Lørdag og fri

 

Bilde fra Isegran. Jeg gikk jo tur her om dagen og tok bilder. Du kan finne flere HER  og HER (mimring om Anno)

God morgen..

Kaffe her på senga nå. Lese litt blogg og nettaviser. Blogg før nettaviser…hehe. Det er ganske grått og mye regn ute. Etterpå skal jeg hekle ferdig en duk jeg begynte på her om dagen. En rund duk. Skal lage innlegg på det etterpå. Siste omgangen nå og så stryke den litt. Bomullsgarn krever et strykejern 🙂 Men ble ok og lett å hekle. Kjekt å ha noe å pusle med på kveldene nå som man må tidligere inn. 

Dagen blir å rydde litt i skap og så hjelpe min mor med handle mat og sånn. Så nok å gjøre…Men nå altså kaffe, blogg og alt det andre der ute….

Husk å titt innom etterpå da, for jeg vet det er flere følgere her inne som er glad i håndarbeid.

 

Om litt er kaffen klar..

9 kommentarer
  1. Nydelig morgenstund 😀 ,, holdt på å si “på en gulmalt benk ved elva,,,” Men det var jo ikke der du satt og skrev 🙂 Lykke til med siste runder på duken 🙂 Titter sikkert innomm selv om jeg er en elendig hekler 🙂 Ha en nydelig lørdag 🙂

   1. Tusen takk, og du tittet innom. Herlig. Ja, kaffepause her igjen nå. Nydelig på Isegran og se på Elva og Gamlebyen. Men tar den alle første kaffen oppe i senga. Det er rutine.

  2. god morgen,og jeg som trodde dere hadde det fine været hi hi ,regner her også nå,men vi må ta det også,litt kjedelig for bøndene som jobber med å få gresset i hus da.
   Du må ha en koselig dag,hva vi finner på får dagen vise,akkurat no har jeg plan på å strikke litt :=)

  3. Kjempefine og koselige bilder 🙂 Det er kjempegodt med helg, og denne helgen nytes for fullt 🙂 Nå begynner vi med oppstart av høstsemesteret på koret vi synger, og så begynner jeg med spillejobbene på fløyta siste uken i august.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg