Hus og hjem – sitronpresse! 🍋

 

God kveld her fra Hus og hjem 🏠 Tidligere innlegg her: Hus og Hjem – snart er det 17. mai En stund siden forrige innlegg i denne kategorien! Det var sikkert fordi mai var varm og man var mye på stranda! Juni ble som den ble, mye fotball! En del stress (mye) på jobben og en del ferie og en festival!

 

Og det er sommer! Så hjertet mitt har kanskje vært mer i hagen enn innendørs, også når jeg tenker etter! 

 

Men på søndag syklet jeg tur til diverse steder som selger hagestæsj og planter etc..Da fikk jeg øye på denne sitronpressen! Den var dyr! Jeg kjøpte 3 stykk i Oslo da jeg var der sist! Det vil si 2 sitronpresser og en limepresse! Ga bort to til gutta og en til meg selv! Sitronpresse, og den kan fint presse både appelsin og lime! Jeg legger en sitronbåt i pressa og klemmer til og får en fin dæsj med sitron i mat eller te – ja, der man ønsker litt sitron/lime/appelsin! Jeg har to andre typer, her hjemme – aldri blitt helt fortrolig med dem!

 

Denne nye her er den beste jeg har kjøpt noen gang! Så det var et kupp, tror jeg betalte 59.- for min sitronpresse! Samme pris for lime- og applsinprepesse! Så lurt å følge meg på priser og ikke bare dra med seg og la pengene flagre ut……De kommer ikke lett inn! Det vet de aller fleste av oss! Limepressen var grønn og appelsinpressen var orange! Stilige! Jeg fant min i Bogstadveien i Oslo av alle steder! Den dere ser på bildet er fra en kjede! Ser du nøye etter, så ser du hvorfra…Og den kjeden vet å ta seg betalt! 

 

Hus og hjem 🏠

18 kommentarer
   1. Ja her kan man både presse en halv sitron eller en sitronbåt.. Og det synes jeg er praktisk. For i en tekopp trenger man ikke en halv sitron…

   1. Bruker den nesten daglig, pynter opp på benken også..
    Ikke en liten sak dette, men en robust sak! Virker solid og så enkel å bruke da! Deler opp en sitron i båter jeg og har i kjøleskapet og presser en båt i en kopp te ved behov! Nydelig…
    God klem…

   1. Bruker den nesten hver dag! Et godt kjøp – klemmer herfra meg <3
    Og kul å se på også! Har den fremme på benken og den lyser opp!

   1. Ja, det er slik jeg har et par av også. De ble liggende i skuffen..Ble for mye dill og her presser man en sitronbåt og trenger ikke en halv frukt – hvis man ikke trenger det. Jeg kjøpte denne i juni i Glassmagasinet i Bogstadveien og har brukt den nesten hver dag! Litt sitron er godt i te blant annet.

   1. Veldig kjekk, jeg bruker min nesten daglig nå! Vann med sitron til frokost!
    Hageland er dyr! Jeg kjøpt akkurat maken til 59.- – altså 190.- kroner forskjell!

  1. En slik har jeg ikke mener sikkert kjekt å ha hvis man bruker den ofte. Var hos mor i går, handla, vasket opp for henne og vanna blomster. Til mandag drar hun sammen med min søster og mann til Risør. Skal besøke familie, blir der bare ei natt. Kunne nok ha vært med men det blir for trangt i bilen. Er ca 18 mil hver vei eller ca 2 timers kjøring. Gikk en solid tur i skogen i går det kom ei skur da jeg var på vei hjem. Den varte 2 minutter gikk hjem via kiwi. Så det ble en pizza og solo da jeg kom hjem. Ha en fin dag.

   1. Kjekk denne..Bruker den på morgen med vann og sitron og på kvelden te og sitron og i matlaging..Særlig retter med kylling!
    Synd det ikke var plass i bilen da, det hadde blitt en fin tur! Bra du kosa deg i ferien med solo og pizza…..Det smakte nok deilig…Ha en fin ettermiddag og kveld – her regner det masse nå!

    Har pizzarester fra i går jeg, det får jeg varme opp nå!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg