blant annet Sagene Ta gjerne en titt..

 

Kalenderen min er i år er denne: Mening med livet – 1 ogMening med livet – 2 Det er mange meninger med livet tenker jeg og jeg plukker frem det som jeg mener ut fra min ståsted når det gjelder livsstil og økonomi..Fasiten sitter vel ingen på, men alle kan ha en oppfatning av livet sitt..🥰

 

Kaffe i koppen her, og blir å lage seg en god rolig frokost etter hvert…

 

Ha en riktig så fin søndag! 

 

22 kommentarer

Siste innlegg