Musserende te

 

God kvelden! Deilig – følt at jeg i hele dag har kavet med bil og is. Snøen som falt i går og var kram og våt og så ble det kaldt. Så det blir glasert…Veier med is + snø = holke som igjen fryser og blir til steinharde kanter! Bruker uendelig masse krefter på slikt altså! Tenk om det kunne vært måket og saltet med det samme snøen falt, i stedet for å kjøre alt av biler etter kl. 18.00 da alt er nedfrosset! Kjedelig …Nå har jeg vært og varmet bilen i et parkeringshus i flere timer så den er fri for is og snø! Spiste en middag i byen mens jeg ventet!

 

Men du for å belønne meg selv litt så har jeg kjøpt meg en flaske med musserende te! Blå er musserende drikke basert på en blanding av 13 økologiske te-typer. Serveres ved 5 grader i Champagneglass. Alkoholfri så klart. Selges i Life, fikk se en blad med dette i julen fra Life og dette må prøves! Jeg elsker jo bobler og Champagne, men liker ikke så mye alkohol egentlig. Et glass ekte Champagne er deilig. Det er slik man koser seg med når det er ferie! Eller på en helt vanlig tirsdag. Men nå altså Blå! Ikke smakt enda, måtte sette den i kjøleskap for den serveres iskald! Flaska er akkurat slik som andre musserende flasker! Jeg betalte kr. 179.-, ikke så galt det, det må man gi for en flaske musserende (bobler som ikke er Champagne)  også! Og les om smaken og opplevelsen her: sparkling tea N.B. Oppdatering: Jeg har i ettertid funnet denne på Vinmonopolet til en ganske rimeligere pris! Men du – løp og kjøp…

 

 

 

Har du noen erfaring med dette? Virker rett og slett digg drikke!

8 kommentarer
  1. Oj .. hverken smakt eller hørt om, så hører gjerne mer når du har smakt ! Isete biler og veier er ikke gøy.. her står bilen i en parkeringskjeller og det er deilig.. Sjelden jeg MÅ bruke bilen..men må jeg kjører jeg nesten uansett føre.. men liker best veier som ikke er glatte.. Kos deg med kvelden <3

   1. Ja, lager vel ikke noe innlegg i dag om dette tenker jeg. Tror jeg skal spare flaska til fredag og lørdag. Blir jo helgekosen det da 🙂 Men etter det så lager jeg innlegg – tror rett og slett dette er deilig drikke. Dama i butikken synes denne var nydelig…Men hun jobber jo der så får stole på min egen smak! Klem..

  2. når det er fare for att det fryser til is på veien er bilane ute kvelden i forveien og salter ,da slipper vi isen ,og godt er det.
   Sprkling tea ,det har jeg aldrig hørt om og heller ikke smakt såklart,spennende da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg