Gåskolen 2/2020 – spørsmål

 

God formiddag her fra Gåskolen. Ny dag for å gå! For å komme seg ut på tur! 🙂 

 

1. Hvem er du Solliv? Svar: Jeg er en dame fra Kråkerøy på 56 år. Blir 57 dette året. Til sommeren.

2. Du går mye? Svar: Ja, jeg elsker å gå! Går 2 – 3 turer hver eneste dag!

3. Hvor mange skritt blir det pr. dag? Svar: Alt fra 10.000 til 25.000 – ettersom hva jeg gjør den dagen! 

4. Går du virkelig alle dager i året? Svar: Alle dager, går tur også på julaften. Mens steka putrer i oven.

5. Får du energi av å gå, eller blir du sliten? Svar: Jeg kan være sliten da jeg begynner turen, men ikke etter turen. Da har jeg fått påfyll. Det er som å lade opp et batteri!

6. Hvordan finner du varierte løyper? Svar: Jeg prøver å være kreativ. Klart det blir mange løyper som er like. Men for variasjon – så legger jeg løypa omvendt… Så kan jeg gå tur/retur byen. Varierer med skog og til sjø. Kjøper meg kart over områdene her jeg bor. Følger blåløyper og turløyper som er merket! Prøver å tenke løyper mens jeg går også. Noen ganger tar jeg bilen et stykke. Så det blir litt annerledes steder å gå. 

7. Går du sammen med noen? Svar: Nei, går mest alene. Liker å la tankene vandre mens jeg går. Er ikke avhengig av å skravle med noen underveis. Men klart det hender jeg går tur med et par naboer.

8. Hva gjør du når det er glatt og is? Svar: Jeg bruker piggsko eller sko med brodder på!

9. Trener du andre ting? Svar: Jeg sykler litt på vår, sommer og høst. Trener litt her hjemme. Med øvelser på gulvet. Strekk og bøy. Mage- og rygg. Litt av hvert. Før trente jeg gymping. Men sluttet med det. Ble sliten av høy musikk og mye folk.

10. Du skulle hatt en hund du som er så mye ute? Svar: Kanskje, nei jeg foretrekker livet uten hund.Vil ikke være bundet.

 

I dag ble det litt spørsmål <3 Siden det er en stund siden jeg har skrevet noe her på gåskolen. Gåskolen 1/2020 finner du HER Da sier jeg bare lykke til med ut på tur i dag også. I dag tar jeg sekk for å ta turen til butikken for å handle. Litt variasjon <3 <3 <3

 

En følelse blir til når det skjer noe rundt meg som berører noe inne i meg.

10 kommentarer

Siste innlegg