Lykken er: garn (7)

 

God fin dag der du er! Her skinner SOLA så skal straks på tur! Jeg holder på med dette prosjektet Lykken er som du kanskje vet! Små gleder som gir lykke i hverdagen! I dag garn. Garn kan brukes til masse greier. Hekle, strikke, sy og lage bilder! Surre litt garn rundt en stokk så har du jammen meg et nytt “bilde” på veggen. Har et sted jeg skal plassere et slikt kunstverk! Pinnen finner du i skogen eller ved sjøen! 

 

 

Det gir stor lykke for meg å titte på garnet mitt! Har masse garn, dette er bare litt….hehe…Elsker bomullsgarn og disse flotte fargene! ❤️

 

Og hvis du velger å strikke med garn da så er det jo terapi! Det står også litt om dette i bladet “Hjemme”. 1. Det hjelper mot depresjon 2. Det beskytter hjernen. Trimmer de små grå, lese mønster, telle og lære deg et nytt mønster etc..Altså god hjernetrim! 3. Det trener muskulaturen rundt øynene og holder dette i hevd. Øynene beveger seg fra side til side. 4. Det hjelper mot kronisk smerte. Blodsirkulasjon holdes i gang og hjelper mot stive ledd. 5. Det øker selvtilliten – ikke sant! Du setter deg mål og får det til og mestrer! 6. Det øker lykkefølelsen. Mens du slapper av og koser deg med en aktivitet du liker, frigir hjernen lykkestoffet serotonin. 

 

 

Garn gir lykke! Strikker du ikke? Da bør du kjøpe deg et nøste eller to og dille litt hjemme! Bare til å google i vei. Masse oppskrifter og triks og slikt ligger ute overalt på nettet! Begynn gjerne med å strikke deg en kjøkkenklut! Det er enkelt + pluss at det er svært nyttig å ha! Strikketerapi fant du over her og lykken nr. 6 finner du der: Lykken er: en jungel (6)

 

 

Lykken er:

14 kommentarer

Siste innlegg