Lage seg et liv med mening – turer

 

God ny morgen…

 

Jeg har som mål hver dag og finne meningen med livet! For meg er det turer blant annet..Komme seg ut den døra! 

 

Torsdag var jeg på jobb, men da jeg gikk hjemover så gikk jeg en runde rundt ved Vaterland. Det er et sted som ligger litt utenfor Gamlebyen. Stedet har sjel og veldig mange verneverdige gamle trehus og stedet ligger ved elva. Der stopper lissom tankene litt opp og man får en egen ro ved å tusle rundt i gatene der. Bilde nr. 1 og bilde nr. 2 er fra Vaterland. Tidligere innlegg her Ut på tur…. Vaterland og Vaterland et steinkast fra Gamlebyen i Fredrikstad og Vaterland – Gamlebyen Fredrikstad Mening med dagen, ro og den gamle stilen på bebyggelsen, brostein, elv – rolig liv! 

 

 

Bilde nr. 3 viser turen til sjøen her på Kråkerøy. Det var på fredag. Det var sol, ingen vind og det var en nydelig dag! En god dag med mening…Naturen!

 

 

Bilde nr. 4 er fra markedet i Halden i går – Enda et julemarked mange bilder i linken jeg legger ved. Denne dagen ga meg også en mening med livet. Hele dagen var en flott opplevelse og jeg gleder meg allerede til neste julemarked i Halden om et år! 

 

Det var oppsummering av dagene torsdag, fredag og lørdag! Alle dagene ga meg mening med livet! <3 Lørdag var det menneskene som stod i fokus. Masse folk, glede, musikk og latter…

 

4 kommentarer
  1. Jeg er enig med deg i at man må komme seg ut litt hver dag. For der ute er verden faktisk. Og det å lage seg fine dager skjer ofte litt utafor døra også. Man kan lage kunst, bare man kommer seg ut. Jeg tenker på foto 🙂 Det finnes kunst over alt 🙂

   1. Jeg må ut hver dag for å finne det ekte livet. Jeg er en rastløs sjel og må ha luft under vingene..
    Foto er topp, masse man kan finne på der! 🙂

   1. Ikke sant, det gjør livet og man får mening med livet…
    Det er ingen mening med livet å sitte her inne å glo..
    Nei, man må ut på tur <3 mange ganger om dagen..korte og lange! By og landlig..
    Gode klemmer…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg