Tusen takk Utifriluft

 

God ettermiddag Utifriluft og alle andre der ute! Bildet øverst forestiller kanskje både meg og Utifriluft – store blanke øyne når vi er ute i naturen! 

 

Den dama er helt rå..Hun satt oss i gang med å være kreative i en vinterutstilliing som hun hadde på bloggen sin. Dette var gøy og mange flotte bilder kom inn og Galleriet var åpent i flere dager! Etter at det stengte ville hun overraske oss som deltok, med pakke i posten!

 

 

 

Og jeg som elsker sommerfugler!

 

 

Dette var posten min i dag! LO-Aktuelt, brev til sønnen min og pakke til meg ❤️

 

Jeg skal ikke røpe hva det var – i tilfelle ikke posten har nådd frem til dere alle! Men for meg var det supernyttig rett og slett. Jeg ble såååå glad for pakke og nydelig håndskrevet kort!

 

Tusen takk igjen UTIFRILUFT (klikk på det blå og du kommer inn på bloggen)..

 

DU LAGDE MIN DAG ❤️ FIN ❤️

 

 

10 kommentarer
  1. Tusen takk for så gode ord, Solveig! Hyggelig at du likte den – tenkte det måtte være perfekt! Håper du får brukt den masse! Og – så store øyne har jo både du og jeg, hihi….. klemmer <3

   1. Tusen takk til DEG – vakre ord fortjener du masse! Kortet skal jeg ta med på jobben i morgen og henge på tavla mi! Fått nytt kontor på jobben – så det må gjøres koselig i min ånd <3 Har delt kontor med flere, men endelig har jeg fått eget kontor! Klem….
    P.S. Og det er deilig altså, med min nedsatt hørsel..Lukke døra er luksus!

    1. Du er bare god! Kos deg med nytt og eget kontor – det har du virkelig fortjent! Det er supert å kunne lukke døra! Jeg gjør det ofte…. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg