God fredag 💜 verifisering av profiler

Arkivbilde fra Lorry på lørdag

 

God dag dere alle! Håper dere har det fint..Det været det været..

 

Jeg liker jo å være ute på restaurant og spise og hygge meg. Men alt er koseligere når det er opphold..Plaske rundt med gummistøvler kan man gjøre i skogen, gidder ikke det når jeg skal ut og spise akkurat. Får se hva jeg finner på i helgen! Ser an litt jeg..

 

Men det som jeg egentlig har på hjertet her i dag er å følge med på falske profiler. På Instagram florerer det med tigging og alt som kan tenkes. Så man må sjekke litt rundt, særlig hvis personen er kjent, og har få innlegg..Da er det litt rart syntes jeg. De som er ekte er verifisert, viser en blå prikk på profilen, og en liten hake. Det er en trygg profil. Man kan også søke om det selv, lage seg en profil som er verifisert..Kan være lurt hvis det dukker folk som er “deg”..Man går inn på innstillinger og gjør det derfra. Altså man må dokumentere seg med pass, førerkort etc..DU ER DEG! 

 

Det er ganske så viktig! Altså, følg med på om profilen er verifisert! 

16 kommentarer
  1. Syns det meste er hyggeligere i finvær ja..i dag er det skikkelig gråvær her så litt blogging er jo greit:) Jeg er veldig skeptisk på IG, det MÅ man være.. om noen jeg følger som jeg ikke kjenner personlig begynner å sende meg meldinger på innboks, blokkerer jeg dem med en gang..Kos deg med helg samme hva du finner på 🙂 Klem <3

   1. Tusen takk, ja mye blokkering..For så sykt mye rart da. Det er derfor jeg har gitt opp hver gang jeg har
    prøvd å like IG, så kommer alle disse rara mannfolka…
    Blogg er kjekt…Kos deg masse med ettermiddagen 🙂 klem…
    Skal inn til deg nå og titte litt…

  2. Jeg rapporterer og blokkerer daglig falske profiler fra kjendisene. Så fort jeg har likt et bilde eller kommentert på et hos kjendisene så dukker det opp en rad med falske som legger meg til. Jeg er så lei dette, men tar jobben for at vi skal bli kvitt noen av dem. Godt at du tar det opp å minner folk på dette her 🥰 Ha en fin fredda, her snør det, klem 🤗

   1. Tusen takk, ja så sykt mye rart der ute…Folk må følge med og ikke tro det beste om folk..
    Sånn er det dessverre….Det florerer med “kjendiser”..
    Klem til deg 🙂

  3. Du kan godt sende litt regn hit, så kan du gå et par lass snø i bytte. Har kommet 30 cm ny, tung snø i dag og det snør fremdeles.
   Ja man må være påpasselig med falske profiler. Og kanskje ha litt selvinnsikt. Hvorfor skulle Åge Alexandersen plutselig være opptatt av å følge meg?

  4. Jeg har en lukket profil, når disse mannfolka vil følge meg sletter jeg bare. Den siste kjente kjendis var Elon Musk. Men det var falsk profil. Sletta det bare. Men gode tips du kommer med her. Her skinner sola og rene påskestemninga. Nyt helgen og klem fra meg.

   1. Ja, mye rart på Insta som alle andre steder. Slette og rydde og se etter de med blå prikk i profilen på kjente folk.
    Her er det ufyselig vær, men men – i morgen kanskje soalskinneer…Klem..

  5. Mange slags mannfolk som har lagt meg til og vil sende meldinger, så sletter i massevis. Nå har jeg gjort Instagram-kontoen min privat så da håper jeg det hjelper på. Dermed blir det litt slik det er på fb, hvor man godkjenner de som spør, for da blir det bare de man vet hvem er. 🙂

   1. Ja, mye rare greier..Min har har vært privat, nå har jeg gjort den om til profesjonell på
    grunn av bloggen..Det renner inn masse rare mannfolk…
    Og jeg har søkt om å bli verifisert. Slik at jeg får blå prikk med hake i på profilen.
    God kveld videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg