Gåskolen 1/2020 – blir gåstolen

 

Godt nytt år her fra gåskolen. Gåskolen er i gang igjen for 2020. Jeg har vært snill og tenkt at det er best å vente med denne skolen til jula er pakket sammen og godteriet er spist opp og at det nye året ønsker gode rutiner velkommen. Det er slik det er – nytt år – nye muligheter. Vi skal på tur dette året også. Vi skal gå hver dag. Ha gode rutiner og styrke skjelettet.

Det er så viktig at dere aner ikke. Vi blir ikke sterkere av å sitte og ligge. Hver gang jeg skriver om gåskolen – så kommer denne samme feilen opp:  GÅSTOLEN. Det er korrekturen som bytter om bokstavene. Så fort gjort at det blir gåstolen og ikke gåskolen 🙂 Men skal ikke spøke med det. Men vi har fått denne kroppen og den er til å brukes.

Vi som lever i denne tiden har gode muligheter til å styrke kroppen vår. Men forskjellige treningsformer. Jeg har jo selv ødelagt meg. Og måtte trene meg opp igjen. Jeg var jo livredd. Men fikk hele tida beskjed. Du skal presse deg litt. Du må opp og gå igjen. Du ødelegger ikke bekkenet ditt ved å gå. Hoftene dine trenger bevegelse. Det må smøres. Hvis ikke kan du sitte igjen med stive hofter. Du skal bevege deg til du føler smerte. Da stopper du! Denne beskjeden fikk jeg hele veien av min fysioterapeut. Nå snakker jeg bare min sak. Men jeg velger heller gåskolen enn gåstolen. Gå litt hver dag og press deg litt….

 

Gåskolen 18 finner du på denne linken 

Gåskolen 17  

 

Så da er vi i gang igjen. Vi skal gå litt hver dag! Håper du er klar! <3 Hjemmelekse er å innføre denne rutinen. Få det inn med med hele deg. Du har sikkert en ny almanakk for 2020. Fyll den inn med fine notater fra turene dine! 

 

Vi gåes…

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg