Lykkeliga gatan

 

Havna -God kveld i stua. Det er søndag og jeg har vært på tur. Stedet jeg vokste opp og bodde sammen med mamma og pappa og brødrene mine og bestefar. Jeg var lykkelig! Hver dag fra jeg stod opp til jeg la meg. Verdens beste sted å være barn og ungdom. Jeg kunne ikke hatt en bedre oppvekst. Stedet Havna. Stedet jeg fortsatt elsker. Stedet som fortsatt er i vår familie. LYKKE! Tenk å være så heldig å bo på dette stedet. Det er det flotteste stedet i verden vil jeg påstå.

 

Jeg drysser på med litt bilder her i dag. Det er lov på en søndag. Vært hos mamma en tur og siden plantet lyng på grava til pappa. Etterpå dro jeg til Havna. Stedet som er idyll. Det er rolig og vakker plass. Her finner jeg fred også som voksen 💚 skrevet om stedet flere ganger. Men jeg må bare!

 

 

 

 

 

 

 

Og mat må bare alle helter ha. Det er kjekt å ha med salat på tur. Smaker godt. Deler opp litt av disse bildene jeg. For det blir en del fjellknauser. For meg som kjenner hver eneste cm av av disse berga. Så er det helt unikt. Skjønner jo at det ikke blir det samme for deg. Men jeg vil påstå at overalt her har mine barneføtter trampet og løpt og jeg har lekt og ledd…Latter og lek. Det er store områder og mange meter med kystlinje. Jeg bare elsker å være der ute og være til stedet i nuet! Eller det blir litt mimring 🙂 Er lov det! På en søndag!

 

Nå snart rester etter middagen i går! Ble taco, du kan se innlegget HER 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg