Suppestasjon

 

God søndag. I dag ble det suppe til lunsj. Fant oppskriften i et blad i går kveld. Så hadde ikke alt som jeg trengte så tok min vri. Ikke hadde jeg ingefær og ikke koriander. Men jeg hadde kikerter, kål og basilikum. Hvitløk kuttet jeg ut, holder massevis med en chili. 

 

Det ble en fin vri med mye smak. Bare til å dele i biter og dele chilli på langs og ta ut frø. Freste dette litt i panna (løken skal ikke bli brun bare blank) først, før man heller alt i en gryte og blander med tomatpure. Kokte kraft av to terninger med kyllingsmak. Kokte ca 45 minutter før jeg tok stavmikseren og moset alt sammen. Og helt på slutten en liten fløteskvett og litt basilikum som jeg har stående i vinduskarmen. 

 

 

 

 

Gulrot (5 stykk)

 

En skalk med kål 

 

 

En halv boks med kikerter 

 

 

Freser litt i panna før jeg tok i gulrøttene. Etterhvert opp i en kjele sammen med tomatpure og salt og pepper. I kjelen hadde jeg kraft på 8 dl. Småkokte slik i 45 minutter. Og du, får en smak! Dette elsket jeg, og kommer til å lage dette flere ganger. Både min vri og den originale! Til dette varmet jeg en baguett. Så da er man klar for dagen….mett og god i magen!

 

God søndag!

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg