surkålen putrer

 

God ettermiddag. Her er surkålen ferdig kokt. Så god den ble!

 

Jeg begynte å lage den etter turen i stad. Et kålhode finsnittet. Karve, salt, litt smør i bunnen og mel mellom. Litt eple og litt fiken 🙂 Litt kokende vann/kraft…småputre lenge! Smakt til etter flere timer. Med eddik og pepper og sukker..I år ble den kjempegod. Poteter er skrellet. 

 

 

Snart gjøre meg klar til å gå i kirken <3  Det blir koselig. Så fortsetter jeg på middagen min etterpå! 

 

GoJul

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg