Det ble en sosial dag

 

God kveld, jeg har vært sosial i dag. Ikke sånn med en haug mennesker. Men jeg har jobbet i hagen. Først kom en nabo og vi ble stående å prate. Og han forslo å hjelpe meg litt, for jeg har stor hage. Og jeg takker alltid JA til hjelp…Så jeg ble superglad. Så da har jeg kontroll på hekken min 🙂

🙂 🙂 🙂

Men jeg stod inne i hagen og ryddet i busker. Kom Bjørg naboen min og vi prata om alt mulig. Hun elsker blomster så det er jo koselig å prate om. Pluss litt annnet som vi har felles 🙂 I går var jeg nede hos en 3. nabo. Han skulle jeg få tomatplante av.

Rakk ikke lage middag i dag for jeg tenkte jeg skulle kjøre ut til mamma med noen klær jeg har vasket for henne og handle ukehandel. Så da gikk det jo 2-3 timer der også. Så nå kom jeg hjem og da ble sånn frossen mat som varmes i micro i 7 minutter. Sånne bokser med kjøtt og ris og nudler. Kjempegode. Så det middag til oss i dag. Pluss gryterettrester fra i går.

Morgeninnlegget kan du se HER DET VAR OGSÅ ET SKILT.

Jeg var jo i Gamlebyen på søndag og der er det mye å titte på. Fant disse to skilta som jeg tok bilde av med mobil. Artig å dele synes jeg.

@solliv

NYT KVELDEN, HER BLIR DET Å LESE LITT !

10 kommentarer

Siste innlegg