God morgen folkens

Da er det lørdag og fri. Kaffe her nå. Etterhvert egg og frokost. Lørdag. Litt jobbedag i heimen det. Når man jobber hver dag på en jobb. Så må man bruke lørdagen til å jobbe litt hjemme. Litt rydding og rengjøring. Det blir rot og skitt etter et menneske også.. Ute er det vått. Regnet masse i dager.

Dagene går unna. Den ene dagen etter den andre. Må bare henge med så godt man kan. Og lørdag er min dag. Liker den så godt. Liker at den er sammensatt med jobb her hjemme og at man kan ta seg en runde i byen om man vil etterpå.

Man er fri… Og Solliv elsker frihet. Retten til å bestemme over seg selv ❤️sånn er det med den saken. Ønsker dere en fin dag.. Og tenker på alle sammen her inne. Oppturer og nedturer. Livet ❤️ Jeg har vært i kjeller mange ganger gjennom et langt liv.. Men ikke greit å være der.. ❤️Og jeg har vært utbrent…. Og det tar tid å komme tilbake.. Men nå kaffe. Ja kopp nr. 2…Kos deg med dagen.

Klem Solliv ❤️

Flagg fra 8. mai 
6 kommentarer
  1. god morgen.Ja lørdagen er god for mange,jeg liker lørdagen for da har jeg mannen hjemme hos meg,det hjelper så tankene ikke får sette seg :=) jeg har satt brødeig,og så skal plattingen vaskes så den er klar for beising om vi får noen tørre finværsdager igjen :=) ble litt glad i dag,for i dag oppdaget vi fluesnapperpappa i fuglekasse nr 2 ,vi har 3 kasser og det kan se ut som att vi får fluesnappere i alle tre :=)

   1. Herlig med fugler i kassene 😀bra mannen er hjemme og dere får gode timer sammen 😀kos dere med vask og nyt dagen.. Klemmer fra meg.

  2. I mange år var lørdagen den verste dagen i uken for meg. Men det har heldigvis endret seg 🙂 Nå er det mandagen som er verst, som for mange andre 😉 Du får nytte dagen godt fine du, og kose deg med alt du pleier å gjøre ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg