hus og hjem

 

God kveld her fra Hus og hjem (link til forrige innlegg). Etter turen i dag så ble det pizza her i heimen. Kokken Solliv stod for hjemmelaget pizza 2. juledag. Da ingen av oss hadde lyst på noen ribbe denne 2. juledagen.

 

Det ble vi enige om for noen dager siden for da måtte vi jo tatt den opp av fryseren for å peppe og tine ribba!

 

Så den ligger fortsatt frossen på bunnen av fryseren. Kjøpte den like før jul i frossen tilstand så den holder seg en stund. Det kommer flere dager utover..🏠

 

Brukte oppskriften på deigen fra pakka med hvetemel. Lagde pizzasaus/pizzafyll med tomater, løk og sopp og krydder.

 

Til fyll ble det to pakker med kebabkjøttboller. Først sennep og så pizzasausen som hadde kokt 1,5 time ca..Viktig å koke tomater lenge for det er masse syre! 

 

Pizzasausen må være kaldt når du heller det over deigen, hvis ikke klapper deigen sammen og blir knekkebrød. Denne her ble kjempeluftig og hevet i to lange økter! Så ble resten av soppen brukt til topping, paprika og masse ost! Pizza ble veldig god og masse smak. Stekte nok i ca. 20 minutter på 220 grader. Først midt i ovnen og så nederste rille! 🏠

 

Hus og hjem 🏠

4 kommentarer
      1. Hehe, her blir det ikke mange bitene utover i uka. Her går vel resten til kvelds tenker jeg.
        Med to sultne kokker til i huset! 🙂
        Klem til deg..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg