Hus og hjem

 

God fredagskveld fra Hus og hjem (link til forrige innlegg). Dette ble middagen min i dag! Synes salat smaker deilig, og ikke alltid man har lyst til å lage selv. Så da ble det en tur til Mega og plukke med seg fra salatdisken! Synes det er både godt og mettende og man kan jo fylle på med akkurat det man vil ha – utvalget er veldig stort!

 

Det som er vanskelig egentlig er å blande ting som passer i hop, slik at det ikke blir altfor mange forskjellige smaker som krasjer litt…Dette er det jeg savner mest fra tidligere år på jobben. Jeg hadde en kollega/(venninne nå) som dro ut og handlet og plukket salat til oss to andre…gjerne på en fredag! Det var ukas høydepunkt….🏠 Hun var helt rå på å lage salater som passet altså! 

 

Nå har vi en type kantine på jobben, brødskiver og pålegg..Helt greit det, men jeg glemmer aldri stundene vi tre damene  hadde sammen med hver vår salat! Begge disse damene er pensjonister, men vi er fortsatt gode venner 🏠 Men ikke vært så lett å møtes nå i koronatiden…Men nå er det ny VÅR…Så blir nok noen dater utover nå! Tenker jeg…med eller uten salat! 

 

 

God dressing til 

 

 

Hus og hjem 🏠

10 kommentarer
  1. salat er godt ja og kan tilsettes nesten alt en måtte ønske ,husker på Muritun der var det salat hver dag til lunch annenhver dag med sjømat og annenhver dag med kjøtt så puttet vi i det vi selv ønsket av grønnsaker,egg og bønner

  2. Ser veldig godt ut – jeg liker godt salat – blir mye salat som overtidsmat faktisk! Den er variert og god den som kommer fra cateringen til slakteren i byen! Klemmer <3

   1. Ja, det er deilig og mettende med pasta i. Høres ut som et bra catering-selskap dere bestiller fra!
    Jobbe helt utsultet går dårlig ja…Klem…<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg