En blomst til en tier

 

Mamma bor like ved et gartneri. Jeg tittet inn da jeg kjørte forbi og et skilt lyste mot meg – kr. 10.-

Det ble full jubel og stopp. Dette må jeg sjekke tenkte jeg. Det var en hel kjerre med petunia i rosa og lilla farger. Kjøpte 5 stykk jeg. Pleier ikke dem å koste mere da?

Jeg hadde jo disse 2 murerbøttene som rommer 1 1/2 jordsekk. Så tenke greit å fylle opp litt der. Neste år har jeg tenkt å ha litt større ting oppi der med litt planter rundt. Men i år planter jeg litt her og der.

 

Synes disse var fine jeg da.

 

Det regner og regner dagen lang alikevel. Jobbet med hage i dag også, sammen med naboen. Mye å ta i enda, men slik er det med hage. Blir aldri ajour. Men der jeg jobber nå er bak garasjen og der var det blitt et villniss. Ikke kjekt, men nå blir det borte. Det er litt sånn i en hage, alltid et sted som man ikke vil se lissom. Ihvertfall her hos meg. Så blir mye hageavfall. Det får ligge litt. Må kjøres bort…..rekker ikke det i disse dagene!

 

Sånn ble det i murerbøtte 1. Nr. 2 hadde jeg plantet litt i fra før. Margerittene hadde jeg. Ble litt full fart det, for jeg har som sagt jobbet bak en garasje…:) Og naboen klippet hekken….Tenker jeg kjøper en liten ting til ham jeg…:) Morgeninnlegg finner du HER

 

DET ER ET ORDTAK SOM SIER, DET TAR 100 ÅR Å LAGE EN HAGE!

 

@solliv

 

10 kommentarer

Siste innlegg