Oppskrift på deilig kake

Kokosbollekake

Bunn

10 Mariekjeks, 2 ss smør, 1 dl kokos. Knus kjeksen og bland sammen med smeltet smør og kokos. Trykk ned i en form til bunn. Skal ikke stekes.

 

Det hvite fyllet

4 eggehviter, 3 dl sukker, 1 ts vaniljesukker. Stivpisk eggehviter. Og litt og litt sukker. Snu bollen på hodet. Da er det ferdig pisket. Dersom det holder seg i bollen. Lag gelatin. Bløtlegg 6 plater i kaldt vann i 5 minutter. Vri opp og press vannet ut og rør platene i 1 dl kokende vann. Hell dette i mens maskinen går. Tynn stråle. Fordel massen over den bunnen du laget. Sett kaldt i 4 timer.

Glasur

2 plater mørk kokesjokolade, 3 ss delfiafett eller smør. Smelt på svak varme. Og avkjøl litt. Fordel over kaka du tok ut av kjøleskapet. Strø over ca. 2 dl kokos. Sett kaldt.

Pyntes med bær eller hva du har.

 

4 kommentarer
      1. Det finnes glutenfrie mariekjeks i salg, for det har jeg sett i allergihylla på butikken. Så, sett i gang 😁

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg