sparkling tea

 

Fyr i ovnen og jeg slapper av. Det er deilig altså… Akkurat spist middag med et glass til! Et glass musserende te. Ja du leste riktig! Du kan lese om det her også!: Musserende te 

 

 

Det var masse bobler. Små og lette. Deilig…Det er slik jeg liker det! Jeg lukta på korken og det lukta litt søtt. Litt sånn White Musk kanskje. Men innholdet lukta ikke søtt. Det lukta litt eplebrennevin (Calvados). Tenker jeg, ikke lett dette. Dette er helt min nese altså. Ikke lest noe om dette. Bare leste om musserende te i et blad fra Life. Det stod ikke noe om lukt og smak der! 

 

 

Hvordan var smaken? Tja ikke lett,…Det minner ikke om juice, vin , champagne eller brus! Smakte litt bittert. Eplekart, hvite rips. Overhodet ikke søtt i det hele tatt. Ikke surt heller. Jeg havner på bittert. Men jeg likte det! Jeg kommer til å kjøpe mer av dette. En varm sommerdag på veranda med et glass (iskald) musserende te. Eller hvis man er i selskap og kjører bil så hadde jeg valgt dette i stedet for søtt kliss uten alkohol. Det du finner på polet uten alkohol, men full av sukker. Men jeg elsker te og er ingen sukker- menneske! Men er du glad i søte ting og elsker søte viner. Er ikke dette noe for deg. Men husk dette er ikke vin, champagne, cava eller noe musserende vin. Dette er musserende TE! Jeg kan love deg – dette er noe helt eget noe du ikke har smakt i hele ditt liv! Smak selv…Dette er helt min oppfatning av denne drikken. God, leskende, og litt bitter og fine bobler. Boblene krølla seg rundt tungespissen! 

 

 

S K Å L

 

16 kommentarer

Siste innlegg