Frokosten er historie

 

Eggerøre hører med til søndagens frokost. Det er noe jeg ikke rekker når jeg skal på jobb!

Havregrøt og meg er ikke venner….jeg er livsnyter og må ha mat som er delikat å se på og som smaker godt! Tre egg + 3 spiseskjeer matfløte, salt og pepper (gressløken har jeg ikke i hagen enda, det kommer..) Piskes lett med en gaffel..litt smør i panna og svak varme og lar det stivne før jeg jobber med slikkepotten inn mot midten. Veldig forsiktig, for man skal ikke røre i stykker en slik rett. Det skal være lett og man må jobbe med å få luft inn i eggerøra! 

 

 

Et par brødskiver og litt annet til tilbehør snaker godt!  Ble to slike tallerkner…Deilig frokost , dusjen er i boks så kan egentlig bare slappe av litt her inne før jeg vasker bilen etter Svensketur GOD SØNDAG!

 

 

Mat må man ha…helst GOD

24 kommentarer

Siste innlegg