Vinteren 2024

 

God fredag…Fredagsturen gikk rundt omkring her i skogen på Kråkerøy, på beina..Kunne stått på ski…Har både ski og støvler jeg! Men ikke brukt på noen år kan du si.  Men ut må jeg alltid, nydelig vintervær. Kaldt, klart og blå himmel og sol. Det er postkort-vær! Vakkert med stor V…Jeg elsker å være ute og vil helst være ute hele tida. Så måket litt mer snø her hjemme, kostet bilen ren for snø også! Hentet ved og fylt opp inne og nå er det fyr i ovnen! Veldig deilig..Selv om temperaturen her inne er grei, har på strøm i alle rom..Så er ikke  huskaldt! 

 

 

Ellers så har det blitt rengjøring, blir jo en del bøss etter jula og litt harelabb mellom jul og nyttår..Med folk i huset er det ikke så gøy å fly rundt med vaskebøtta synes jeg! Så deilig å få gjort..

 

Middag blir rester Og hjemme ventet Det var litt til overs og jeg frøs ned en boks med gryta! Så den har jeg tatt opp og skal varme i en kjele senere i kveld..Skikkelig deilig med fyr i ovnen altså..🔥Må bare si det… Det er så klart kaldt ute, men jeg er vant til å være mye ute, men man må kle seg! Lue er viktig, ser folk går uten lue i 15/20 minus…ikke bra! Frem med lua folkens…Hva er du redd for…Bustete og elektrisk hår, vel det er ingenting å bry seg om. Folk må kle seg..etter vær og vind! Stikker vel innom senere med et annet innlegg, vi skal lissom lage snømann i dag! Lage snømann uten kram snø, det kan bli en utfordring! 

 

GOD HELG!

 

 

6 kommentarer
      1. Tusen takk, snø er vakkert det. Helt bildeskjønt..Men er uvant. Vi er ikke vant med å ha så mye av det nede.
        Så ting går ikke helt på skinner..

      1. Tusen takk, utrolig vakkert…Men det blir tungvint og litt mye og man er ikke vant med det.
        Nå venter vi på grønt gress og tur uten brodder…
        Klemmer…

    1. Du er en sprekk dame. Du kan gjøre så mye. Jeg skulle ønske jeg har din stryke. Men jeg skal ikke klage. Jeg har lært å leve med kronisk sykdom og være glad for de små tingene jeg kunne fortsatt gjøre. Du inspirerer alltid:)

      1. Tusen takk, så hyggelig kommentar. Jeg tenker at jeg får energi av å bruke kroppen. Gå turer og sånn
        i all slags vær.
        Men det er annerledes med kroniske sykdommer. Da må man lytte til kroppen og legen.
        Ønsker deg en fin lørdag! Klemmer herfra.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg