God morgen venner og venninner

 

Nå er vel ikke jeg kjent for å ha mange venninner. Men her inne føler jeg at vi er venner og venninner. Vennskap må pleies. Og det har jeg aldri tatt meg tid til. Dagene gikk med mann og unger og hus og jobb. Ble aldri tid til noe mer. Når ungene var små var det også jobbing hver ferie på meg. Da tok jeg på meg vaskejobber. Det var tøft med med små unger og nytt hus…Renter på opptil 15-16 %. Jeg kjenner jo veldig mange damer da. Men kaller dem bekjente, naboer og så videre. Jeg har ingen person som jeg kan kalle venninna mi…..Men jeg har gode naboer, menn og damer. 3 flotte svigerinner og mange flotte snille kolleger..Og mange andre. Gode facebookvenner som er der og som stiller opp hvis jeg ønsker en tur på byen eller noe. Så det er jo venner og ikke bare facebookvenner….

Nå ferie og jobbing ute. Sønn har kommet hjem fra Kristiansand og er allerede i gang med sommerjobb. Det er sånn vår familie er. Jobber 🙂 P.s. Fant dette skiltet i Gamlebyen her om dagen.

 

HA EN FIN DAG DA, JEG HAR FERIE….

 

@solliv 

6 kommentarer
  1. Artig skilt 😀
   Er enig med deg, her inne er vi venner, og vennskap må pleies.
   Jeg har mange venner utenom her også, noen få er nære, og andre litt mer distanserte 🙂 Jeg er jo en sosial person, men helsen min sliter med å pleie alle vennskapene nå, derfor er det best å stort sett holde seg til noen ganske få 🙂
   Det er jo vennskap på forskjellige måter, de man har her inne og de man har irl 🙂
   Herlig dag til deg ♥

   1. Det koster mye pleie. Med min hørselskade så er det ikke enkelt å være den som støtter og hører etter. Hadde masse venninner som ung, men jeg tok ikke vare på dem. Ikke var det Facebook og ikke hadde vi telefon da vi flyttet fra bygda. Ikke lett å pleie gammelt vennskap da. Er venner med dem nå på Facebook, men møtes jo ikke…Fra å være veldig sosialt til litt einstøing 🙂 hehe….Men i dag er jeg hjemme fra jobb og pratet i ett sett med naboer. Her på feltet er det superkoselig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg